FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Elenadae bine, cald 18 C, desi noi muream de cald, Catalina era numai in camasa si pulover si un soare tocmai bun de plimbari sau shopping
Blanche25si mie de ieri Z5 de stimulare mi-a aparut timid"albusul" si astazi am fost invadata. Sper ca asta e de bine si parca ma dor si ovarele azi ori o fi de la plimbarea pe jos ca am mers cam 8 ore, zi de lucru nu gluma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetele!

Dupa cum vedeti sunt tare matinala.
Gata, mi-am insusit critica, nu mai sunt pesimista.
Si ca s-o tin in tonul dorit de voi, cred ca sunt gravida, pentru ca ieri nu m-a durut burta deloc iar azi, z14 de la punctie, nu mi-a venit ciclul si nici burta nu ma doare. Si parca, parca au inceput sanii sa ma doara din nou. Ei, ce ziceti, e mai bine asa??
Acum vorbind serios, nu am nici un simptom. Adica parca simt asa, ceva prin burtica, dar in nici un caz ca la ciclu.
A, mi-am facut testul de sange dar aici am rezultatul in 4-5 zile. Daca nu-mi vine pana maine, va trebui sa-mi fac si testul de urina, ca sa le dau raspuns celor de la Viena. Mi-e o frica...
Elenada, Bombonique, pishko, fireyes, blanche25, cipcirip, bryny, , va multumesc pt 'apostrofari' si incurajari dar va vine si voua randul imediat, atunci sa va vad

Madutz, bine-ai mai venit pe la noi.
Linduza, felicitari, excelent rezultat! Bafta in continuare.

Va doresc o zi minunata
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1979 spune:

Buna!
Ma puteti ajuta si pe mine va rog?
Eu am facut luni punctia (19 ovocite) pentru primul eu FIV in Germania. Totul a mers deocamdata foarte bine... Ar fi doar un singur lucru care ma ingrijoreaza: dupa punctie am primit 20 de injectii de Fragmin (un fel de heparina pentru subtierea sangelui). Sunt aceste injectii stanard la FIV? Din cate stiu eu nu am probleme cu sangele... Am mai citit prin internet ca sunt femei care iau aceste injectii pana dupa nastere. Voi ce parere aveti? Luati si voi asa ceva?

Va doresc tuturor bafta la tratament

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Bravo Arina!
Vezi ca se poate!
Succes fetelor la cumparaturi! ce as mai veni si eu... E f bun in stimulare!
Raluca eu am facut heparina pana la 7-8 saptamani de sarcina adica in jur de 50-60 buc!
Bafta tuturor!
Pupici!

Bq 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

`Neata fetele!

Arina Ole! Hai cu liniutele! Bravo! Asa te vrem

Bryny Pai si noi mai avem de asteptat pana in ianuarie, din motive de lipsa de sot . si eu am un chist pe ovar de vreo 5cm, sau sper sa spun ca l-am avut ca am facut tratament cu diane 35 de prin septembrie si poate s-a dus. Trebuie sa merg peste vreo 2 saptamani sa vad care e treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor
Arina hai cu testul pozitiv draga mea. Sigur e cu ochisori.
Bryny eu maine seara plec.
Fetelor ma dor ovarele rau.Ieri a fost ok dar de azi noapte dor fraticule nu gluma. Oare iar fac hiperstimulare.
Mie groaza. Speram ca macar acum sa am si eu niste ovocite frumoase si sanatoase.
Blanche tu esti bine?
Kitta, Catalina
Irina mai ai si tu putin si faci testul. cum te simti
Moniland ce faci cum a fost la punctie?
Va pup dulce fetelor si bafta multa

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Un nou raport de pe frontul din Linz.
Azi am avut punctia de unde s-au recoltat.... ... 27 ovocite. Nu a fost Loimer ci un alt dr. mai dragut . Acum sunt la plimbarea la recomadarea dr.
Lichid exista in endometru dar e doar de 2 mm. Miscare, proteine si lichide sunt recomdarile dr.
Proba sotului a fost ok, 1 milion din care A=0 si B= 4%. Avand in vedere productia mea era nevoie si de proba 2 care a fost much better.
Sper sa nu se complice lucrurile in organismul meu si peste 2 zile astept telefonul de la Clinica. Imi doresc sa fie ultimul meu FIV si cu productia asta sa fac cati copii vreau.
Va pup pe toate si va multumesc pentru pumnii stransi.
Arina hai cu vesti bune.
Fireyes, imi pare rau ca nu ai reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Bravo Moni! Super productie!
Sigur n-au fost vreo 10 fete acolo? (la recoltare?)
Sigur va fi bine de data asta!
Vei avea si pt fratiori!
Distractie placuta si asteptam vesti in continuare!
Te pup!

Bq 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Eu am primit de la inceput fragmin si am luat cam 4 luni dupa care la al 2-lea FIV mi-au schimbat cu mono embolex dar mie mi-a iesit la testele de singe ca singele e prea gros aproape de tromboza.De aceea iau injectiile astea,dr.mi-a spus ca pina in luna a 4-a de sarcina.

Citat:
citat din mesajul lui raluca1979

Buna!
Ma puteti ajuta si pe mine va rog?
Eu am facut luni punctia (19 ovocite) pentru primul eu FIV in Germania. Totul a mers deocamdata foarte bine... Ar fi doar un singur lucru care ma ingrijoreaza: dupa punctie am primit 20 de injectii de Fragmin (un fel de heparina pentru subtierea sangelui). Sunt aceste injectii stanard la FIV? Din cate stiu eu nu am probleme cu sangele... Am mai citit prin internet ca sunt femei care iau aceste injectii pana dupa nastere. Voi ce parere aveti? Luati si voi asa ceva?

Va doresc tuturor bafta la tratament

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Moni,felictari de productie.Sa sti ca sint invidoasa pe tine
Te asteptam cu vesti de la laborator.Ce faci cu ce ramne ,congelezi tot??

Mergi la inceput