Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Iar eu sa stiti ca am declarat razboi celulitei si grasimii.M-am dotat cu tot ce-mi trebuie acum sper sa si inving in lupta mea.Sotul rade de mine ca o sa-mi treaca repede elanul asta dar eu sper sa se inseleNu se mai poate sunt plina de celulita peste tot.Am gasit un job care ne aranjeaza ca program adica o sa stea tati cu Vladut cand sunt eu la munca doar doua zile pe saptamana.Si ce e super tare e ca job-ul e la un leisure club and spa si am intrarea gratuita ca angajat

teo

Mergi la inceput

Papanash si eu sunt alergica la produse apicole si citrice si tare mi-e teama sa nu fie si Vladut.La citrice nu e ca i-am dat dar miere mi-e frica .Pupici piticotului

teo

Mergi la inceput

Mirella sa-ti traiasca comorile si sa te bucuri de ele, eu te admir tare mult pt curaj.Multa rabdare iti doresc

teo

Mergi la inceput

Alinush l-am vazut pe Teutzu dulce si iubit dar nu am zarit nici o balena ,unde se ascundea?Pupici multi de la noi si multa sanatate

teo

Mergi la inceput

Bine gata ma retrag ca altfel ma certati maine ca am umplut paginile pe aici.Pupici somnoroaselor

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata neata,

Bine ca este duminica si apuc sa intru nitel pe forum.
Au inceput toti sa ma sune ca vor sa ne vada,de parca am lipsi juma' de an nu 30 zile.In fine,fiecare vine cu o mica atentie si asa nu ma pot supara

Ca tot vorbiti de camere,chiar daca v-ati hotarat.Cu obiectivele se mai poate jongla,si eu sunt in dilema...as vrea un zoom si un macro...le-as combina un macro-zoom(insa din cate am citit nu-i o idee excelenta).Obiective f bune au cei de la www.tamron.com/" target="_blank">Tamron si www.sigmaphoto.com/" target="_blank">Sigma
Eu tot studiez cataloagele si nu pot lua o decizie
Am descoperit de curand insa ca obiectivele(fixe) fara zoom capteaza lumina mult mai frumos.Sotul tocmai si-a achizitionat un canon 30d cu obiectiv de 50 mm si 1.8 si m-am indragostit pur si simplu.I-a facut niste portrete Erikai superbe.Ceea ce eu cu obiectivul meu n-am reusit.

Rox ce scumpi sunt copii.Cand ii vad asa draguti,tare imi doresc si eu un fratior pentru Erika.
Sabina ce tare era Sofia,numa' 2 cate 2

Ca tot se vorbeate de mancatul singur.Erika a dat semne ca a vrea sa pape singura.Insa nimereste pe langa de fiecare data.Tine lingurita invers,cand oboseste tine lingurita intr-o mana si cu cealalta mana papa din farfurie.
Iata aici o mostra din ce se intampla cand mancam:
http://bebelinaerika.blogspot.com/

Erina cand ma gandesc ca in bagaj n-am decat 1 pulover pt Erika mor...cand va vad asa bine imbbracati.De hainele mele nu mai zic nimic.
Ramane sa luam legatura cand ajung.Pupam pe Daria si speram sa-si revina complet.

Papanash sper ca e ok Ghighi.Nasol daca te-a mostenit!

Roxana eu stiam de miere ca etse interzisa pana la 1 an.Ciar vroiam cand ajung in tara sa ii cumpar Erikai miere naturala.Aici cea din magazine in mare parte este importata din China cu adaus de indulcitor si chiar n-am nici o incredere.
Ca tot spuneai de televizor...tocmai ni s-a stricat televizorul...asa ca Erika oricum nu mai pupa pana plecam.Deabia cand ma intorc vom cumpara altul.

Cam astea ar fi noutatile,am ramas in urma rau cu cele intamplate pe-aici.Sper ca nimeni sa nu se supere.
Ieri am trimis bagajul de cala la aeroport.Mai sunt cateva maruntisuri de bagat in bagajul de mana.Imi este o frica de mor de zbor.Sunt totusi 24 ore de stat cu Erika in brate prin ternimale,trenuri si avioane...sper sa fie totusi cuminte.Am sa-mi cumpar cateva energizante si am sa beau multa cafea.
Noi vom pleca pe la 7 dimineata cu shinkansenul(trenul rapid),vom ajunge in Osaka la 9:00,de-acolo ne vom urca in alt tren care ne va duce pana la aeroport in jurul orei 10.vom preda bagajele,vom lua o mica gustare si ne vom urca in avion.Dupa o calatorie de 13 ore vom face escala la Amsterdam,ne vom face 4 ore de lucru,ne vom plimba peste tot sa omoram minut cu minut si apoi in final vom urca in avionul de Bucuresti.Inca 2.5 ore de zbor si in sfarsit vom ajunge.Ceea ce inseamna 23 ore si 10 minute

In schimb,Erika in ultimile zile este suspect de cuminte.Se joaca chiar si singura,nu mai face crize sa se arunce pe jos.In schimb exerseaza la greu pe note inalte si tipa de-mi tiuie urechiile.Apoi rade cand vede ca ma schimb la fata.
Maine mai trag o fuga la munca din pacate,mai am cateva de rezolvat.
Azi am program de voie,cred ca sotul vrea sa petreaca timp cu Erika,doar ii pleaca fata de-acasa o luna,

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla, ia-ti lucruri groase ca e tare frig aici,e timp de geaca ,caciula, nu te risca sa raciti imediat. pune in bagajul de mana lucruri groase, nu te baza ca o sa iei din aeroport ca nu gasesti mare lucru. Drum bun !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata ,cafea ,ciocolata calda ,ceai ,laptic ,energizante... pentru toata lumea
Devylla DRUM BUN!
Fetelor o zi buna va doresc !
LA MULTI ANI ! cu sanatate celor doua mamici sarbatorite azi
NANA
ANA

Tot binele din lume si toate dorintele sa vi se implineasca !

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si papanashului RAZVAN DIMITRIE de mami BEE
Sa cresti mare !

Mergi la inceput

Am vazut-o pe micuta ERIKUTZA dupa ce a papat spaghete
asa e mamico prima data ,se murdareste si ea un picutz.. ,oricum e tare frumoasa si curata si murdara

Mergi la inceput