Aspirante optimiste > 20 (363)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nico imi pare f rau ,eu banuiam ca nu o sa reziste la o sangerare asa puternica.Curaj ca o sa fie bine,macar stii ca poti sa ramai.
Vrancioaia dupa descriere este avort menstrual ,cunosc bine fenomenul ca am 2 la activ din pacate.
Lala vad ca sanii isi revenira,nu ma mai ustura si parca nu mai sunt nici grei,acum asteptam sa vedem.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vrancioaia imi pare tare rau pentru tine!!!
Stii motivul pentru care s-a intamplat prima data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Feele, eu nu-mi fac test azi, poate maine daca nu-mi vin musafirii, oricum am un test BE SURE care se face mai tarziu!
Azi cum m-am trezit tarziu nu am luat nici temperatura pt ca al meu dormea in partea mea de pat si termometrul era pe noptiera aia trebuia sa ma ridic din pat sa-l iau!
Andreea tu cum te mai simti?

pentru Nico si Vrancioaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

...pai eu stiam ca in cazul in care ovulezi mai tarziu, faza luteala nu-si modifica durata, tot 2 saptamani dureaza...si din cauza asta apar uneori intarzieri de CM.
...mie nu-mi intarzie, de obicei vine la 28 de zile, iar in luna august, in a 13-a zi, aveam foliculul pregatit pentru eliberarea ovulului...si mucoasa cervicala se modifica tot asa, din ziua 13...de aici am tras concluzia ca ovulez la timp...dar cine stie, probabil fiecare luna e cu particularitatile ei...
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

hello fetelor

am primit un mail cu mai multe remedii naturiste pt diverse chestii pe baza de miere si scortisoara si nu vi-l dau pe tot da va dau partea pt conceput bebici

"Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea
timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma barbatilor.
Daca barbatii impotenti vor lua cu regularitate doua linguri de
miere înainte de culcare, problema lor se va rezolva.
În China , Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile dar si
cele care doresc fortificarea uterului au luat scortisoara pudra timp
de secole. Femeile sterile pot sa ia un vârf de cutit de
scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de mieresi sa isi frece gingiile cu aceasta combinatie in mod frecvent pe toata durata zilei astfel incat combinatia sa se amestece usor cu salivasi sa patrunda in corp.
Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani,
pierzându-si speranta ca vor fi capabili sa; procreeze
vreodata Când au aflat despre acest remediu, atât femeia cât si
barbatul au început sa; consume miere si scortisoara in modul de mai sus. femeia a ramas insarcinata dupa cateva luni si a nascut gemeni la termen.
nu stiu daca e adevarat sau nu...

30+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pe pagina a douaaaaaa?????
Pe unde sunteti fetele???

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

LA SCARBICI

fete nu stiu pe unde-s

tu cum esti?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna fetele
eu dorm pe mine . de cateva zile as dormi nonstop. aseara m-am intins un pic dupa ce am mancat si m-am trezit dimineata azi am baut doua cafele si un litru de pepsi si tot imi cade capul pe tastatura. de maine insa intru intr-o minivacanta pana marti

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

uf, am uitat sa scriu doua vorbe pentru vrancioaia . imi pare tare rau ca s-a intamplat asa.. macar, vorba doctorilor (desi cand mi s-a spus prima oara chestia asta imi venea sa-i sparg capul doctoritei) stii ca poti ramane..

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

pagina a 2-a????

Salut

Am fost la HSG, trompe permeabile dar si ta na na.... filiforme... Oricum una peste alta a ramas ca ne vedem luna viitoare la inseminare...

Adica sunt asa si asa... citez "sunteti la limita"... adica nu optimismul debordant... ci mai degraba pesimim...

Sunt franta, am intrat de 10 min in casa si abia astept sa stau un pic in pat...

Va pup si mai vb si maine...

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput