Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Elle ,la voi probleme nu la noi,eu zic sa o duci mai bine la o clinica sa o vada un doc,nu mi se pare ok ca nu a scazut febra nici o linie macar ,dar de ce nu ia pus sup intreg de novocalmin?sti ca am vb noi cand era Sara racita ,acum sunt mai maricei si eu i-am pus intreg ,mai bine mergeti la un doc

offf

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eva are 39,4!! la 14 i-a pus jumate de supo novocalmin .. si la 15.30 avea tot 39,4 .... i-am dat acum 4 ml de panadol.

ei ii este somn .. s-o culc???????

ce sa fac????

va rog frumos

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
Eu zic ca ar fi bine sa o vada un doctor.Pupici si multa sanatate!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

poate intra lala d pe receptie si te sfatuieste ea mai bine
Eva oricum adoarme daca o pui in masina si mergi cu ea ,doarme ,si o vede si un doc Elle

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Roli, ii dau zeama dupa ce maninca legumele cu carne si bea cita poate, de obicei cam 100 ml, eu am crezut ca e bine asa ca se si hidrateaza cu un drum.

Citat:
citat din mesajul lui roli25

LBreazalaD merci de explicatii...nu stiu ce sa-i dau, la el curg mucii ca la robinet...iimmai pu Ophtamesone 2 zile si merg la dr.
Pt. funduletul lui Andrei ai incercat Bubchen? Noi suntem f. multumiti. Si mai exista o crema fantastica, pe care i-am aplicat-o lui Marc cand a avut o iritatie naspa de la ciuperci care nu trecea cu nimic. Ii zice "Pasta Petrini", se prepara in lab. dar nu stiu ce farmacii prepara. Eu am avut-o de la Cluj.

Breaz nici eu nu le-am dat la ai mei niciodata supa strecurata pe motiv ca mi se pare aiurea sa-i umplu stomacul cu zeama si sa diminuez cantitatea de legume. Ca zeama din aia oricum ii pun cand mixez piureul sa nu iasa chiar uscat.
Da acum, na, fiecare mama cum crede.

Monicaa merci mult, nu am incercat la ei. Trimite-mi te rog PM daca zici ca pot sa ii fac o intrebare.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ne pregatim si noi de mers la dr.Sper sa le fi trecut otita si sa fie totul ok.Mi-e groaza sa intru in cabinet ca Vanessa plange de cum intram pe usa oricat m-as chinui sa ii explic ca mergem ca dr sa vada daca a crescut si ca nu ii face nimic ci doar o controleaza putin.Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Natalia, .

Ellenuta, eu zic sa mergi la spital. Acum. Si sa-i bagi un Novocalmin.

Eu am venit la 3 acasa, la 5 tre' sa-l duc pe Markus la inot, pe Mathias tre' sa-l las cu o vecina......offff, asa m-am saturat, sunt in foc continuu, imi vine sa dorm pe mine de oboseala. Si acum sunt iar racita, ma doare in gat si mi se infunda/imi curge nasul ca la nebuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle du fata la urgente ca nu e normala atata febra in atatea zile insirate. Undeva e un "balaur" ascuns.

Stoisor mai are si Andrei zile cand ajunge la 3oo gr de papa la pranz. La noi media e cam de 250 gr.
Cu voma , ori ii dai in mana jucarii ca sa nu le mai bage in gura in timpul mesei sau imediat dupa ori o ti ocupata cumva.
Poate papa prea repede ?

Breaz eu nu vad beneficiul supei goale. In ea sunt totii nitritii ramasi in urma fierberii si toate toxinele. Plus ca data cu biberonul favorizeaza un obicei prost. Mai curand ii dau o cantitate mai mare de piure. Sau daca vrei supa ca la adulti atunci o poti da cu lingurita si legumele pasate sau bucatele mici in ea sau in vas separat.
Dar ti-am spus , sunt "pitici" personali.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Danonique am si eu un nume pentru listutza ta. E cam pur frantuzesc dar mie imi place tare mult: Cédric.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Mai tineti minte filmuletul lui Honey cu AJ si viezurele ala lipit de o minge miscareata ?

Eu i-am scos viezurele de pe mingiuta lui Andrei ca nu imi placea (lasa par) si de jumatate de ora o alearga de-a busilea efectiv prin toata casa E mortal cum poate face cu ea

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ne pregatim si noi de mers la dr.Sper sa le fi trecut otita si sa fie totul ok.Mi-e groaza sa intru in cabinet ca Vanessa plange de cum intram pe usa oricat m-as chinui sa ii explic ca mergem ca dr sa vada daca a crescut si ca nu ii face nimic ci doar o controleaza putin.Pupici tuturor!

poze albert

Bafta la doctor Dana. Pup pitica sa-i treaca teama

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput