ce marca de masina sa imi cumpar??? pareri :D

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu ca incepatoare am avut un Matiz, pentru o soferita incepatoare care are nevoie de masina pentru ea si nu de familie, mie mi se pare o alegere excelenta. E ieftina, in oras are avantaje greu de egalat in privinta dimensiunilor, consuma rezonabil si, sa fim seriosi, ca incepatoare nu-ti trebuie cea mai puternica masina pt ca nu e de recomandat sa-ti testezi puterile la maximum
Despre Opel am o parere f buna si in plus, stiu ca piesele de schimb sunt destul de ieftine, ceea ce e de luat in considerare.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

eu votez pentru polo,dar ai grija sa aiba servo-directie ca in 98 inca nu era standard la toate vw-urile.daca nu,cauta un yaris la acelasi pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ar trebui avut in vedere in afara de pret si consum si ca masina sa fie cat de cat sigura.Uite-te si la chestia asta cand te decizi.La noi in oras,pentru ca un autocar n-a pastrat distanta corespunzatoare dintre el si masina din fata,pe care n-am s-o nominalizez ca sa nu isc polemici,dar una care a fost pomenita aici ,pur si simplu s-a urcat pe ea,la o franare de urgenta a celui din fata,si ....iti dai seama ce-a urmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Ar trebui avut in vedere in afara de pret si consum si ca masina sa fie cat de cat sigura.Uite-te si la chestia asta cand te decizi.La noi in oras,pentru ca un autocar n-a pastrat distanta corespunzatoare dintre el si masina din fata,pe care n-am s-o nominalizez ca sa nu isc polemici,dar una care a fost pomenita aici ,pur si simplu s-a urcat pe ea,la o franare de urgenta a celui din fata,si ....iti dai seama ce-a urmat.

Matiz? Bun, nu e nici o suparare, stiu si eu ca nu e prea sigura dar intr-o situatie precum cea pomenita de tine, multe alte tipuri de masini ar fi ajuns victime. Uite, de pilda nasei mele dupa ce si-a luat carnetul i-a luat sotul un 4x4, mare si solid, cica pt ca e incepatoare si sa aiba masina sigura. Biata fata se chinuie rau, nu e invatata cu dimensiunile alea, ii e ff greu sa parcheze, etc.
Pentru oras, eu cred ca nu soliditatea masinii ar trebui sa conteze cel mai mult (mai ales ca, Alondra a precizat, nici nu e dispusa sa cheltuie f mult); pentru afara e cu totul alta discutie.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pai in oras s-a intamplat.Eu mi-am dat cu parerea,pana la urma tot buzunarul vorbeste.Ai bani,iti cumperi si masina sigura,n-ai bani,cumperi ce se poate.Si nasa o sa obisnuiasca ea pana la urma,nu-i nicio problema.Vorbesc din proprie experienta.

Mergi la inceput