Simptome jenante ale sarcinii

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jazmine, eu am avut simptome din ziua implantarii, deci dupa ovulatie cam la o saptamana , am avut pete maro normale implantului, somnolenta si am stiut ca.s gravida, apoi pofte si abia pe la 8-9 saptamani am inceput cu greturi


roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dayanara, merci de raspuns. Deci vei avea tot baietel. Sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumos la mami in burtica.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza


www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

jasmin012 cand am fost insarcinata primul semn l-am avut la 4-5 zile intarziere, mi-o fo' rau cand am aprins tigara... am cumparat un test de sarcina si am vazut dublu. Din pacate minunea o-ncetat la 8 saptamani. De atunci s-or scurs aproape 4 ani, amu am 36 si atat. Poate nu-i cee ce-ti doresti s-auzi, dar in tot acest rastimp am experimentat multe luni la rand simptome de gravida si toate s-or dovedit false. Uite, de exemplu luna asta:
05 octombrie Z12, folicul dominant 10/12mm, bun de ovulat in 3-4 zile
09 octombrie Z16, am ovulat
09 octombrie - 18 octombrie, TB 37 C sau peste
19 octombrie Z26, TB 36.6 C
19 octombrie test de sarcina foarte, foarte negativ
20 octombrie Z27, TB 37.0 C
In mod normal cand se apropie Z1 TB scade si se mentine scazuta pana la ovulatie. Nu stiu de ce la mine creste din nou, gravida nu-s dupa cum zice testu' dar TB zice ca as fi.
Nu am intentia sa-ti dau sfaturi iti zic numa' ca eu mi-am propus sa incetez a mai spera pana nu voi tine in brate prunc frumos, sanatos nascut din mine si din barbatu' meu.
Is realista si nu astept minuni fiindca nu-s vrednica de ele.
Pup toate fetele care au reusit, poate-ntr-o zi voi fi si eu ca voi, sau poate nu. Inca mai am rabdare s-astept barza... de vreo 13 ani.


Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanascheau spune:

Vreau sa va cer si eu parerea daca sunt sau nu insarcinata. CM trebuie sa-mi vina duminica sau luni (azi fiind doar joi deci mai am un pic de asteptat sa vad daca intarzie sau nu) Noi am planuit sa incepem sa incercam sa avem copii si am “comis-“ in perioada ovulatiei. De luni (azi ii deja a 4-a zi) am inceput sa am dureri de burta si de ovare, asa ca nishte crampe; luni si marti mai puternice ieri si azi mai usoare. Ieri am simtit si nishte junghiuri in sani si seara cand m-am pus in pat I-am simtit greoi. Tot ieri dimineatza mi-a fost rau si am vomitat.Bineinteles ca nu am mai avut rabdare si de dimineatza cu prima urina mi-am facut un test barza- a doua liniutza a iesit un roz pal, pal abia se vedea, dar era acolo. Stiu ca e prea devreme si trebuie sa mai astept, dar vroiam sa ve cer parerea voastra, a mamicilor, care poate a-ti patit la fel.Oare durerile de burta si de ovare ii de rau? Sa-mi fac grji? Sau sa-mi povestiti experienta voastra. Imi doresc tare mult un copil si nu as vrea sa-mi fac iluzii desarte. (peste 2 luni implinesc 32 de ani si nu am fost gravida niciodata si nici avort sau pierdere nu am avut) Poate puteti sa ma mai linistiti pana pot sa stiu sigur daca sunt sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GOLDANGEL spune:

nanascheau asa a fost si la mine.am facut testul dupa o saptamana de la ovulatie si mi-a iesit a 2 liniuta roz pal .am zis ca nu se poate sa fiu insarcinata.am repetat testul o saptamana mai tarziu si a iesit a 2 liniuta mai pronuntata ....asa ca ..felicitari ....esti om viitoare mamica...:) si in privinta durerilor eu nu am avut asa ceva dar nasa mea da.si de ovare si de burta...asa ca stai linistita ,e normal in sarcina sa ai asa ceva .fiecare organism difera ..multa sanatate si ai grija de viitorul bebe

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/gu9Fp3.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinuta_08 spune:

Nanascheau, si la mine a fost la fel. Exact cand ma asteptam sa imi vina CM am inceput sa am acele dureri dar nu la fel de intense, insa eu credeam ca totusi sunt durerile de ovare. Insa acele dureri se datoreaza dilatarii uterului
Cand am fost la primul control doctorita m-a intrebat de aceste dureri si i-am spus ca le am si mi-a dat sa iau cate 3 No-Spa pe zi.

Sarcina usoara si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinuta_08 spune:

Am si eu o problema. Poate va confruntati si voi cu situatia asta si imi dati niste sfaturi.
Serviciul meu presupune sa stau cam 9 ore la birou, pe scaun. Dupa vreo 2 ore incepe sa ma intepe putin in partea de jos. Ma gandesc sa nu dauneze sarcinii statul in pozitia asta atatea ore.

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Si serviciul meu presupune sa stau 8 ore pe scaun, dar din fericire am posibilitatea sa ma ridic si sa fac cativa pasi ori de cate ori vreau eu. Am avut si eu intepaturi de la statul mult pe scaun. Incearca sa faci miscare. E chiar indicat sa alternezi statul pe scaun cu miscarea.

26+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruanna spune:

Buna la toata lumea!Am si eu o mare nelamurire...Sunt in saptamana 9 si de vre-o 3 zile ma supara niste ...nici nu stiu ce is....(ca am vaz ca contractiile sunt cand ti se intareste burta...) dar ma inteapa jos,in capatul vaginului timp de o secunda doua,apoi ma lasa cateva minute,apoi iar.....mie mi se par a fi tot contractii,nu? Si de ce mai mult cand ma intind in pat? daca stau in picioare,umblu prin casa,e ok cat de cat,dar ma doare burta ca la ciclu , nu tare,dar o simt...insa cand ma pun in pat intinsa,ma apuca intepaturile alea...Iau nos-pa , dar nu mi se pare ca are mare efect...nu-s mereu...dar de trei zile le cam am,ba cateva dimineata,ba cateva seara....e grav? Poimaine ma duc la medic,insa sunt f speriata....nu am scurgeri maronii sau rosii...insa parca sunt totusi mai abundente decat inainte sa apara aceste....contractii?! Pls,poate e cineva aici sa imi raspunda sa ma linistesc....:( sau sa nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Durerile ca de ciclu sunt normale la inceput de sarcina.

28+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput