***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***
Raspunsuri - Pagina 6
dicirstea spune:
AA, am uitat si piticel numara! El are un telefon de la Fischer Price care spune literele si numerele in romana si le afiseaza pe ecran. I-l tin in patut ca el se mai joaca inainte sa adoarma sau se trezeste noaptea cu chef de joaca. Asa ca zice clar "cinci", si in rest nu, doi-dui, tei, patu. Si de cand m-am apucat sa fac gimnastica dimineata a inceput si el si numaram la rand pana la 8. E foarte haios cand isi aduce aminte si se pune in fund si ridca piciorusele pe rand si isi numara singur. Imi pare foarte rau ca nu sta sa il filmez, cum vede camera se opreste si se fereste sau zice direct "NU" categoric.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
DidiAlex spune:
Kay, Alex, multzumesc. Tranfer picture il gasissem dar nu ma uitasem in ograda mea
Alex, voi plecati in Ca? daca da, de ce? si noi, pardon soata, ca io nu m-as fi mutat din ro nici smulsa de tzunami, vroia odata Ca, acu nu mai are timp sa se gandeasca
Anca, da?! ce raspuns..io scriu deseori si mi se raspunde/complimenteaza/etc..nu ma gandesc niciodata sa dau replica.
daca vrei sa pleci nu trevbe sa o faci dintr-un off..ca da-i in altu..ci pleci..asa de dragu aventurii..
iar ma enervez ca tocmai stau calare sa cumpar niste bilete de avion pt iunie 2009 si astia te taxaza daca ai kupil...2 nu mai vb. la Germanwings un adult 56E dus intors Stuttgart -baneasa, 2 adulti dublu dar 1 adult si un copil e 200E. E corect..care-i logica?
ang3lt0uch spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui An@
deci nu suntem singurele NANA??? CUm ii spuneti: Adriana sau Renata? parca Adriana rimeaza cu Nana... mami de Ana (22 mai 2007) |
Adriana, de aia isi zice ea Nana
EDIT: ce tre sa pun ca link la webshots ? ca sa apara toate albumele ? Pagina aia de start cu ../user/nick(care l-am pus) ?
Alt EDIT :D : E vreun capsunel care stie culorile ? Adica sa ii zici ...da-mi mingea rosie , dintr-o gramada de mingi identice de cateva culori si sa o aduca de exemplu ? Auzisem ca in jur de 18 lun ii putem invata culorile dar la mine nu e chip, nush de ce, ca restul le-a invatat rpd si demult (partile corpului sau animalele). Se uita prin mine cand ii spun 'asta e rosie' asta albastra etc' si cand ii cer sa aduca o culoare aduce ce vrea, nu ce i-am cerut. Asta nu se intampla cu obiecte distincte...daca sunt diferite stie ce sa aduca.
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze cu ingerasul mic
DidiAlex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ang3lt0uch
Adriana, de aia isi zice ea Nana EDIT: ce tre sa pun ca link la webshots ? ca sa apara toate albumele ? Pagina aia de start cu ../user/nick(care l-am pus) ? Alt EDIT :D : E vreun capsunel care stie culorile ? Adica sa ii zici ...da-mi mingea rosie , dintr-o gramada de mingi identice de cateva culori si sa o aduca de exemplu ? Auzisem ca in jur de 18 lun ii putem invata culorile dar la mine nu e chip, nush de ce, ca restul le-a invatat rpd si demult (partile corpului sau animalele). Se uita prin mine cand ii spun 'asta e rosie' asta albastra etc' si cand ii cer sa aduca o culoare aduce ce vrea, nu ce i-am cerut. Asta nu se intampla cu obiecte distincte...daca sunt diferite stie ce sa aduca. Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007) Poze cu ingerasul mic |
io te citesc si ma minunez
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ang3lt0uch Alt EDIT :D : E vreun capsunel care stie culorile ? Adica sa ii zici ...da-mi mingea rosie , dintr-o gramada de mingi identice de cateva culori si sa o aduca de exemplu ? Auzisem ca in jur de 18 lun ii putem invata culorile dar la mine nu e chip, nush de ce, ca restul le-a invatat rpd si demult (partile corpului sau animalele). Se uita prin mine cand ii spun 'asta e rosie' asta albastra etc' si cand ii cer sa aduca o culoare aduce ce vrea, nu ce i-am cerut. Asta nu se intampla cu obiecte distincte...daca sunt diferite stie ce sa aduca. |
Da, Mara stie. I-am luat in vara o piscina goflabila mica (pt plaja, dar am folosit-o doar in casa, fara apa, bineinteles), i-am umplut-o 100 de bile colorate luate de la Lumea Copiilor si a inceput sa le recunoasca dupa culoare cand i le cer.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ang3lt0uch spune:
de ce didialex ?Am citit si eu, intreb sa gasesc solutia mai simpla sa o invat culorile :) Cu creioane nu am reusit :D
Gravidutza m-am gandit si eu la bile, cred ca asa ar fi cel mai simplu...piscina am, bile mai trebe acu
Poze cu ingerasul mic
kay spune:
deci fi-mea e retarda raaaaaaaaaaaaaaau...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ang3lt0uch spune:
citat din mesajul lui kay deci fi-mea e retarda raaaaaaaaaaaaaaau... oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
?? de ce zici asta ? sunt multe pe care a mea nu le face, si altii le fac, la fel cum altii nu fac unele din ce face ea. Plus ca eu sunt obsedata de 'invatat' diverse, e din familie, maica-mea si taica-meo sunt profesori, asa ca am stresat-o non-stop cu partile corpului, animale, luni intregi zi de zi . Repetitia e mama invataturii, si la noi a necesitat muuuuulta repetitie, sa nu crezi ca e vrun geniu, mi-am scos ochii sa o fac sa priceapa lucruri simple, de genu :cana tre sa stea in picoare ca se varsa altfel! si multe altele ...totu e sa ai nervi de fier si timp sa faci curat dupa ea :D
An@ spune:
citat din mesajul lui kay deci fi-mea e retarda raaaaaaaaaaaaaaau... oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
A ta e mesteru' manole ! pai iti repara tot in casa, iti schimba bateriile, ... ce mai vrei?
EDIT: intr-o familie de artisti (cum sunteti voi), era nevoie de un mester ..asa ca Soso e o comoara la casa omului .
mami de Ana (22 mai 2007)
ang3lt0uch spune:
tot nu mi-ati zis ce link pun ptr webshots :) nu stiu daca merge linku ala de prima pagina si ptr cei care nu sunt logati ... :|
edit : nevermind,m-am prins ce tre sa pun :)
Poze cu ingerasul mic