Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Giney...ia intereseaza-te ce e cu DEBRIDATUL !!!!....ca vad ca prietenel mele astea au folosit de colici si au scapat de ei......sunt fffff incantate de medicamentul asta....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alexa

ginye Eduard Stefan

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Olivia -
Eli - cum esti???un semn de viata sa stim ca esti ok....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Oti, stau la panda, inca nu e nevoie de agitate , dar nici mult nu mai e...Am o durere usoara de spate, dar e la fel de azi-dimineata, vad ca nu se intensifica. Acum nu reusesc sa ma duc la culcare de frica sa nu mi se rupa apa in somn, cum am patit si data trecuta !

Mai eu nu stiu cum e sa ti se rupa apa sau sa iti cada dopul.. Am tot citit ...dar apa mi-a fost rupta de medic si dopul... cine stie cand a fugit...cred ca tot atunci... Poate aflu si eu acum
Dar Diana oricum

sa nu se plictiseasca agitatele

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Bertha
, cred ca ce ai simtit tu erau contractii Braxton Hicks...

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Olivia, daca-s contractii, n-ar trebuie sa fie intermitente? Adica sa ma doara, dar sa si cedeze? Pe mine ma doare permanent, nu pot sa merg bine, nici sa ma aplec si sa ma duc la baie e f dificil Nu mai stiu ce sa cred...nu i-am spus nici sotului, el e panica in persoana, ar aparea acasa in 10 min si m-ar stresa cu intrebarile, ba cred ca m-ar duce taras la spital.

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

Probabil ca-s singura pe aici.... Nu mai pot dormi... de emotii....
In rest, n-am nimic... parca vad ca ma trimite inapoi acasa....

Am pus si ultimele poze cu www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">burtik... rugandu-l pe bb sa-mi lase stmacul in pace (imi dadea arsuri groaznice) si.... desigur... am facut si eu vergeturi langa buric...

Eli, Diana, daca totusi ma interneaza, o sa stau cu sufletul la gura gandindu-ma la voi... Sper sa ma tina Dandusa up-dated!

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

foarte frumoasa burtika ...si tu esti o graviduta flumoasa...foccc

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Stii ce am observat vazand pozicile cu burtik??...dunga pe mijloc, care prima data o aveam de pe la jumatatea sarcinii, de cand a inceput pielea sa se intindaaaa si acum nu apare deloooc, poate pt ca e fata, asa zic babele ..habar nu am...cat despre vergeturi, nu se vad

PRINTZUL

eu am avut dunga la baiat si acum la fata nu am .. dar in schimb acum imi sunt mult mai pigmentate mameloanele ..sunt aproape negre din roz... cine le mai stie si pe babele astea

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha, Olivia ma faceti sa rosesc. Sunteti prea dragute!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ginye - noi la incpeut am folosit de toate pt toti - SabSimplex alternat cu Bonissan alternat cu Baby drink...si tot era groaznic
Pana cand am descoperit Debridatul pe care l-am folosit cu succes pana la aproape 5 luni, actioneaza ff bine in reglarea fluxului intestinal, a reglat si regurgitarile si actioneaza in doua sensuri :daca copilul are tendinta de constipatie..il ajuta si invers....noi fiind hraniti numai cu Nan, care era ff gras...nu trecea seara sa nu bagam 1/2 supoz...deja ma saturasem...dar s-a rezolvat..sper ca te-am putut ajuta cat de cat

Aaa, si tot pt colici am aflat de la o prietena de curand de Infacol...am inteles ca se poate comanda din afara...si este ff bun, doar ca dureaza cam 30 zile pana il aduc...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Olivia bine ai venit in club... Nastem noi intr-o buna zi. Dar eu totusi astept un semn ceva....dar nimik...ma simt super bine fara nici o durere nimik...hai poate cobesc un pic si vin si la mine durerile facerii...

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput