Gemenutzi cautam nasi de botez!
Raspunsuri - Pagina 2
Malinka spune:
nally, ma bucur mult ca v-ati gasit nasi, si nasei, felicitari pentru alegere...sa va bucurati de fini...sa creasca mari, frumosi si sanatosi...
mi-ar placea mult sa nasesc si eu pe cineva, deci, daca cineva din baia mare sau imprejuri ar vrea...eu sunt dispusa sa fiu mamica spirituala.....,
ralualexandrei spune:
Multumim pt urari ,a fost un botez tare frumos ,nasu a fost emotionat cel mai emotionat,parintii multumiti, bebicii veseli si "vorbareti".
Asa ca acum am o familie si mai mare si ma simt norocoasa ca i-am intalnit pe toti.
eu sunt nasa,daca nu v-ati dat seama
Poate va scrie Nally mai multe cand are timp.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ionica spune:
ralu,
Ce frumos din partea vostra,asa da nasi de botez.
Am vazut pozicile de la botez si mi-au placut foarte tare,sunteti toti niste frumosi,sa va dea Dumnezeu numai bine
Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ralualexandrei spune:
Multumim frumos Ionica,si voua sa va dea Dzeu tot binele din lume si nastere usoara.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Nally spune:
Bunaaa!
Scuze de absenta!
A intrat nasa si v-a mai dat detalii!
Ce sa va spun... a fost foarte frumos la botez! Nasii au fost de nota 25+ mult peste asteptarile noastre! Multumim inca o data nana! Sunteti o familie foarte frumoasa si reusita!
Poze in link-ul de mai jos!
http://s657.photobucket.com/albums/uu299/N_ally/?albumview=slideshow
ralualexandrei spune:
anda16 spune:
Sa va traiasca puiutii, si tie nasica... multiiiiiii inainte!!!!!!!!! Iti ureaza asta "o nasa de profesie" cu 5 bebelusi botezati si 5 perechi de fini cununati, si nu te opri aici ca nu sti ce pierzi atunci cand de anumite evenimente esti inconjurat de toti finii si strigi la unu dintre ei: "finule" - si iti raspund in cor vre-o 10 voci, "Da nasa" :)) :))
anda.r