Perie de par rotativa
Parul meu are lungime medie si este moale,pisicos. In general daca ii dau un plus de volum cu peria se aseaza mult mai bine. Pana acum am folosit o perie obisnuita cu aer cald, sau pur si simplu l-am uscat cu ajutorul unei perii rotunde si al feonului, dar operatia e ceva mai complicata.
Ma gandeam ca o perie rotativa cu aer cald ar fi mai folositoare. Voi ce parere aveti? Ati folosit asemenea perie? Ati fost multumite de ea?
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Raspunsuri
mcm spune:
Sper sa nu vorbesc prostii dar peria rotativa se foloseste mai mult pentru intins parul decat pentru a-i da volum.
anamariame spune:
Iata ce folosesc eu:www.price.ro/specificatii_rowenta_perie_rotativa_cu_aer_cald_brush_activ_cf_9000_49610.htm" target="_blank">perie rotativa RowentaSunt ft multumita de ea, o folosesc aproape dupa fiecare spalare (si ma spal odata la doua zile). Iar ca sa nu imi ard parul de tot, il las sa se usuce natural cam 3/4 si apoi folosesc peria mai mult pentru aranjat.Ana-Maria 14+
aniela23 spune:
si pe mine ma intereseaza subiectul pt ca m-am hotarat sa imi las parul sa creasca ( am fost tunsa ''castronel'')si as vrea sa mi-l ondulez pt ca am capul ''tzuguiat'' si mi-ar sta rau cu el intins. Ce e de preferat :perie cu aer cald sau ondulator de par (din ala electric de ...fier (cred)
Dariela spune:
anamariame - De fapt la aceasta perie rotativa ma gandisem si eu, a fost de altfel singura de genul asta pe care am vazut-o in magazine. Problema mea este daca acea rotire a ei chiar da volum?
Folosesti si vreo crema/ulei ceva de par care sa-l protejeze?
aniela 23 - Mie mi se pare ca un ondulator clasic, arde mult mai mult parul prin tabla aceea decat ceva care difuzeaza caldura spre par.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
anamariame spune:
Dariela, nu stiu ce sa iti spun legat de volum. Eu nu o folosesc decat atunci cand parul este aproape uscat. Cred ca daca usuci parul pe verticala, adica il ridici in sus, purtand peria pe el (asa cum ti-l usuca la coafor), va avea si volum. Eu sunt multumita de rezultat, si de volumul pe care il are si de aspect. Cat despre produse care sa protejeze parul, am avut de la Wella Professional un spray protector la temperaturi inalte, dar l-am terminat si nu am apucat sa imi iau altul. Dupa fiecare spalare folosesc masca de par, din aceeasi gama.Aniela, eu nu iti recomand ondulatorul de par. Ti-l arde si daca nu folosesti produse corespunzatoare, iti distrugi parul.Ana-Maria 14+
misha71 spune:
Eu am o perie Rowenta de 1 an si sint extrem de multumita.
Am un par de lungime medie, foarte-foarte moale care se turteste dupa cel mult o ora de la spalare. Cu peria asta, chiar si a doua zi parul meu are volum.
Insa am un mic secretel: cind e aproape uscat il dau cu spuma pentru volum care nu intepeneste parul, ci il lasa flexibil, si apoi il usuc cu peria rotativa. Asa tine si a doua zi, fara probleme.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor