***SUPERDIETA 30 ****

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

super bancu breto numai ca mi-a luat cam mult sa-l descifrez ca e scris cu diacritice si asta nu se inteleg...oricum super bun..

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

doar am zis ca nu-mi mai etalez
auzi...cateodata parca intra la apa...asa sunt de mici.
si sa stii ca sunt de la mama natura...nimic ajutor artificial..

poze
Just Me

pai eu zic sa ii etalezi ca sunt , sincer acum , daca aveam si io asa ceva frateeeee daca nu purtam eu doar mulaciuni chit ca erau si pe sunci dar erau si pe si ce e frumos si la ii place asa ca nu ai de ce sa te rusinezi si nici de ce sa ascunzi.
.ce am zis am zis.
aprilus si zici ca mergem la Budapesta? Nu e rau ca de la Timisoara fac 5-6h pana la Viena si 8,9-10h pana la Bucuresti ca sunt aceeasi km , asa ca la Budapesta va fi ca o plimbare pana la piata

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

breto dupa ce ma chinuii sa descifrez bancu si sa-l pricep...il editezi bine mersic si...pfuai mama...nu esti tu buna de alergat???

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

aiduz,pai numai bicicleta de aia imi place,nu de alta dar sa nu transpir prea tare...v-am pus un banc de banc...sper sa radetzi un pic....eu ma retrag la...noapte buna la fetize...delphi,hai sus cu moralu si razi un pic sa pot dormi si eu linistitita...sa nu va stiu suparate...pupici

Lupta cu kg

Mergi la inceput

biiiine , hai ca ma duc si io sa descifrez hieroglifele alea la banc.
usor breto

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

aida, pai io as vrea sa merg da nu gasesc soro de un sa-mi iau belet.

a intrat al meu pe un site si cica erau epuizate . deja. eu sper sa mai puna in vanzare, in fiecare zi are task sa verifice site-ul ala.

asa mi-ar placea sa plec la Budapesta ca la piata nici nu te gandesti. Daca e ambuteiaj in 2 ore abia ies din oras

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

breto dupa ce ma chinuii sa descifrez bancu si sa-l pricep...il editezi bine mersic si...pfuai mama...nu esti tu buna de alergat???

poze
Just Me

..da...da...da...DA!!!...DUPA MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....
AUZI AIDUZ,VEZI CA NU MAI SUNT HIEROGLIFE...PUPICEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...da may bancul
Pai aprilus asta am zis si eu , ca de la Timisoara la Budapesta e ca si cum ai merge tu la piata prin Bucuresti zau daca as sta acolo.
Eu nici macar in Constanta nu m-as muta inapoi. De cand sunt aici abia azi am condus prima oara ca ma termina astia cat claxoneaza ca dementii
... de Bucuresti ce sa mai zic , mai rau

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

ok..atunci noapte buna la somnoroase...
breto da am ras la banc. poti dormi listinita ca-ti mai trag un zambet strengaresc
ne vedem maine dimineata la
nani nani coca mamii.. fetele

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida, zau ma oftici! mie Constanta imi pare parfum! ai mare,briza, faleza, cazino .

De Timisoara nu mai zic, iarasi ma oftic, dupa ce ca-i fain orasu e si aproape de iesirea din tara asta de KKo.

In Bucuresti m-am nascut, n-a fost alegerea mea . Noroc ca avem o casa la tara ca altfel daca mai stateam si weekendurile intre betoane si claxoane o luam razna

Breto, mama asa devreme la nani?

Delphinas, te-ai mai linistit, da? ca o punem pe Breto sa suplimenteze bancurile de seara pana nu fuge.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput