Pentru fetele din Florida, SUA !!!! HELP

Pentru fetele din Florida, SUA !!!! HELP | Autor: Moss

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor !

Am mare nevoie de sfatul vostru, asa ca va rog din suflet sa-mi spuenti parerile voastre !
La inceputul lunii viitoare voi ajunge la Miami. Sunt in interes de serviciu, astfel incat, nu imi ramane prea mult timp liber. Nu sunt la prim vizita, asa ca nu ma intereseaza obiectivele turistice, desi, intre noi fie vorba, tare as mai lenevi pe plaja cateva zile

Voi ateriza la Miami in jure de ora 14.00 si voi pleca direct in Fort Lauderdale. Am timp liber pana a doua zi la ora 16.00 si as fi vrut sa folosesc acest timp pentru a face cumparaturi, ca tot se apropie craciunul....
Am studiat putin pe net si m-am orientat catre Sawgrass Mills Mall, care mi s-a parut destul de complex. Am vazut ca exista si un hotel cam la jumatate de km de mall.
Intrebarea mea este daca merita !!!!Initial mi-am facut rezervare la Renaissance hotel Fort Lauderdale ( in port, ca acolo am treaba ) dar acum ma tenteaza ideea de a ma caza langa acest mall !!

Pe 12 nov dimineata termin cu problemele de serviciu si as mai avea timp pana a doua zi la pranz, iar colega mea propusese sa luam un htl langa aeroportul din Miami si sa mergem la Dolphin Mall, insa tare as profita de o zi de liniste si plaja !!!!

In concluzie, ce-mi recomandati: Sawgrass mall sau Dolphin ? Ma innebuneste ideea sa ma intorc in Miami si sa stau langa apt dar....

Le invidiez pe cele care traiesc in Miami !! Este singurul loc din lume unde m-as muta !!Sotul meu ma tot bate la cap sa incercam, insa, nu stiu de ce, nu prea am curaj sa fac asta !

Astept parerile voastre.

Va multumesc si va doresc numai bine acolo unde sunteti

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mai bine postezi si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128488&whichpage=7

Sunt cateva fete care stau in zona Miami-Ft Lauderdale, eu din pacate stau in nord, nu cunosc zona Miami.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput