Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sicuta, nu am cuvinte...imi pare rau!
bee,sa stai cuminitica in pat si fara eforturi!

si noi ne-am discutat problemele,normal ca totul e in capul meu nimai,dar macar bine ca ma intelge si nu majudeca.
conluzia: m0a cerut in casatorie... mi-a dat un inel asa de frumos...mi-a zis ca tot a asteptat o zi frumoasa,cu soare si calduroasa...dar ar fi avut mult si bine de asteptat ca alea pana la anu'nu vin!
aseara am gatat eu cu plansul si a inceput el...ca doar e emotiv si e prima data cand cere pe cineva in casatorie!

27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Bebelusi, asa e, eu nu sunt in Ro, si nu cunosc legislatia romaneasca in legatura cu drepturile gravidei... Imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Aici ai dreptul din momentul in care stii ca esti insarcinata, dar mie imi era jena sa cer, aici lumea cam lucreaza cat se poate si in concediu de boala sau la scurtare de program se duce cand chiar nu mai poate(adica atunci cand doctorii zic ca trebuie sa stea acasa, dar nu vor zice asta repede). Asa ca am dus-o si eu cat am putut, dar acum dorm mai prost noptile si de aceea am zis ca pentru cele 6,5 saptamini cit au mai ramas cate o ora pe zi nu va face gaura in cer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

sicuta, nu am cuvinte...imi pare rau!
bee,sa stai cuminitica in pat si fara eforturi!

si noi ne-am discutat problemele,normal ca totul e in capul meu nimai,dar macar bine ca ma intelge si nu majudeca.
conluzia: m0a cerut in casatorie... mi-a dat un inel asa de frumos...mi-a zis ca tot a asteptat o zi frumoasa,cu soare si calduroasa...dar ar fi avut mult si bine de asteptat ca alea pana la anu'nu vin!
aseara am gatat eu cu plansul si a inceput el...ca doar e emotiv si e prima data cand cere pe cineva in casatorie!

27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Felicitari! sa fie intr-un ceas bun! Va doresc multa multa fericire, intelegere, respect reciproc si multi prunci sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Lisa, felicitari, si sa va dea Dzeu multa intelegere si sanatate!!!

26+cu CLARA

Mergi la inceput

Fetele, vorbeati si de saltelute. Noi cumparasem pentru Francesca una antialergica, cu iarba de mare (parca). Era mai scumpa insa am zis beter safe than sorry. Ii ramane la bebedoi si acum pentru Francesca tot una antialergica am comandat, pentru noul ei patut.
De asemenea am spalat toate hainutele cu detergent neutru, fara culori, mirosuri, etc...ale Francescai inca asa le spal hainele si lenjeria de pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa Felicitari, sa va dea Doamne Doamne o casnicie cel putin la fel de fericita la a mea..., iar eu sa stii ca sunt foarte fericita dupa 2 ani de casnicie. In afara de bebe este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat.

24+

Mergi la inceput

Selene, acum citesc de necazurile tale. Nu stiu daca mai este actuala problema, dar te rog sa nu va pripiti, nu poti spune asa deodata ca vei naste singura si vei creste singura bebe mic. Nu se poate. Lupta pentru voi si pentru copil, va iubiti, nu? Multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Lisa - felicitari! sa fie intr-un ceas bun, da dea Dumnezeu sa aveti o casnicie frumoasa si de durata sau sa fie asa cum ti-o doresti tu

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

DarkBendis, ai descoperit si tu stroopwaffels!!! Si te plangi tu ca le-ai primit, in timp ce eu am patiseria pe colt si de cite ori ies cu fata la plimbare le vad lafaindu-se in etajere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!!
Mie tocmai ce mi s-a intamplat o treaba ciudata tare. M-a luat cu ameteala si tremurici, mi s-au taiat genunchii... aveti idee care ar putea fi cauza?? M-am speriat un pic!!
(am papat ceva si mi-e un pic mai bine, da' nu stiu ce s-a intamplat, inca nu mi-am revenit complet si mi-e frica sa nu-l afecteze pe bebe...)

29+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput