***SUPERDIETA 30 ****
Raspunsuri - Pagina 10
Brigit spune:
Camy, a venit mama ta? cum mai esti? mai zi-ne doua vorbe!
si noi o asteptam pe Mada, chiar nu stiu ce e cu ea de nu a mai intrat, cum zicea si Breto, ultima oara era cu moralul mai jos. O asteptam sa i-l ridicam.
Aida, vad ca n-ai uitat cum se da cu biciul ala; hai ca m-a luat cu frica, tre sa ma pun serios pe treaba ca ai mana grea
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Brigit spune:
Onyca, welcome. Link-uri la retete pe prima pagina.
Am ramas datoare cu suplimentele de vitamine si minerale, ma revansez azi.
Breto, baga un ceai mare . Taie foamea
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Onyca, welcome. Link-uri la retete pe prima pagina. Am ramas datoare cu suplimentele de vitamine si minerale, ma revansez azi. Breto, baga un ceai mare . Taie foamea Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
...zici sa bag un"ceai mare"...dar daca nu am "nimic mare"ce sa bag? .....sincer am o lene azi...ce sa mai...
Lupta cu kg
queenye spune:
buna fetelor
eu nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi, am zis ca daca vine frigul nu mai ies atat si am timp mai mult sa stau la pc, dar se pare ca nu reusesc nici asa...mereu se gaseste ceva de facut iar cand am timp...merge netul cu galme, aseara am incercat sa intru dar se incarcau paginile cu viteza melcului. sper sa reusesc totusi sa intru macar o data pe sapt si sa o rog pe april sa imi mai puna cate o floricica ca am fost fata cuminte si saptamana asta si a mai cazut un kg . deci am ajuns la 58!!!
april deja la mine cred ca fara sa dau raport poti sa pui o floricica la saptamana ca vad ca pana acum asta e mersul... si ma rog sa ramana macar asa, decat deloc...ma multumesc si cu putin
va pup pe toate... si am fugit sa vad ce mai inventez azi de mancare
Anuska spune:
Ce fete vorbarete p-aici......
Eu sunt cuminte, nu vreau sa vina Aida cu la mine.
Am bagat la ghiozdan o portie mare-mare de varza calita cu rosii.... Ceai la greu si apa..... Si-un mar!
Mai incolo ma asteapta jumatate de pomelo sa-l extermin.
Acasa mai pap niste masline ca sa ma mai intremez nitel...
De Isa_Cris mai stiti ceva? N-am vazut sa fi povestit cum a fost la nunta.... sau poate am sarit eu subiectul cu pricina?
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
onyca1978 spune:
Fetelor, cred ca voi incepe si eu, dar nu stiu ce-as putea manca la micul dejun. Si pentru ca e zi de raport vreau sa ma conformez si eu: incep de la 93 kg. As vrea sa dau vina pe cele doua sarcini pentru ca am ajuns la atatea kg, dar nu vreau sa ma amagesc. Sunt o pofticioasa, ce mai..Deci, ce pot manca dimineata?
Delphinas spune:
nu te mai zghihuii atata ca si asa te doare capu....shazi cuminte
Citat: |
citat din mesajul lui bretonica Lupta cu kg |
poze
Just Me