***SUPERDIETA 30 ****

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Ahaaa , ahaaaa , ce reprimire in gasca se vede ca nu m-ati uitat. Booooon , deci:
Flore incearca Echinaceea de la FLP dar doar asta pt sistemul iminitar. Eu am incercat pe fetita mea in niste perioade cumplite si a mers de nota 1.000
breto scumpa vad ca tot la serenade esti , asta e bine si nu. Ma bucur ca ai inceput si ceva , rau ca inca nu ai scapat de kg si nu esti aici doar in vizita
Vad ca aprilusu nostru inca mai vrea sa slabeasca oasele , hehehe ca nu e nevoie sa ma fugaresti iar pe forum ca nu am timp sa intru
anuska se vad pozele si se vad bine. Ai doua flori absolut superbe , Doamne Ajuta sa fie asa cum vrei tu
Am mai gasit un Delphinas care vad ca e foarte de a noastra

Vreau si eu sa ma urc in barca voastra , sper sa nu o scufund Asa ca miercuri la raport frate ca e groasa treaba
Despre problema , nimic nou bun sub soare asa ca ma abtin. Noi la Constanta iar ... imediat va pun niste pozici: Poze de la mare si cateva filmulete

So , pe dinti

Aida
Poze cu noi

...am vazut si eu filmuletzele(m-a luat cu frig)...brrrrrrrrrrrrr...ce vint...si pozisoarele...ce a mai crescut mitzuca,frumoasa foc...sincer aiduz nu te vad asa cum zici,cind ai zis ca asa nu se mai poate ma gindeam ce stii cit vei fi de grasa...dar nu e asa,ca vrei sa slabesti,ok!...e un cont,dar nu ca esti asa mare,mult mai mare sunt eu(ce sa fac daca stau numai cu cintatul prin topic)...lasa ca oi slabi eu pina la...........(LA???)....la!!!!...nu stiu care "la"...dar stiu ca am sa ma mai usuc si eu,n-am sa ramin tot asa

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

asa luptatoarea lu mama...ambitioas-o

Citat:
citat din mesajul lui bretonica
...am vazut si eu filmuletzele(m-a luat cu frig)...brrrrrrrrrrrrr...ce vint...si pozisoarele...ce a mai crescut mitzuca,frumoasa foc...sincer aiduz nu te vad asa cum zici,cind ai zis ca asa nu se mai poate ma gindeam ce stii cit vei fi de grasa...dar nu e asa,ca vrei sa slabesti,ok!...e un cont,dar nu ca esti asa mare,mult mai mare sunt eu(ce sa fac daca stau numai cu cintatul prin topic)...lasa ca oi slabi eu pina la...........(LA???)....la!!!!...nu stiu care "la"...dar stiu ca am sa ma mai usuc si eu,n-am sa ramin tot asa

Lupta cu kg

poze
Just Me

Mergi la inceput

.....delphi.... ...ma luase o foame,si ma gindeam ca mi-au mai ramas niste strugurei prin frigider...dar numai ma gindeam.....si m-am dus sa beau apa de ciuda,asa sa-mi treaca...nu de alta,dar parca te auzeam cum te zbierai la mine,si eu nu vreau....cuminte fata,ca daca nu,nu slabeste...cum mai e timpul pe la tine??(prin casa..)

Lupta cu kg

Mergi la inceput

singura...mi-am calcat pe inima sa-l sun macar sa stiu ca mai traieste. ca are boala vitezei si cand se enerveaza uita acceleratia la podea.
asta e...
ma bucur ca ai renuntat la struguri. poti manca totusi niste legume inabusite sau la cuptor...nu mai ghiftui atata apa in tine ca o sa faci broaste.

poze
Just Me

Mergi la inceput

astept sa-mi vina sotzul si bag niste ciuperci...vezi ca am pus niste poze in album,ia vezi itzi plac?...eu le astept pe a tale...aici ploua de rupe http://www.flickr.com/photos/bretonica/?saved=1

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bey breto am lesinat cu "la" la-ul tau , auzi eu cred ca noi facem asta de amuzament si nu ca sa zlabim ca eu nu ma mai vad zlaba in curand dar eu incerc
Acum eu nu stiu ce pozne ai vazut tu da' eu H=1,71m GI=102,6kg GT=fara numar kg DI=29/10/2008 si greutatea asta e de acum 2 zile cand m-am hotarat ca nu se mai poate , dar de atuinci am avut de terminat multe ispite de prin casa
... si daca tot faceti furii pe aici , atunci :

cu otrava dietei in suflet
revin mai pe la noapte
po-o-oi-zaaaaaan

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

breto m-ai spart cu pozele tale , mai ales aia cu 'ce foameeee' si tu chiar ai 95kg? eu nu prea cred , dar sigur cantarul tau arata mai mult
la fetite , revin mai incolo

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

breto esti super mumoasa in pozele alea...
acuma bag si eu pozele...
am avut-o pe cap pana acum pe proprietara apartamentului unde stam si am crezut ca nu mai pleaca. si mirosea ingrozitor...a vechi...bleax
acuma pun sa ma pozez.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

breto m-ai spart cu pozele tale , mai ales aia cu 'ce foameeee' si tu chiar ai 95kg? eu nu prea cred , dar sigur cantarul tau arata mai mult
la fetite , revin mai incolo

Aida
Poze cu noi

...dragutza,macar sa am acum 95 de kg,am 99,6...TOATE POZE PROASPETE de citeva zile...dar deabia ma intorsesem din romania la JUMATEA lui septembrie 107kg..atunci am zis DOAMNE FERESTE MA DUC TOT IN SUS....pina sa ma hotarasc sa ma apuc de cura,am fost un pic mai atenta si reusisem sa ajung la 103...cu aceste kg am inceput in 29/09/2008...iar maine cred ca v-oi avea in jurul lui 99...asa ca este diferentza mare pina la 95....vroiam sa reusesc sa ajung la 95 pina in 20 nov,de ziua mea...sa fiu si eu un pic mai uscata na....dar oricum nu sa ma opresc...ci sa continui normal pina la 80...numai ca-i asa de greeeeeeeeeeeeeeu.....unde te vazusem "bine facuta"si nu grasa?...in ultimele poze astea si in filmatul de la mare....nu te vad nici pe tine de 102kg...asa ca hai linga mine...ca sunt singura in categoria asta(peste 100)..aveam nevoie de compagnie...si acum sa vedem pe delphiiiiiiiiiiiiiiii....UNDE ESTIIIIIIIIIIIIIIIII?

Lupta cu kg

Mergi la inceput

AICIIIIIIIIIIIIIIIIII
printre lacrimi si suspine stii tu de ce am reusit sa-mi fac si poze si sa le pun.
uitati aici poze cu bimbocel si aici poze cu mine
sper ca am scris bine taraseniile astea sa nu apara carnatu de http-uri.
bun....acum...ma duc la o ca simt ca nu mai pot.
breto sunt cea mai fraiera ca am cedat si la-m sunat eu prima. s-a comportat ca............cu mine...imi venea sincer sa-i dau una in cap. iarta-ma doamne dar simt ca ma scoate din minti omu asta.

poze
Just Me

Mergi la inceput