Pepenasi de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Gabriela, pupam nora! La vara poate ne vedem pe viu!

[purple]Diana, mami de Iulia si Andrei

abia astept, la vara o sa profit cat pot de mare, sa recuperez vara asta .

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Narcisa condoleante si fii tare.

Pe scurt:
1. Aseara am ajuns pe la ora 20:00 pt ca dupa intalnire am fost la carciuma sa mincam.
2.Anka si pe mine ca si pe tine, al doilea nume este diferit si cel de familie
3. Am creat inca un cont pe google "pepenasi2008" cu aceiasi parola ca si celalalt unde am pus pozele de la intalnire, dar fara sa le micsorez, ca sa le poata downloada cine doreste . Pe contul de pepenasi08 o sa fac un album cu pozele dar de dimensiune mica ca sa nu ocupe prea mult spatiu.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

A_cicel votat si eu
Am vazut pozele de la intalnire, toti copii sunt superbi, si mamicile care mai de care mai frumoase, va ividiez ca va puteti intalnii, eu stau prea departe

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Pozele sunt foarte mari si imi estimeaza un timp de 1 h de terminat de upload-at si abia pe urma puteti sa le vedeti.

Gallyb unde este parcul Regina Maria, ca as veni si eu?

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata si de la noi,

Aseara nu am mai apucat sa scriu pentru ca am ajuns acasa si m-am apucat sa gatesc ceva sa pape si tati care ma astepta. Am facut ficatei de pui la cuptor si mamaliguta. FAta era cam agitata,dar mititica vroia sa doarma...dar noi parinti denaturati nu ne-am dat seama ca am trecut la ora de iarna . Dupa ce a adormit fata am intrat si m-am uitat la poze. Niste minuni de copilasi avem.
TEKY,SUN....multumim frumos de aprecieri. Sunteti dragute.DAr si THEA si RALUCA sunt niste papusele de fetita.
Toate sunteti niste fete extraordinare. Pe drumul spre casa m-am intalnit cu o mamica din parc si m-a intrebat daca am vazut gasca de bebelusi din Tineretului. Eram asa de mandra ca si noi faceam parte din gasca de bebelusi.

NARCISA...cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE!!!

GINI...IRINA e o dulce si o scumpa. I-am aratat-o sputului meu si mi-a spus:"ce seamana cu suricica noastra!!"

CRISTINA...ai un baietel o scumpete....scuze ca am crezut ca e fetita,dar cu atatea fetite acolo....

KAMELYA.RONTZY,DIANA,IRDA,DENISA,ANKA,CAPRIOARA....VA PUP PE TOATE SUNT NISTE SUPER MAMICI CU SUPER PITICI.

ANKA...ELIZA e o dulce. Am vazut pozele.

Fug un pic la fata si revin

Bobitamica-mami de Suri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!!!
Lipsesc si eu un weekend de pe forum si voi o luati la galop cu aproape 2 capitole in fata!!!Am de recuperat, nu gluma .
Vreau sa spun ca m-am distrat tare bine, am fost la o nunta de prieteni, in gasca, si a fost super fain, apoi ieri am fost la un botez, am tinut-o intrr-o petrecere 2 zile, drept pt care sunt cam obosita...iar Ioana a stat la mama si abia azi dimineata a vit acasa, si mi-a fost asa de dor de ea!!!!
Ah, si azi dimineata, la cantar, am fost iar destul de multumita, mai am in total de dat jos 6 kg, am dat aproape 4!!!
Citesc din urma si revin...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

m am uitat iar la pozele din parc...atat de frumoase!i le am arata si sotului,sa vada ce frumos a fost!

noi suntem in continuare muciosi,chiar ma gandeam ca n am mai racit de anul trecut din septembrie si ca at cand eram gravide cred ca am fost sg care n a racit pe tp sarcinii.

sunt suparata pt ca bunicuta mea draga s a simtit f rau azi noapte si a chemat salvarea,acum e la spital...o iubesc enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

PICA...tocmai pe tine uitasem sa te pup....
Chiar esti cea mai populara mamica....
DENISA...data viitoare sa vb si tu mai mult cu noi. Imi cer scuze ca nu prea am vb cu tine,stiu doar ca te-am intrebat cum il cheama pe pitic. Eu nu asociat numele DENISA cu SERENITY...scuze inca o data...

Mergi la inceput

SIBYLLE,ma bucur ca ne mai scrii.bafta la invatat.si eu am acum,in per 3/15 nov 12 examene,iar in februarie licenta.tb sa termin in iunie,dar daca am stat numai in spital,nu mi am putut da examenele din al doilea semestru...asta e,sper sa termin acum si sa imi pot lua titularizarea pe romana,ca pe filozofie,ce am terminat eu prima data,nu sunt posturi de titularizare.

ANKA,in pozele astea de acum mi se pare ca te cunosc de undeva,dar cred ca e doar o impresie.ERIKA E ASA FRUMOASA SI IMI PLACE CA E CREOLA!

IRDA,am vazut o pe antonia,gata,ne am hotarat,o vrem!dar vad ca tu nu zici nimic...

CRISTINA,ce bufley e mihaita!parca e un ursulet.

Mergi la inceput

CAPROARA,SUN,RONTZY,KAMELIA,voi ce mancati,mama?pai daca venea batoza de mine era cat voi la un loc.

Mergi la inceput