***SUPERDIETA 30 ****
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
morcov...cateva masline...cam sarate...si tanti a zis ca nu-s sarate tare... pai cum sa-si vanda ea marfa
poze
Just Me
Delphinas spune:
stiu...mama e comercianta de 28 de ani si stie fata multe...auziti, da voi stiti ca sunt masline vopsite???
nu ati ramas niciodata negre pe degete dupa ce ati mancat???
poze
Just Me
aidaciolac spune:
delphinas tu vrei sa pun ul pe tine? Pai asa ne ajuti facandu-ne . Moama ce bine ca nu mi-e foame ca atfel aveai rosu.
Io tocmai am datgata o portocala , merg imediat sa mai bag una si apoi o
Voi?
Aida
Poze cu noi
bretonica spune:
...ma ras de m-am pi....sat pe mine ...in hohote...zapacite mai suntezi,si mai ziceatzi de mine....pai aiduzo,faci superdieta si tu din o mie nosute toamna,si inca nu stii ca nu ai voie cartofi la dieta?...doamne ce am mai ras...deci asa te impionezi,eh?...mai stii ca nu functzioneaza acupunctura?...de aia saptamina viitoare nu numai ca o sa-mi sufli din spate,dar o sa-mi iei si fatza...trebuie sa ma "gauresc"si eu cumva.....careva pe linie????
Lupta cu kg
bretonica spune:
...deeeeeeeeeeeeeeeeeci,dupa cum a-tzi vazut m-am intors!!,,,delphiiiiii..pup,pup...aprilus,ti-a trecut capusorul?,da sa pup fata sa-i treaca...da la mine 99kg curate...se putea si mai bine dar asta e...camy sta bine,ce-i pasa...aprilus nici sa nu mai vorbim....si deci asa ti-a placut aseara prin pat delphinus...si acumm o dai cu ciorba de "sub-burta"...va facetzi de cap intr-un cuvint...mie mi foameeeeeeeeeeeeeeee...dar vad ca nu mai sunt singura care plinge pe topic,o am pe aiduza..numai azi ce nu mi te-ai vaietat,ca ieri fiind prima zi trebuia sa incepi cu dreptul
Lupta cu kg
vias spune:
hello....si pt ca tot spuneati de mancaruri..."off reteta"...azi a aterizat tata in BV (astia ma tin sub observatie...nu gluma)..i-am facut mosului...o ciorba de fasole cu afumatura si tahon...aaaaaaaaa??????
...cum suna?????...bai...si a mai iesit si buna.,..ca am gustat...nu ma infig...dar de gustat...am gustat!...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei