Simptome jenante ale sarcinii
Raspunsuri - Pagina 14
Ally000 spune:
Buna,
Sunt si eu o viitoare mamica( sper, testele imi arata ca as fi insarcinata), problema mea este ca sufar de o constipatie cronica pe care in ultimii 5 ani am "ajutata'o" cu ceai antiadipos.Nu stiu dc mai am voie sa folosesc in timpul sarcinii asa ceva si daca nu , ce as putea sa fac, cu ce as putea substituii asta ...ptr a nu ajunge o data pe saptamana la clisma sad.Va multumesc
anuzzaice spune:
Multumesc pentru raspuns Tessh.
Si tie sarcina usoara
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/boa044bb_.png[/image][/link]
catalutza81 spune:
salut, sunt noua si e prima data cand scriu. sunt insarcinata in 8 saptamani si aseara si azi dimineata, de ambele dati dupa contact sexual am avut niste scurgeri maronii. dar doar atunci si nici un fel de alta scurgere ulterior. A mai patit cineva asa? Sarcina e confirmata la eco transvaginala si medicul a zis ca totul e ok.
Ma puteti ajuta?
Camelya_ spune:
Iti recomand sa-ti suni medicul.
Medicul meu mi-a zis ca la cea mai mica scurgere sa-l sun
Mie de exemplu , mi-a zis medicul sa am mare grija cu contactele sexuale deoarece am un chist pe ovar care se poate sparge.
Ai mare grija
Camelia 9+
lastarica spune:
te rog sa te prezinti la doctor de urgenta ca scurgerile nu sunt normale
am avut si eu probleme si mi-a recomandat utrogestan pana in luna a 5 a. multa bafta
catalutza81 spune:
update: am vorbit cu medicul si mi-a zis sa nu imi fac griji ca daca nu au continuat e ok. doar ca mi-a interzis momentan sexul... :((((((
maine ma duc la dr ca sa ma si vada, poate imi ridica interdictiile astea.
Bine ca nu am patit nimic mai grav, .
haille26 spune:
Pt. Ally000: si eu sunt insarcinata in 9 saptamani, ma confrunt cu constipatie de vreo 2 ani si acum, in timpul sarcinii, s-a accentuat, mai ales ca trebuie sa iau fier. Fierul asta ma constipa ingrozitor. E groaznic, ma simt cam rau din cauza asta, dar incerc sa maninc fructe (sucul de mere proaspat stoarse da rezultate bune), iaurturi si multa apa.
alinabadici spune:
pt danalya9- Din pacate si eu am acceasi problema ca si a ta. Eu ma dau cu o crema de la Mustela speciala pt vergeturi dar in zadar , am incercat si cu ulei de masline si la fel.Contiunui sa ma dau cu crema aia ca vad ca le mai stopeaza.Mi-a zis o prietena dermatolog ca dupa ce nasc o sa se retraga si pana atunci sa dorm cu picioarele p o perna mai inalta
Sarcina usoara
ellanik spune:
Buna.Si eu am de cateva zile probleme cu constipatia desi mannc multe fructe si beau apa .Mi-e teama sa fortez .Voi cum ati rezolvat?
5+
baby_rosa spune:
Salutare tuturor, sunt si eu o viitoare, deocamdata ma chinui cu starile de greata si voma matinala (care nu mai e asa de severa), insa am o intrebare la voi : in primul trimestru v-ati facut testul ptr toxoplasmoza? mi-e cam teama ca am o catelusa si sa nu ma fi afectat in vreun fel...
Catalina 8+