Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 2

elilov3 spune:
bertha sa fie oare de la drumul pe care l-ai facut la craiova...statul in masina vreo activitate...
bah pe mine ma distreaza ion la culme,,,cum te simti, te doare ceva...bah sa ma anunti din timp s aputem ajunge in craiova...zilele astea ii ziceam sa iti calci inca un costum si niste camasi sa iti faci si tu un mini bagaj....ca na nu stim cat ne tine la craiova...si nu ma luat in seama in aceasta dimineata ce ziceti voi ca fece ion calca de zor la camasi si la costum...morcovul nene mare la curul lui 37+
Dimitrie

Hera25 spune:
Ank83 dar de ce nu ti-au facut la prima nastere epidurala?Poate era mai usor.38+
Lorena Elena

bionda spune:
Wow..cati bebei avem!!Felicitati mamicilor
si multa bafta celor care urmeaza sa nasca!!Nu ma pricep sa scriu mesaje de incurajare dar sa stiti ca sufletul meu e plin de emotie de cate ori citesc ca urmeaza vreo fata sa nasca sau ca isi tine deja puiul in brate.
Scot si eu
pt fetele care trebuie sa nasca zilele acestea.
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

monicus spune:
Amalia frumoase poze si o burtica frumusica... Observ ca si tie ti s-a lasat burtica... gata sa....
Sarcina la termen si sa fie nastere cat se poate de usoara. Dumnezeu sa va ajute!
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Ma tin de poze zilele astea ![]() ![]() Asa ca...am pus poze proaspete de astazi in album ![]() Ma uit la ele si ma minunez si eu ce burtica mica este....taaaare sunt curioasa cat o sa aiba bebe, ca mult nu i-as da ![]() ![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si ![]() ![]() |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta

AMR 8 saptamani

alra spune:
buna dimineata.
nu imi vine sa cred cat s-a scris de ieri
si nu imi vine sa cred ce repede a nascut spiridusul!!!
multe felicitari si te asteptam cu povesti!!!
tin pumnii fetelor care sunt pe baricade azi!
eu nu am mai intrat ieri din motive de zacut si de laura bolnava.
pana la urma a trebuit sa incepem inhalatiile cu puf caci nu se mai oprea din tuse si facuse febra. azi e mult mai bine, adica nu mai are nimica. nici nu ma mai duc cu ea la pediatra daca o tine tot asa, am discutat cu ea acum o luna si ceva si mi-a zis clar ce trebuie sa fac. acuma e acasa caci sora lui tati e la noi.
trimiteti-mi si mie va rog detaliile de la pozele comune, vreau sa ma uit si sa pun si eu niste poze sapt asta!
Vacanta cu Laura in Romania

Maria_K spune:
Olivia eu sunt. cu placere
mai bantui si pe aici
Amalia ce burtica dragutza si finutza! a mea acum la 22 sapt e atata
http://good-times.webshots.com/album/563894110GHlBkA?start=28
Maria 22+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre

bertha spune:
Amalia, gata, am bagat un no-spa, n-am luat niciodata, sa vedem ce iese.
Eli, ce sa zic, vineri m-a obosit putin drumul, dar nu m-am simtit rau. Acolo n-am facut chiar nimic, toata lumea m-a rasfatat in fel si chip, n-am pus mana pe nimic. Nu cred sa aiba vreo legatura, dar o sa va povestesc ce s-a intamplat ieri. M-am speriat destul de tare pe drum, prima data cand o masina a jandarmeriei a intart in depasire, ala pe care vroia sa-l depaseasca a accelerat si n-a vrut sa-l lase, si uite-asa zburau unul pe langa altul si nu ceda niciunul. Jandarmii venea glont pe banda noastra...ce sa zic, a franat sotul, aproape a oprit masina si in final s-a bagat ala pe banda lui, dar secundele alea mi s-au parut ore. Dupa un timp,aceeasi manevra, numai ca alti protagonisti, unii care meregau in fata noastra au evitat in ultimul moment un Jeep care mergea pe banda lor. Pe autostrada erau 2 masini facute praf...
Dupa faza cu raliul desteptilor aia, m-a apucat durerea de stomac, eu am o sensibilitate, asa reactionez uneori la stres, suparari, socuri. Mi-a trecut cu un Maalox.
In fine, nu cred ca aiba legatura cu faza de azi.
Ma simt vinovata ca nu i-am povestit sotului, da' e atat de stresat, ca-mi pare si rau sa-l ingrijorez inutil.
Hai ca v-am impuiat capul.
Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze

Olivia26 spune:
Eheee am admirat si eu pozele cu Criss ce graviduta frumoasa! Nu mai zic ce-mi plac peretii colorati si coltisorul lui bebe langa mami.
Eli, dar ce sot harnic, veeezi dopul face minuni. Chiar asa, merci pt site, misto.
Miky, multumim pt vestile despre Bebecris.
Bertha, si eu zic ca incerci cu no-spa si stai in pat, si daca tot nu trece...
fata sa treaca!
Olivia

Lucrusoare bebe

Amalia spune:
Criss v-ati facut foarte frumos in casa! Ai o burtica foarte frumoasa, iar tu te-ai pastrat aceeasi graviduta sexi pe care am vazut-o in pozele de la bazin!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+
Luca Gabriel

alexutza_26 spune:
Maria - deci...arati spuer bineeee, se vede ca iti prieste sarcina...cat priveste burtik - cat ai vrea sa fie????
si bebe e inca micut si tu esti subtiricaaa...pai are timp pana la 39-40 sapt sa se tot mareasca....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!