Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Ce fetita frumusica si ochioasa ai tu , acolo, lala20!

Monica, acum esti in Ro sau in Germania? Scuze pt indiscretie, dar m-ai bulversat cu 7km pe jos.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !

In Germania. Dar de ce te-am bulversat?!

Lala20 subscriu. Papusa frumoasa ai tu acolo!!!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Ven daca vrei poti sa ii dai lui Mathias ceai de ceapa (scriu imediat reteta). Face minuni si desi se spune ca are gust oribil etc o linguritza la 2-3 ore nu e asa de mult.

Gratiela sanatate multa lui Ozi. Sa dea Domnul sa fie doar de la must.

Ceai de ceapa - face minuni la tuse

1 ceapa marime normala se taie marunt. Intr-un pahar se pun straturi ceapa si zahar ( 1 linguritza). Deci se pun in pahar zahar/ceapa/zahar/ceapa si se lasa cel putin 1 ora sa respire. Cel mai bine se lasa peste noapte. La suprafata se va aduna lichidul din care se va da o linguritza la 2-3 ore.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mada notat retetele.Multumim mult de tot.

Monicaa ma bucur ca sunteti bine. si pt voi o

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Mai vroiam sa va zic ca fetita mea doarme f putin, noaptea se culca tirziu dar dupa ce adoarme, doarme neintoarsa pina dimineata. aseara a adormit pe la 1 deci dupa ora veche 2. si nu plinge nu e miriita pur si simplu nu are chef sa doarma. sta in picioare in patut si da din fund si ride parca danseaza. asa ca de citeva ori am luat-o la plimbare cu masina ca sa adoarma. cred ca vecinii nostri daca ne vad cred ca sintem nebuni.
Carla are 8 dinti in gura si cred ca ii cresc maselele ca se tot scarpina cu degetul pe gingii in spatele gurii si baleste la greu. oate de aia nu prea doarme. i-am facut ceai de tei, sper ca nu are contraindicatii, voi ce ziceti.

Mergi la inceput

Citat:
Mai vroiam sa va zic ca fetita mea doarme f putin, noaptea se culca tirziu dar dupa ce adoarme, doarme neintoarsa pina dimineata. aseara a adormit pe la 1 deci dupa ora veche 2. si nu plinge nu e miriita pur si simplu nu are chef sa doarma. sta in picioare in patut si da din fund si ride parca danseaza. asa ca de citeva ori am luat-o la plimbare cu masina ca sa adoarma. cred ca vecinii nostri daca ne vad cred ca sintem nebuni.
Carla are 8 dinti in gura si cred ca ii cresc maselele ca se tot scarpina cu degetul pe gingii in spatele gurii si baleste la greu. oate de aia nu prea doarme. i-am facut ceai de tei, sper ca nu are contraindicatii, voi ce ziceti.

Carmen mami de Carla Alexia 16.01.2008

Wow..nu rezist eu pana la 1!! Doarme mult ziua?
Dintoasa mica...e ok ceaiul de tei.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Lala20 m-am delectat cu pozele printesei tale e o dulce

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:

Monica, acum esti in Ro sau in Germania? Scuze pt indiscretie, dar m-ai bulversat cu 7km pe jos.

Ca ma gandeam cu groaza cum sa mergi 7km pe jos si cu pitik in brate?! (sau Clara sta cuminte in carut?); in Ro mai mergi de nevoie, dar nemtii au mijloace de transport in comun care merg si pe ditante mari.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:

Ca ma gandeam cu groaza cum sa mergi 7km pe jos si cu pitik in brate?! (sau Clara sta cuminte in carut?); in Ro mai mergi de nevoie, dar nemtii au mijloace de transport in comun care merg si pe ditante mari.

Roxana si Adela - 09.12.2007

Clara sta in carutz ca altceva nu stie. Luat in brate numai in parc cand stam pe banca. Si ii place la plimbare la nebunie asa ca nu e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui breaz

fetelor, explicati-mi si mie de ce fierbeti carnea separat de legume. eu le fierb impreuna legumele cu carnea, ii dau supica strecurata cu biberonul, ii place f mult supa, bea cam 150 ml la masa, si apoi mixez legumele cu carnea. oare nu fac bine. azi ii fac la carla urmatorul meniu, poate faceti si voi:

pun la cuptor peste pangasius peste praz si orez cu un pic de lamie si usturoi. e f bun si sanatos.

carla papa cam asa.

8-9 240 ml lapte
pe la 11-12 un mar ras cu biscuiti si brinza facuta cu calciu(nu neaparat mar ras tot timpul mai pun si alte fructe), in principal mere acuma ca am adus din Maramures mere bune si ecologice

pe la 14 supica 100-150 + cam 150 de legume cu carne de pui/vitel, sau cartof cu ficat, spanac cu galbenus, peste cu orez si praz, sau conopida cu praz si carne, si alte combinatii de genul asta

17-18 un iaurtel de la hummana sau iaurt de la milli cu biscuiti, sau cereale

21-22 240 ml lapte

Nu in fiecare zi programul asta e identic.
apropo de miere nici eu nu i-am dat si mie personal avocado mi s-a parut destul de rau, nici carla nu a mincat.

va pup si sanatate la bebeii bolnaviori.

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Laura, mersi. Eu intrebam daca avem voie sa dam supa de carne la pitici. Adica eu fierb carnea, separat de legume si arunc apa, iar carnea o mixez cu legumele. Acum o mananca asa taiata bucatele cu legumele piure.

La Multi Ani, Miky!!!

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Carmen mami de Carla Alexia 16.01.2008
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Din cauza toxinelor fierb carnea separat dar doar un pic, pana se spumeaza carnea .
Dupa 10 minute o pun si eu la un loc cu legumele si continui fierberea.

La fel fac si pentru noi in special cu carnea de vita.

Eu personal sunt total impotriva administrarii supei cu biberonul dar na, sunt "pitici" personali

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF!
De azi dimineata ncerc sa ajung la zi macar cu acest capitol... citisem ceva in week end.
Am vazut "cuplurile" Markus-Ana si Mathias -Stef f frumoase. Am citit de Mitsu care nu il are pe Conrad in camera de camin, despre educatia copiilor, compunerea lui Ozi si cam atata...
Cu doi dinti care isi fac drum la lumina e cam marait Benjaminu meu si sunt numai dupa fundul lui: se plicti singur la joaca in tarc, premergatorul e o atractie de moment apoi nu mai vrea, pe parchet face buf cu capu de cate ceva....
Am pus poze noi si filmulete modific semnatura poate vreti sa ne vedeti....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput