Povestea nasterii lui Bubu, minunea dumnezeiasca
Raspunsuri - Pagina 2
Intr_o_zi spune:
eu, intamplator aici printre acesti copii..cautand de fapt o confidenta in Germania :D descoper subiectul minunea nasterii si a ta foarte frumoasa odisee .. felicitari si un gand bun
Iulia
Maya25 spune:
Bluel, sa-ti traiasca Bubu, sa fiti cu totii sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Maya 26+ cu
Bluel spune:
Vali, multumim pentru urari! Ai mare dreptate, nu credeam ca un copil iti poate face viata atat de frumoasa, dar acum inteleg atat de bine sensul cuvintelor tale. Si ii multumesc inca o data si parintelui Adrian pentru minunea mea. (prietenii stiu de ce ) Sarbatori fericite alaturi de fetita voastra!
Multumim si Marinei, Iuliei si Mayei ! Sa va traiasca puiutii prezenti si viitori si sa va aduca numai bucurii!
Mami de Bubu zambaret si vorbaret (19.08.2008)
MissParker spune:
Bluel, abia acum apuc si eu sa citesc povestea nasterii comorii tale de baietel!! Ce frumos!
Si eu eram la fel ca tine pana la 39 de ani... Ce noroc pe noi ca am gasit in inimile noastre dorinta de a avea un bebe si de a deveni mamici, nu?
Sa-ti traiasca Leutul si sa aiba parte numai de fericire, bucurii si noroc in viata! Si tu alaturi de el.
Vrem sa vedem si niste pozici cu el!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Bluel spune:
MissParker, acum apuc si eu sa citesc cuvintele tale frumoase
LA MULTI ANI! Un an plin de bucurii si impliniri alaturi de David (racusor ca si mine si sa stii ca nu toti suntem rai si mincinosi ) si sotul tau!
Imi aduc aminte cand D-zeu iti deschidea o alta fereastra a vietii tale (cum frumos ai spus atunci si eram sigura ca asa o sa mi se intample si mie....si s-a intamplat in mai putin de 2 luni dupa tine), apoi am citit povestea nasterii lui bb David si te urmaresc in continuare cu mare drag chiar daca la anumite sectiuni nu mai ai timp si rabdare sa scrii. Eu te astept!
P.S.Bubu spune "ma-ma'' de la 4,5 luni, David in ce faza e?
O sa punem si poze cand ne invrednicim, stii ca racusori sunt mai lenesi
Mami de Bubu vorbitor (19.08.2008)