Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Buna dimineata burtici si mamici!!!

Mendy, nastere usoara!!

Mav,Alexa mult succes azi

Otilia sigur nu stiam site-ul, aseara chiar ne-am amuzat ca am nimerit-o

Olivia eu m-am nascut dupa o petrecere la care mama mea a dansat toata noaptea, asa ca da-i inainte, poate David pricepe aluzia

Eu vorbeam ieri cu mama pe messenger si imi tot fataiam burta prin fata camerei si imi spune mama:' Tu sa nu te sperii, dar ti s-a lasat burta de ieri pana azi' Nu stiu eu cat de multa dreptate are, dar cam tind sa o cred, prea apasa bebelul pe vezica mea, abia astept maine sa vad ce-mi zice medicul. Noi am vrea sa mai astepte Victoras putin, dar daca el e nerabdator, ce putem face? Oricum, alte semne nu am, asa ca stau linistita deocamdata, desi cu dopurile care tot incep sa migreze, cam incep sa recunosc morcovii Alexei

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ank83 tie ti-a indus doct nasterea nu?De ai zis ca ti-a rupt el apa....te-a durat? Ce intrebare pun si eu....dar na....oricum e dureros...Travaliu afost mai lung...dc a fost indus? si mai dureros?..

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Olivia tie ti-a pus 29 oct?Deci mai ai super putin. Urmeaza sa mergi la doct sa-ti induca nasterea dc nu o sa iasa bebe pana atunci? Pai tu ar trebui sa ai la semnatura 39+ si ai 38+. Nu?
Mie mi-a zis maxim 6 nov, deci as mai avea ceva timp 11 zile.Deci are timp sa vina singurica .

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nebunica-zapacica se spune ca in momentul in care coboara burta, e semn ca se apropie nasterea..dar de la momentul asta pot trece si 2 zile si 2 saptamani..la fel ca si in cazul dopului
Mie mi-a coborat de vreo 3 saptamani si uite-ma bine-merci pe aici.
Iar cu dopul...uite la fetele astea..Dea umbla desigilata de atata vreme...restul la fel si inca n-au nascut..
In final, fiecare dintre noi va avea parte de o experienta unica...poate asta e si frumusestea momentului..sa te ia putin si prin surprindere ca sa nu te sperie..ca poate la noi e mai usor, mai repede!

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Buna dimineata burtici si mamici!!!

Mendy, nastere usoara!!

Mav,Alexa mult succes azi

Otilia sigur nu stiam site-ul, aseara chiar ne-am amuzat ca am nimerit-o

Olivia eu m-am nascut dupa o petrecere la care mama mea a dansat toata noaptea, asa ca da-i inainte, poate David pricepe aluzia

Eu vorbeam ieri cu mama pe messenger si imi tot fataiam burta prin fata camerei si imi spune mama:' Tu sa nu te sperii, dar ti s-a lasat burta de ieri pana azi' Nu stiu eu cat de multa dreptate are, dar cam tind sa o cred, prea apasa bebelul pe vezica mea, abia astept maine sa vad ce-mi zice medicul. Noi am vrea sa mai astepte Victoras putin, dar daca el e nerabdator, ce putem face? Oricum, alte semne nu am, asa ca stau linistita deocamdata, desi cu dopurile care tot incep sa migreze, cam incep sa recunosc morcovii Alexei

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

cata_myky bine ai revenit acasa!!!
eli, deci inca nu facem galerie? fetelor voua va sar doapele ca la sampanie. parca ar fi revelionul. poc, poc, poc
mav facem galerie . ce burtik mare si frumoasa!!!
Alexa bafta la eco, sa vii cu vesti dar neaparat bune.
Hera nu fi suparata. cred ca galusca ta nu vrea sa-ti dea emotii. cand te-or apuca durerile, gata, vine sigur bebelina.
Amalia, la tine inca nu scoatem agitatele mai e putin pana miercuri. atunci sa vezi ce ne agitam.
Madutza, da ai dreptate, dar nu stiu de ca am ramas eu cu impreasia asta, ca trebuie folosit prezervativul in ultimele sapt de sarcina. sigur, sigur am citit pe undeva dar neuronul meu de gravi nu ma mai ajuta acum.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

'Neata,burtici!
Am lipsit si noi un pic si cand intru ce-mi vad ochii?Inca un bebelus!Spiridus,sa-ti traisca bebe,sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti!
Haide Mendy!
Haide Mav!
Haide Eli!Gata si tu cu dopul?Sper ca bebe sa stea cat mai mult in burtica sau de fapt,atat cat trebuie!Doamne ajuta!
Alexa,haioaso,iti tin pumnii azi si te astept cu vesti bune!
cata_myky bine ai revenit acasa!!!Asteptam sa ne povestesti cand poti cum a fost ...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Hera, pai habar n-am dupa care sa ma iau asa ca las dupa UM ca acum la echo e prea mare marja de eroare la masuratori ca sa mai poate estima data nasterii. Dupa conceptie as face marti 39 de sapt ca stiu exact ziua, la echo de la inceput iesea cu o sapt si ceva mai mare... Sunt confuza total, am vreo 3 DPN si in plus cica doar 5% se nasc la termen... mai rau e ca sotul tre sa spuna la companie cand sa-i dea concediu si tot ii ducem cu zaharelul ca habar n-avem...greu

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Nebunica-zapacica se spune ca in momentul in care coboara burta, e semn ca se apropie nasterea..dar de la momentul asta pot trece si 2 zile si 2 saptamani..la fel ca si in cazul dopului
Mie mi-a coborat de vreo 3 saptamani si uite-ma bine-merci pe aici.
Iar cu dopul...uite la fetele astea..Dea umbla desigilata de atata vreme...restul la fel si inca n-au nascut..
In final, fiecare dintre noi va avea parte de o experienta unica...poate asta e si frumusestea momentului..sa te ia putin si prin surprindere ca sa nu te sperie..ca poate la noi e mai usor, mai repede!

Mare dreptate ai, vazand cat de usor au nascut fetele, chiar am speranta ca o sa fie o experienta frumoasa, asa cum ma astept, de altfel.

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
noi suntem bine fara dureri sau alte cele....vedeti v-am spus eu sa nu scoateti pampoanele, dar de maine vine socrela...daca nu nasc azi....zilele ce urmeaza se prea poate de nervi ...ia sa vedeti cum o trimit de urgenta inapoi la taranoaia
alexa mai am ras la scrisoare cu sotul de numa numa...ma doare burta de atata ras [:-))))]...ah si ce era mai important bafta azi la echo scoatem galeria
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mav iubita nu pot decat sa ma gandesc la tine si sa apara minunea pe care o astepti cu atat drag...si scoatem si agitatele special pt tine

mendy asteptam vestile
37+Dimitrie

Mergi la inceput