Ma rog, poate fi si mai putin gustos...
Eu il folosesc la ciorbe, salata de boeuf, muraturi asortate...
Ma gandesc ca poate imi sugerati si alte... bunataturi. Poftiti!
Take joy! (poze)
Se pot face la cuptor, eu n-am incercat varianta asta dar suna bine.
Mie imi plac la gratar, ii pun amestecati cu alte legume.
ii folosesc la piréul de cartofi, pun si napi, morcovi
sau gratinati, tot cu cartofi. si smantana. daca vrei poti pune si usturoi sau ceapa tocata marunt. unu-trei :) pumni de parmesan deasupra.
sau cu tagliatelle si bacon, cimbru si rosmarin. si parmesan deasupra.
Ramona, Adela, multumesc!
Cred ca ar iesi tare bine asa cu parmezan, usturoi, samantana si la fel cu bacon si condimente! Cat de curand am sa fac.
Take joy! (poze)
La cuptor sunt f buni. Trebuie fierti un pic inainte, sa se inmoaie, apoi taiati in doua pe lung si pusi in tava la cuptor cu putin ulei de masline deasupra, sare si piper. Sunt f buni asa ca si garnitura la friptura sau pur si simplu ca un fel vegetarian. Poti atunci sa razi un pic de parmezan deasupra...mie imi place f mult la cuptor si cand fac ii dau gata pe musafiri care nu au mancat niciodata asa.
La fel si cu prazul (tulpinile albe, taiate in doua, direct crude int tava). La cuptor, cu ulei de masline si cu mult parmezan. E o nebunie!
Multumesc, fete! Am facut pana acum cu cartofi la cuptor, bacon, smantana, parmezan si usturoi. Mie mi-au placut f. mult, la fel sotului, copiii insa nu prea au vrut sa auda de delicatesa mea. Am sa mai fac si incerc si dupa noile idei.
Take joy! (poze)