S-a băgat moaşte!
Raspunsuri - Pagina 14
irina.c. spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hannen
Eu n-am inteles nika si mi-e ca ma framint la noapte de atita nelamurire ce-au stirnit in capul meu cele doua fraze .Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inaswww.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai |
pun mesajul Doinei:"ah, lady, scuzati, eu credeam ca se discuta despre respect, bun simt si educatie (sau ma rog despre lipsa lor la altii, nu la noi)atunci daca e despre idolatrie, hai sa zic si eu... am putea zice ca orice inchinare e idolatrie, nu? noi ne inchinam la un Dumnezeu care s-a intrupat si a sfintit materia, a ridicat-o la el...osemintele alea sunt sfinte pentru noi pentru ca Duhul Sfant si insusi Hristos viaza in ele...dar evident, in lipsa ununi minim respect, nimic nu e mai hilar decat ce are altul sfantdin punctul meu de vedere e idolatrie sa te inchini unui dumnezeu care nu exista decat in imaginatia ta, ala nu e Dumnezeu, ci e doar un idol pe care il confectioneaza omul, dupa chipul si asemanarea sa... xenocid ar putea sa confirme ca neoprotestantii se inchina unui personaj literar (o alta forma de idolatrie, no?) hannen ar putea sa-ti spuna ca (neoprotestantii ) se inchina unui om ca toti oamenii samdeu zic ca-i totusi mai bine sa vorbim despre respect" Doina a vrut sa zica ca si tu ai putea sa spui ca, din punctul de vedere islamic neoprotestantii, cand se inchina lui Iisus, se inchina unui om ca toti oamenii ( fiindca pentru musulman Iisus nu e Dumnezeu) - si a corectat, cand ai intrebat tu- scuze, adica nu e ca toti oamenii, e deosebit(adica totusi Il considerati profet).Adica, conform islamului neoprotestantii sunt idolatri (au un dumnezeu fals)
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
kariguld spune:
hannen, eu zic sa dormi linistita la noapte! ca lamurire nu stiu daca primesti!
ce zici? cand vin in Japonia, (chiar tre sa pun de o excursie acolo, ca nu ma fost niciodata!) ne rugam impreuna? fiecare cum simtim, nu?
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Criss75 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui irina.c.
pun mesajul Doinei: "ah, lady, scuzati, eu credeam ca se discuta despre respect, bun simt si educatie (sau ma rog despre lipsa lor la altii, nu la noi) atunci daca e despre idolatrie, hai sa zic si eu... am putea zice ca orice inchinare e idolatrie, nu? noi ne inchinam la un Dumnezeu care s-a intrupat si a sfintit materia, a ridicat-o la el...osemintele alea sunt sfinte pentru noi pentru ca Duhul Sfant si insusi Hristos viaza in ele...dar evident, in lipsa ununi minim respect, nimic nu e mai hilar decat ce are altul sfant din punctul meu de vedere e idolatrie sa te inchini unui dumnezeu care nu exista decat in imaginatia ta, ala nu e Dumnezeu, ci e doar un idol pe care il confectioneaza omul, dupa chipul si asemanarea sa... xenocid ar putea sa confirme ca neoprotestantii se inchina unui personaj literar (o alta forma de idolatrie, no?) hannen ar putea sa-ti spuna ca (neoprotestantii ) se inchina unui om ca toti oamenii samd eu zic ca-i totusi mai bine sa vorbim despre respect" Doina a vrut sa zica ca si tu ai putea sa spui ca, din punctul de vedere islamic neoprotestantii, cand se inchina lui Iisus, se inchina unui om ca toti oamenii ( fiindca pentru musulman Iisus nu e Dumnezeu) - si a corectat, cand ai intrebat tu- scuze, adica nu e ca toti oamenii, e deosebit(adica totusi Il considerati profet).Adica, conform islamului neoprotestantii sunt idolatri (au un dumnezeu fals) Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Din cate stiu eu, pentru neoprotestanti Isus nu e Dumnezeu, ci fiul lui Dumnezeu. Da' poate nu stiu eu bine.
Criss si Alex (11.05.2003)
hannen spune:
LadyJ,Irina,multumesc pt. lamuriri!
Mai eu chiar n-am inteles!!Credeam ca zice ca eu as putea spune ca eu ma inchin la un om!De aia am bulbucat asa niste oki!
Kari,cind vii in japonia????Cit despre rugaciune,cu mare placere!
cam asa arata a mea,pun un link la intimplare
http://jp.youtube.com/watch?v=E_bS20FZMkA&feature=related
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
AmethystRain spune:
Pentru ca am oaresce timp liber (desi nu-i tocmai cea mai buna alegere sa mi-l petrec printre biciuste, ironizari si alte "amabiltati" ), crezand (?) ca, totusi, unele dintre voi vor sa isi explice fenomenul cinstirii sfintilor, iata si aici o explicatie: http://www.crestinism-ortodox.ro/html/03/3k_cinstirea_sfintilor.html
Ca nu sunteti de acord cu interpretarile ortodoxe ale Scripturii, stiu deja si nu intentionez sa generez o alta runda de contre. De data asta, poate comentariile combative vor fi filtrate intai prin acel simt intern (se numeste bun-simt iar voi sunteti niste "doamne")...sau poate nu.(Ca doar nu e un subiect despre respect, e un subiect despre Biblie!). Cum doriti...
necsuta spune:
Am incercat odata sa ma duc la Mitropolie de Sf Dumitru,dupa 3 ore de stat la coada,cu cei care se bagau in fatza,cu "doamne"in varsta care au lasat bunul simt si mai ales smerenia la poalele dealului,cu imbranceli,jigniri,tipete,io am fost in fatza,ba nu,io am fost prima,mi-am promis sa nu mai fac incercarea asta niciodata!
Ma duc intr-o biserica oarecare,pentru ca,nu-i asa toate sunt casa lui Dumnezeu sau ne strangem cativa prieteni si ne rugam,pentru ca,"acolo unde va strangeti 2 in numele meu,sunt si EU"
La circ eu nu mai particip,pe Sfinti pot sa-i cinstesc si daca nu ma calc in picioare sa le pup moastele!
Nikole,mi s-a facut pielea de gaina cand ti-am citit postul!
Fdoina,musulmanii nu se inchina lui Muhamed,asa cum ne inchinam noi lui Iisus!Pentru ei cei 2 sunt doar profeti,Muhamed fiind ultimul dintre ei!
kariguld spune:
acest subiect era pe marginea unui articol, dar dezbaterea a deviat.....
asa ca fara alte referiri la moaste....
vad ca nimeni, din cei inversunati, nu spune ceva despre acel articol...
cred ca suntem off topic de multa vreme, asa ca moderatorii ar trebui sa fie pe faza!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. idol= obiect/fiinta considerate a fi Dumnezeu sfintele moaste = trupuri sfintite de Dumnezeu cu Harul Sau =/= Dumnezeu (adica NU SUNT DUMNEZEU) cum era aia cu textele si cu pretextele? |
ai vrea sa fie cu pretext, dar nu este. am pus corect, tot versetul, nu doar "un context"!
fii mai atenta cand dai citate din Biblie, ca le cam incurci!
Kari
AmethystRain spune:
Dezbaterea a deviat inca de acum 10 pagini, si, da moderatorii ar fi trebuit sa fie pe faza.
Iata ce au zis "inversunatii"(????) in contextul mai de pe la inceput: "Categoric trebuie insotita (inchinarea) de smerenie, rabdare ,nu cum se intampla la aceste evenimente(de genul sarbatorii Sf. Dimitrie) ; sa stii, insa, ca sunt multi credinciosi care nu fac ce face "turma" descrisa in articol"
Criss75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
pai se intampla,altfel de crezi ca s-ar inghesui atata lume sa se atinga de sfintele moaste?sunt foarte multe marturii de minuni savarsite de moastele sfintilor, prin harul lui Dumnezeu Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Oameni lesinati, maini rupte, picioare rupte plus doua sarcini pierdute. Iata minunile infaptuite de moaste.
http://www.libertatea.ro/stire/doua-femei-au-avortat-in-fata-patriarhiei-218943.html
Criss si Alex (11.05.2003)