Puiutzi de randunici ( 122 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Haideti c reusesc acum... Si o iert si pe Pucca... Chiar ce mai face micuta Tot sclifosita

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Ce-am facut? Ma simt picata de pe luna, despre ce premiu vorbiti?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Gata renunt. Definitiv

Mergi la inceput

Chilotii de duamna pe care ii primesti pt patru mesaje consecutive. Si sotului cred ca i-ar fi placut...

Mergi la inceput

Chiar nu mai inteleg nimic!

Bianca este bine. Nici vorba de sclifoseala, mananca foarte bine, mai ales legumele, cate 190 mg la o masa. Papa bine si fructele, dar mai putin. In rest cate 500-600 ml de laptic. Vad ca si mucozaurii au inceput sa ne lase in pace. Ma lupt cu ea cand ii dau Stodalul, nu inteleg de ce nu-i place ca doar e dulce.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Stai linistita era o gluma inventata de fetele ca vorbesc singure pe forum... Un fel de consolare.. Ma bucur ca Biencuta mananca bine. Cred ca a mea a ramas singura sclifosita. Probabil ca sa se razbune pe maica-sa care e super stresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mai e vreun copilas care nu vrea sa stea deloc in premergator? Sabin parca sta pe ace cand il asez in premergator. Dar altfel, daca il tin de manute, in picioare, e super fericit.
Noi mancam cam asa:
dimineata la 6 - 150 de laptic
gustarica la 9 - un castronel de fructe (mar, para, anans, piersica, bostanel copt, cu biscuiti)
la pranz - ora 13- legume facute la abur sau la cuptor (dovlecel, morcov, rosie, ardei, brocoli, conopida )amestecate cu carnita sau galbenus
la ora 17 - cereale sau iaurtel Humana
la ora 21- 150 de laptic
Si ne mai trezim si noaptea pe la 2, sau 3 pentru alt laptic.
De mancat, mancam tot, dar cu conditia ca toata familia, adica mami, tati, bica(soacra mea ), bubu(socru meu) si tanti Lucica (bona ) sa se strambe care de care mai frumos. Ce mai , e un adevarat circ la noi in casa cand e ora de masa.
Deja e o adevarata tragedie cand plecam de acasa fara el. Cand ne vede imbracati la usa incepe sa planga, asa ca plecam numai pe furis, ca hotii.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/album/568259448ythXtX?start=12

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianadana

Chilotii de duamna pe care ii primesti pt patru mesaje consecutive. Si sotului cred ca i-ar fi placut...

Au.... Si eu care ma intrebam de dimineatza cand citeam din urma, cei cu chilotii de duamna .

Azi de dimineatza am mai facut o boacana....m-am trezit si inainte sa plec la servici, m-am gandit sa descarc filmulete de pe camera, sa ma laud si eu cu fata mea la colegi. Dupa ce le-am descarcat, mi-a scapat camera pe gresie si am facut-o tandari. Ca atare acum sunt in cautare de camere. I-am soptit randunoiului in timp ce dormea, cum ca am spart camera, la care el din somn....lasa cumparam alta mai buna. Oare a constientizat ce i-am spus, sau dormea.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Raluca si la noi la masa e la fel. Diferenta e ca noi oricum nu mamancam tot. La noi la masa e ferma animalelor cucurigu, cotcodac, ham ham si asa mai departe.
Chiar am vrut sa intreb mai demult ce intelegeti prin 150 ml lapte Cantitatea de apa sau cantitatea de lapte care rezulta

Mergi la inceput

Pucca nu conteaza daca a constientizat sau nu. A spus da si noi suntem martore. Asa ca...

Mergi la inceput