Aspirante optimiste > 20 (363)
Raspunsuri - Pagina 8
CarmenAlbu spune:
Ralu!!!!

Cu alte cuvinte felicitari!
Deja au trecut trei saptamani de la IA??
Nu-mi vine sa cred! La cate zile de intarziere ti-ai facut testul?
monna3 spune:
buna fetele 
vreau si eu pupici de la Rallu ![]()

Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
moni_k spune:
fetele, foarte greu reusesc sa intru si eu...dar de cate ori intru sunt numai vesti bune. Felicitari pt. proaspata
, viitoare mamica, sa ai o sarcina uspara si la termen si un bebe sanatos si...as continua lista de urari dar nu vreau sa plictisesc. O sa intru acum sa citesc si capitolul din urma. 
Moni
Te asteptam cu drag
CarmenAlbu spune:
mona sunt eu dar tre sa plec din nou la servici sa mai inregistrez ce au uitat sa-mi zica dupa o zi petrecuta acolo!!!
Ufff, organizare!! Mai am 2 zile pana la testare si nu cred ca am bebe luna asta lucru ce ma face trista ca in fiecare luna!!
monna3 spune:
Carmen 

nici eu nu cred, vom vedea ce va fi 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
Beatrice1982 spune:
ce faci carmen????????
de kaali intezet nu mi-ai zis nimic.............
de ce?
nu stii pe unde e?
fetele ce mai faceti???????????????????
eu.....ok ocupataaaaaaaaaaaaaa
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
oana_cnt spune:
Buna seara,
M-am gandit mult daca sa mai scriu pe forum, pentru ca incerc sa ma refac acum dupa inca un esec. Si imi este greu... Dar Rallu mi-a sugerat ca e bine sa impartasesc cu voi ceea ce simt si are dreptate. Asa ca... ma intorc, sper sa ma mai primiti...
Stiu ca, pentru fiecare dintre noi, lupta asta este epuizanta, dureroasa, plina de treceri, luna de luna, de la agonie la extaz si iar la agonie... Dar tot e mai bine sa fiu cu voi decat sa fiu singura. Oricat de mult ma intelege sotul meu, pentru ca trecem impreuna prin asta, oricat imi sunt alaturi parintii, prietenii, tot voi, care simtiti exact acelasi lucru ma puteti intelege mai bine...
Noi luam o pauza de tratament pana dupa sarbatori. Dupa hiperstimularea prin care am trecut, cu dureri groaznice si tot ce a insemnat ea, sunt epuizata fizic, dar mai ales psihic...
Insa cred in continuare si sper sa pot lupta pana la capat, ca destinul meu inseamna, inainte de toate, sa strang la piept propriul copil si sa il vad cum creste alaturi de noi.
Si prietenia care se poate lega prin acest forum nu e una virtuala, ci e una de suflet, caci pe noi ne leaga in primul rand suferinta, iar bucuria care vine de la toate pentru fiecare in momentul cand una dintre noi este insarcinata este o bucurie sincera, pentru ca ne vedem cumva si pe noi in postura de viitoare gravidute...
Inca ma doare, iar durerea fizica nu se compara cu cea sufleteasca, pentru ca cea din urma, din pacate, nu trece cu niciun medicament...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
lalala13 spune:
oana![]()
clar stim ce inseamna...crede-ma!
eu sunt in agonie ca nu stiu ce am, chiar daca inca nu am un an de cand incerc stiti toate prin ce am trecut!
si eu vreau ca la anul sa ma pun serios pe treaba, sper ca pana atunci sa mi se regleze organismul....
sa sper ca stiu cand ovulez, ca intr-adevar ovulez, sa stiu ce se intampla, am sau nu am folicluli, sa stiu ca daca in 35 de zile nu vine sunt gravi, nu sa imi vina ba la 2 sapt ba la 3 luni cu toate simptomele de rigoare. mi-e teama ca o sa ajung la stimulare, mi-e teama ca problemele mele sunt grave..mi-e TEAMA
dar culmea, si mie otot rallu mi-a dat un imbold, pt ca joi ma duc la doctorita ei, si sper sa ma puna pe un drum bun. nu vreau repede, vreau sa fie bine, chiar daca asta inseamna sa astept. Astept, dar macar sa stiu ca astept ceva bun si sigur!
eu am zis la fel ca tine acum un timp, dar m-am intors, chiar daca nu ma pot testa, chiar daca nu ovulez, chiar daca stiu ca nu pot afla nimic bun, culmea e ca inca am sperante. Nu stiu de ce,probabil asa sunt femeile...
puuuup oana

my somebody.... 
doula spune:
Oana imi pare bine ca te-ai hotarat sa ramai cu noi
. Asa de tare doare cand auzi ca o femeie trece prin atatea dureri ca sa aiba un bebe....Inima mea este cu tine, asa cum este cu toate fetele de aici de pe forum. In scurtul timp pe care il petrec aici cu voi, mi-ati devenit foarte dragi si simt chiar daca nu v-am intalnit niciodata in viata mea ca sunteti prietenele mele. O prietenie pe care nu o voi uita niciodata.
Iti trimit adresa mea de pe mess si daca vreodata ai nevoie sa vorbesti cu cineva te astept
Sa iti dea D-zeu putere si caldura in suflet si multa sanatate si multa dragoste....iar eu te imbratisez cu drag
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
numar zilele