Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
ginnette spune:
Helene scutecul tine-i-l 5 min, cat incepe sa se incalzeasca; si iar il uzi, il storci si-l pui pe ea. La fel si carpitza de pe frunte.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Sumarul nu-l gace pe loc
; dar dak iti recolteaza in seara asta, e gat amaine dupa 12:00 - vorbesc la Gr Alexandrescu.
Cel putin, asa a fost in cazul Adelei.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am facut ce am facut si iar am lipsit vreo saptamana...
Am reusit sa citesc capitolul asta...
In primul rand Ellenuta insist si eu ca si celelalte fete sa mergi la spital. Unde iti este mai bine, numai sa-i faca ceva investigatii...Ma rog sa se faca bine cat mai repede Eva noastra scumpa! 

Ioanact imi pare rau ca nu te simti bine...circula un virusache destul de nasol...
Sanatate multa!
Danybv am vazut filmuletzul cu Andrei 
Daca nu m-am uitat la el de vreo 5-6 ori...suuuuper haios baietzelul tau! I l-am aratat si mamei si sotului
Le-a placut si lor fff mult de el! 
Am vazut ca sunt mai multi clopotei bolnaviori! Le doresc insanatosire grabnica si multa sanatate!
Danonique multa bafta la doctor! Te asteptam numai cu vesti bune! 
Am vazut si poze cu Adelina care mananca bananica singura
si cu Benji care a reusit sa se bage sub dulap
Frumosi clopotei si simpatici foc!
Trimit mes asta si revin
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
monicaa spune:
Eu ma pregatesc sa ma duc la gradinitza sa discut cu educatoarea ultimele detalii.
Ca sa nu va plictisiti in lipsa mea
am pus niste poze si 3 filmuletze care arata cat de cuminte se poate juca Clara mea, cat de rapid se transforma intr-o furie si cat de putin ii trebuie sa treaca de la ras la plans si invers.
Vizionare placuta!
http://good-times.webshots.com/album/568327859LYmJyH
Pupici si pe diseara
Elle sa nu tii la curent. Pupici multi!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
grati.ela spune:
Elle bagi fata in caditza ca la baitza...totusi mai bine fugi cu ea la Medlife, Budimex sau Gr. Alexandrescu. Doamne ajuta sa-i scada repede febra!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
kalosalina spune:
Monicaa bafta la gradinita! Am vazut filmuletele cu Clara
haioasa foooc cretzulina! Cred ca era si obosita, nu? De asta era maraita ![]()
Natalia incearca sa-ti gasesti putin timp si pentru tine...imi inchipui ca este super greu cu 2 copilasi, dar cere ajutorul si celor din jurul tau...

Despre noi, toate bune si frumoase pana astazi...de dimineata a inceput Daria cu o maraiala continua si spre dupa amiaza a dat-o in diaree destul de nasoala...sa fie vreun dinte/masea...nu stiu. I-am cercetat guritza, dar nu am zarit nimic
. I-am dat ceai de menta, si astept sa vad cum evolueaza...
In rest papa f bine, are vreo 9.500g, 74 cm, sta din ce in ce mai mult in picioruse nesustinuta, pasi singura face mai rar ca inca ii este teama, inca nu zice tata, ii place foarte mult sa dansam cu ea in brate, tipa prelung dupa noi cand este in patut si s-a plictisit de jucat, imi face "pa" cu manuta in fiecare dimineata cand plec la servici si mai si zice "pa", cand sun si vorbesc cu ea este super incantata si zice "mama",a invatat sa faca "nu" cu caputul cand nu mai vrea sa manance, sau cand nu vrea sa faca un lucru. Era intr-o dimineata langa mama si nu o lasa sa aranjeze o mocheta la usa. Si eu eram la baie si am chemat-o la mine. S-a uitat la mine, a dat din cap "nu", mi-a intors spatele si si-a vazut in continuare de treaba cu bunica
...Si am observat ca de cand s-a schimbat ora, ar vrea sa adoarma de la 7 odata cu gainile
insa o mai tin pana pe la 8 ca sa nu se scoale pe la 5-6, cu noaptea in cap...Gata ma opresc, ca as scrie pagini intregi despre ea...![]()
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
Ellenuta spune:
a venit doc, a vazut-o .. e un pic iritata in gat, ii dau vitamina c si ceai de tei cu lamaie. maine ii duc pipi si kk la analiza. i-a scazut temperatura la 38,4. daca ii creste iar la 39, ma duc cu ea la urgenta.
punguta ptr pipi trebuie sa i-o pun sub fundulet??
va multumesc mult pentru ajutor.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
kalosalina spune:
Asa...si ca tot nu v-am scris de mult, trebuie sau umplu pagina...
Pe 17 oct. a nascut cumnata mea o fetitza grasunica de 3640g si 54 cm. Dar ce vroiam sa va povestesc, e ca nu vrea nici in ruptul capului sa primeasca vreun sfat...nici de la mine nici de la cealalta cumnata a noastra care are un baietzel cu o luna jumate mai mare ca Daria. Si vreau sa va zic ca de cand a venit cu ea acasa, nu a spalat-o, nu i-a scos mucisorii decat o singura data, dar cica fara succes, nu o sterge la ochisori, buric, o tine cu caciulita si manusi in manute si cu caloriferul electric in priza...si pe langa toate astea nu o pune la san...
Cica a fost obisnuita din spital cu biberonul si nu reuseste sa o faca sa suga 
Ce mincinoasa- mai bine ar recunoaste ca prefera sa-i bage biberonul si gata...parca nu toti copilasii sunt hraniti in spital cu biberonul...Oooofff Doamne cata prostie, nu-mi vine sa cred 
Chiar imi pare rau de saraca fetitza care nu are nici o vina...De cate ori am incercat sa ii dau sfaturi se uita urat la mine si incearca sa schimbe vorba, sau se face ca e atenta la altceva 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta a venit doc, a vazut-o .. e un pic iritata in gat, ii dau vitamina c si ceai de tei cu lamaie. maine ii duc pipi si kk la analiza. i-a scazut temperatura la 38,4. daca ii creste iar la 39, ma duc cu ea la urgenta. punguta ptr pipi trebuie sa i-o pun sub fundulet?? va multumesc mult pentru ajutor. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Bine ca i-a scazut temperatura!
Inainte sa ii colectezi urina, o speli ff bine cu apa si sapun, apoi cu ser fiziologic si o stergi cu comprese sterile. Apoi ii pui punguta astfel incat pe unde face pipi sa fie cam la mijlocul gurii pungii...sper ca ai inteles (ce exprimare si pe mine...) Si e de preferat sa o tii asa fara pampers si sa astepti pana face pipilica. Eu de cate ori i-am pus pampersul, am gasit punguta doar cu cateva picaturi in ea ca se prelingea tot pipilica...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
Ellenuta spune:
alinusca bine, dar .. o tin in picioare? sau sta culcata pe spate .. si punguta cum i-o las .. sub fundulet sau asa in fata .. (ca o putza .. scuzati exprimarea .. )
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva