La control....in pielea goala
Raspunsuri - Pagina 9
ladyJ spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui eunice78
Ai atitudinea tipica a unui om lipsit de contra argumnete logice. In plus, daca tie ti se pare normal sa deschizi un topic pentru a afla si alte pareri iar ulterior sa faci afirmatii de genul : pastreaza-ti parerea, scuteste-ma, nu ai dreptul sa judeci..(DESI TU EXACT ASTA FACI), imi pare ff rau pentru tine... Iar ca Germania a refuzat introducerea acestot scanere pe motiv de sanatate..ma lasi..in primul rand ca nu trebuie sa copiem tot ce fac altii, iar in al doilea rand: esti tu ferm convinsa ca de asta au renuntat?? Ai tu informatii certe in acest sens?? Altele decat ce apare in presa?? Ma indoiesc.. Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006) |
Indoieste-te cat poftesti.
Normal ca nu trebuie sa copiem ce fac altii ca noi stim mai bine,nu-i asa?(retoric)
Am deschis topicul pentru ca, dupa parerea mea, este un subiect de interes.Parerile(pe care tot eu le-am cerut) s-au spus foarte clar si concis, POLITICOS si ON TOPIC.Pana la interpretarile si ´´oripilarile´´ unor useri.
Si da,scuteste-ma de off topicuri,daca esti draguta.Esti deja la al doilea mesaj pe langa,esti pusa pe cearta,cea ce ma obliga sa te ignor.
Daca vrei o discutie civilizata mai vorbim.
eunice78 spune:
Da, lumea a raspuns politicos si civilizat..mai putin autoarea topicului!
Ma intreb oare unde am fost off topic..ca doar nu am vorbit de farfurii zburatoare...
Si totusi..cand mai multi useri iti atrag atentia ca esti agresiva... oare e chiar asa greu sa te prinzi? Si tocmai tu spui ca noi avem chef de cearta??? Pai probabil vrei ca toti sa fie de acord cu tine si un buchet de flori pe deasupra .
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
avmaria spune:
Sa ma aflu si eu in treaba, daca-s nesanatoase scanerele astea sant absolut impotriva. Si mai mult ca sigur ca sant. Dar oricum, n-o sa stim noi prea curand : ex wi-fi : degeaba englezii au afirmat oficial ca-s daunatoare undele wifi, in Franta sant la mare voga, degeaba io acasa am ramas cablata, se muta servicul in decembrie si totu-i wifi, telefonu inclusiv !
Dar daca-i vorba doar de pudoarea si incidenta ei asupra psihicului nostru, da-o incolo de pudoare !
Principe are dreptate in felul ei. "Textele cu copii care inghit droguri pentru transport pe cale aeriana ar fi acceptabile daca calea aeriana ar fi SINGURUL MOD DE A CALATORI." io zic ca-i cam lejer, LadyJ. Iti recomand cu caldura filmul "Maria pleine de grace" , cum s-o fi traducand el in romaneste. Principe stie ea ce stie, avand in vedere unde locuieste...
PS : principe, io pe asta cu bebelusii omorati nici n-o stiam pana acum, nu zic ca nu exista, doar ma minunez
principe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana E! lasa LadyJ ca i mai bine nescanat si bubuit in aer! nu?! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
lady,
uite,sa vezi ca mi-am facut timp si am citit tot subiectul si observ ca nu sunt prima care a emis o astfel de "judecata".
ma opresc sa-ti raspund,ptru ca oricat de cuviincios as scrie este f posibil ca tu sa te simti atacata si,chiar ca nu vreau sa atentez la psihicul nimanui.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui avmaria Sa ma aflu si eu in treaba, daca-s nesanatoase scanerele astea sant absolut impotriva. Si mai mult ca sigur ca sant. Dar oricum, n-o sa stim noi prea curand : ex wi-fi : degeaba englezii au afirmat oficial ca-s daunatoare undele wifi, in Franta sant la mare voga, degeaba io acasa am ramas cablata, se muta servicul in decembrie si totu-i wifi, telefonu inclusiv ! Dar daca-i vorba doar de pudoarea si incidenta ei asupra psihicului nostru, da-o incolo de pudoare ! Principe are dreptate in felul ei. "Textele cu copii care inghit droguri pentru transport pe cale aeriana ar fi acceptabile daca calea aeriana ar fi SINGURUL MOD DE A CALATORI." io zic ca-i cam lejer, LadyJ. Iti recomand cu caldura filmul "Maria pleine de grace" , cum s-o fi traducand el in romaneste. Principe stie ea ce stie, avand in vedere unde locuieste... PS : principe, io pe asta cu bebelusii omorati nici n-o stiam pana acum, nu zic ca nu exista, doar ma minunez |
Am inteles ce vrea sa spuna Principe si am inteles si ce spui tu.
Din cea ce am citit eu despre aceste scanere,nu reiese de niciunde faptul ca se pot depista DROGURILE inghitite(practica extrem de des intalnita)
Am mai scris, se pare ca aceste scanre nu ´´dezvaluie´´ stomacul sau alte organe.
Explicatia folosirii lor este pur si simplu detectarea metalelor.
De aceia ma indoiesc de necesitatea lor.
Nu stiu cat din subiect ai citit,ma intrebam la un moment dat daca se pot detecta si ALTE substante,nu doar metalele.Din informatiile mele,NU.
VEDE ACEST SCANER DROGURILE INGHITITE?
Dar,nu-i asa, e mult mai simplu sa fiu acuzata de nepasare.Cum imi permit sa fiu contra scanerului
Se pare ca nu sunt nici prima si nici ultima care nu vede in asta o solutie reala de securitate,sau reducerea traficului de stuperfiante.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui principe
lady, uite,sa vezi ca mi-am facut timp si am citit tot subiectul si observ ca nu sunt prima care a emis o astfel de "judecata". ma opresc sa-ti raspund,ptru ca oricat de cuviincios as scrie este f posibil ca tu sa te simti atacata si,chiar ca nu vreau sa atentez la psihicul nimanui. Mata Emma lupta iar cu cancerul http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i |
Poti scrie linistita,Principe.
M-ai atacat prin prima fraza scrisa la acest topic,acuzandu-ma de nepasare.Dar mi-a trecut,o pun pe seama comunicarii dificitare pe un forum.
Trecand peste ´´tonul´´ pe care l-ai avut anterior, am inteles mai bine unde ´´bati´´.Vezi mesajul meu de mai sus,am incercat sa fiu mai clara.
Esti totusi un user cu care se poate discuta constructiv, asta daca nu te pripesti.
Evident ca avem cu totii scapari..
Am considerat inoportun mesajul care face referire la droguri,pentru ca scanerul in discutie NU ´´vede´´ in stomac.
Vezi link-ul de pe prima sau a doua pagina.
principe spune:
Avmaria,
Filmul se numeste "Maria plina esti de gratie".
acelasi lucru pe care l-ai vazut ca i l-au facut fetei din film,adica au omorat-o si i-au scos drogurile din stomac ,acelasi lucru il fac si cu bebeii,doar ca-i omoara intai si ii folosesc ca "geanta" ptru droguri,arme.
sunt multe alte filme inspirate din viata reala si care pun pe tapet traficul de droguri,de arme,de organe.
alt film despre droguri in care sunt implicati copiii minori,este:"Vanzatoarea de trandafiri".
si un film care descrie pb din venezuela,este:"sechestru expres".
si sunt multe altele al caror titlu nu mi-l amintesc.
Asa cum spui tu,poate faptul ca traiesc unde traiesc m-a facut sa nu mai vad controlul din aeroport ca pe o "trauma psihica" ci ca pe o necesitate,ca pe o masura de siguranta personala,sociala..sau cum vreti sa o numiti.
ps.
si,ca ai amintit de acest film ,ai vazut cum protagonistei i s-a facut un test de sarcina ca sa vada daca o pot scana sau nu,cum a trebuit sa faca pipi in borcan in fata comisarei de la antidroguri?
(tipa era insarcinata,si era burdusita de droguri).a avut "noroc"sa treaca, deoarece controlul putea continua prin alte metode.
aviz celor care aminteau de ex ginecologice etc.
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
principe spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Poti scrie linistita,Principe. M-ai atacat prin prima fraza scrisa la acest topic,acuzandu-ma de nepasare.Dar mi-a trecut,o pun pe seama comunicarii dificitare pe un forum. Trecand peste ´´tonul´´ pe care l-ai avut anterior, am inteles mai bine unde ´´bati´´.Vezi mesajul meu de mai sus,am incercat sa fiu mai clara. Esti totusi un user cu care se poate discuta constructiv, asta daca nu te pripesti. Evident ca avem cu totii scapari.. Am considerat inoportun mesajul care face referire la droguri,pentru ca scanerul in discutie NU ´´vede´´ in stomac. Vezi link-ul de pe prima sau a doua pagina. |
Am inteles ca acest scaner are rezolutie joasa,vede doar exteriorul corpului si eventualele incarcaturi.mie mi se pare mult mai practic,mai rapid,mai sigur(dpdv al omiterii anumitor "scule")nu stiu cate de daunator este.
eu ce spuneam despre scanarea stomacului,este ca,nu m-as opune nici acesteia si ca mai traumatic mi s-ar parea controlul rectal.ca scanarea stomacului se face in urma unor observatii de natura fizica,psihica,ale controlorului...si ca si astea au un fin,nu-s facute asa din exces de zel,cum se poate crede.
si ce mai spuneam, este ca,daca la un control nu cooperezi cu cel care te controleaza,te ofusezi,ca-ti zice sa-ti scoti bocancii (spre exemplu), poti fi luat la ochi si supus unor metode mai drastice de control.este normal,apare intrebarea" de ce nu vrea sa-si scoata bocancii?"
lorelaim spune:
Sosit ieri din UK - Birmingham, via HAmsterdam (orasul Hamsterilor dupa cum l-a poreclit prunca) si trecut prin scanner-ul rotitor. Copila si taticul ei au fost IN PLUS "pipaitzi" iar d-na care a "pipait" prunca m-a intrebat cum de sta atat de linistita l-a control ... (pe tati l-a pipait un nene - manual nu cu aparat de detectat "minuni ascunse") Eu mi-am asteptat cuminte randul la "pipait" si nimic (sotzul mi-a spus sa nu fiu asa suparata ca "actzioneaza" el
Dupa scanner si pipaiala am trecut prin zona cu restaurante si magazine.
Din (putzina) mea experientze de calator-zburator, la Hamsterdam ne-a purecat cel mai tare - toate cele 3 rucsacuri (care cantareau max admis - adica 12kg fiec) au fost re-scanate si deschise (contzineau cartzi - ca am prins o reducere super-masiva la cartzile de copii, si in special la enciclopedii) si studiate temeinic (ca nu stiau ce "pietre de moara" avem in spate si ce amenintzare cumplita suntem pt restul calatorilor).
In rest - eu nu ma plang de atat securitate - controlul merge super-rapid (au o armata de personal si sunt pro) si sunt f politicosi, calmi, zambitori - uneori chiar glumetzi (numai la Stockholm/Arlanda am avut o data, acum 2 ani, ghinionul sa prindem 2 tanti tinere, intzepate, artzagoase si f puse pe rautatzi gratuite: vroiau sa-mi ia mancarea/crema de fructe a copilei... si nu m-am lasat - am gustat-o frumos in fatza lor si apoi m-au lasat sa trec cu bine).
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui principe
Am inteles ca acest scaner are rezolutie joasa,vede doar exteriorul corpului si eventualele incarcaturi.mie mi se pare mult mai practic,mai rapid,mai sigur(dpdv al omiterii anumitor "scule")nu stiu cate de daunator este. eu ce spuneam despre scanarea stomacului,este ca,nu m-as opune nici acesteia si ca mai traumatic mi s-ar parea controlul rectal.ca scanarea stomacului se face in urma unor observatii de natura fizica,psihica,ale controlorului...si ca si astea au un fin,nu-s facute asa din exces de zel,cum se poate crede. si ce mai spuneam, este ca,daca la un control nu cooperezi cu cel care te controleaza,te ofusezi,ca-ti zice sa-ti scoti bocancii (spre exemplu), poti fi luat la ochi si supus unor metode mai drastice de control.este normal,apare intrebarea" de ce nu vrea sa-si scoata bocancii?" Mata Emma lupta iar cu cancerul http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i |
Sunt total de acord cu masurile de siguranta care chiar sunt facute cu cap(ce ziceam de eficacitate) atat timp cat nu se face uz de pozitie si se trateaza totul cu maxima seriozitate.LOGIC.
Citisem pe net(caut,sa vad daca mai gasesc) ca se lucreaza la un scaner care va fi pus SUB podeaua aeroportului,inca de la usa nu doar la control, scaner capabil sa depisteze arme,bombe,droguri.Asta fara a ´´te dezbraca´´, se detecteaza si atat.
Ei,asta da!
In primul rand pentru ca si portiunea dinainte de control ar trebui securizata!
Insa,in cazul de fata,cu acest scaner care ´´depisteaza metalele lipite pe corp´´ nu gasesc nicio explicatie logica si utila.
Nici macar pentru traficul de droguri.