***SUPERDIETA 30 ****

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine. 103,2kg de dimineata zau ca nu sunt normala , de vineri si pana acum am reusit sa ma ingras atata
onyca pai tocmai asta e frumusetea la dieta asta, ca ai voie sa mananci din permise pana crapi si mai ales in dieta asta nu ai voie sa iti fie foame
, asa ca da-i bice la dieta
... si la mine trebuie niste pe schinare.
oooo, da , care a pacatuit ca am venit cu -ul ... ia sa vedem noi daca mai auzim cantari

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

onyca asta e de bun venit printre noi.
mie mi se face foame dar bag repede o cana cu apa sau ceai. mai bine beau ceai cald si imi trece. pe prima pagina vei gasi retete pt ambitioase. spor la treaba.
baiiii da voi nici la ora asta nu v-ati trezit???
breto? april? ce e cu voi? haideti ca mai am ceva . cum beau sa pe uscat?
aida? tu? nu ma acompaniezi la
ce o fi cu fetele astea oare???

poze
Just Me

Mergi la inceput

hehehe , ca eu deja am gatat si si apa + ca aici e cam mare aglomeratia la [pc] ca laptopu lu sora-mea a crapiran si trebuie dus la service si am ramas toti calare pe vechitura care merge cu viteza melcului turbat si asteptam sa crapiran si asta din clipa in clipa

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Delphinas unde ai fugit? te-ai speriat de ?
hehehe , pai nu stii ca ul meu e magic si te gaseste si in gaura de sarpe?
... gata am fugeat si io ca am treaba

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

pt mine 2 te rog...bice da-ti pana nu mai poti...o sa-mi dau si eu cand o sa calc in strachini.
mai da mada...nu stie nimeni nimic de ea?
MAAADAAAAA iesi afara de pe unde te-ai ascuns. sau nu mai poti iesi din strachini?

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

'neata si de la mine. 103,2kg de dimineata zau ca nu sunt normala , de vineri si pana acum am reusit sa ma ingras atata
onyca pai tocmai asta e frumusetea la dieta asta, ca ai voie sa mananci din permise pana crapi si mai ales in dieta asta nu ai voie sa iti fie foame
, asa ca da-i bice la dieta
... si la mine trebuie niste pe schinare.
oooo, da , care a pacatuit ca am venit cu -ul ... ia sa vedem noi daca mai auzim cantari

Aida
Poze cu noi

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...eu fac sport nu-mi pierd timpul .... ....acu bicicleta mea preferata...
...pauza

BUNA DIMINEATZAAAAA
..BAI,felicitari pentru kilogramele pierdute...eu doar 400 de gr....oricum sunt la 99kg...deci aprilus 1..pentru fetizaaaaaaaa...nu-i rau...aiduz,lasa mama ca acu ma alergi pe mine tu,itzi aduci aminte data trecuta te alergam eu pe tine....ti-a venit rindul,iar eu alerg dupa delphi....am rugat-o sa ma astepte dar nu vrea....mi-ati dus dorul din greseala?

Lupta cu kg

Mergi la inceput

camy ...te vad..te vaaaaaaad....acu o slujba pentru intoarcerea madei...... ....si a celorlalte fete ...FETIZELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....LA RAPORT!!!

Lupta cu kg

Mergi la inceput

ce vb tu acolo??? am ragusit cat am strigat dupa tine.
vin si eu cu sportul...pana la contabila sa ma alerge dupa alte hartoage

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatzaaaaaaaaa!

Raport- stagnez . 55.7 azi dimineata, suta de grame pierduta nici n-o consider.

Delphinas, dau toate florile binemeritate, sa se stranga fetele la raport ca am marele talent de a "da peste cap" tabelul ori de cate ori umblu in el. Asa ca incerc sa "umblu" o data si bine.

Plus ca merge forumul cu viteza melcului, imi incarca paginile ingrozitor de greu...

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

DELPHI,IUBITZEL....A DORMIT BINE FETIZA???...cum se simte in dimineatza asta???....onycaa,bine ai venit printre noi,daca vei vrea sa ramai

Lupta cu kg

Mergi la inceput