Gemenutzi cautam nasi de botez!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

nally, ma bucur mult ca v-ati gasit nasi, si nasei, felicitari pentru alegere...sa va bucurati de fini...sa creasca mari, frumosi si sanatosi...

mi-ar placea mult sa nasesc si eu pe cineva, deci, daca cineva din baia mare sau imprejuri ar vrea...eu sunt dispusa sa fiu mamica spirituala.....,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumim pt urari ,a fost un botez tare frumos ,nasu a fost emotionat cel mai emotionat,parintii multumiti, bebicii veseli si "vorbareti".
Asa ca acum am o familie si mai mare si ma simt norocoasa ca i-am intalnit pe toti.
eu sunt nasa,daca nu v-ati dat seama
Poate va scrie Nally mai multe cand are timp.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

ralu,

Ce frumos din partea vostra,asa da nasi de botez.
Am vazut pozicile de la botez si mi-au placut foarte tare,sunteti toti niste frumosi,sa va dea Dumnezeu numai bine

Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Multumim frumos Ionica,si voua sa va dea Dzeu tot binele din lume si nastere usoara.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Bunaaa!

Scuze de absenta!

A intrat nasa si v-a mai dat detalii!

Ce sa va spun... a fost foarte frumos la botez! Nasii au fost de nota 25+ mult peste asteptarile noastre! Multumim inca o data nana! Sunteti o familie foarte frumoasa si reusita!

Poze in link-ul de mai jos!

http://s657.photobucket.com/albums/uu299/N_ally/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda16 spune:

Sa va traiasca puiutii, si tie nasica... multiiiiiii inainte!!!!!!!!! Iti ureaza asta "o nasa de profesie" cu 5 bebelusi botezati si 5 perechi de fini cununati, si nu te opri aici ca nu sti ce pierzi atunci cand de anumite evenimente esti inconjurat de toti finii si strigi la unu dintre ei: "finule" - si iti raspund in cor vre-o 10 voci, "Da nasa" :)) :))

anda.r

Mergi la inceput