Casnicute sexy!super special[184]
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
olim spune:
fetelor multumesc de primire
asa nu am chef de nimic, acuma am terminat de cinat ca o venit sotu acasa, ma duc sa facc niste castane si cred ca ne bagam in pat la culcare ca maine astept pachet din romania si cred ca va ajunge autobusul foarte devremeadica 4-5 dimineata.Am emotii ca imi trimite sora mea o oala inteligenta, ca to mi-au facut ciuda unele de pe forum
si nu am rezistat tentatiei
Vad io maine cum ma descurc
o sa iau neste ore in particular.
mariussimiuc da acum am vazutsa ne traiasca si sa ne bucuram de ei, ca toate fetele de aici
alina nici eu nu cred sa se incalzeasca asa mult, cu toate ca nu se stie ce val de caldura poate veni
va pup pe toate si va doresc o seara excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim mariussimiuc da acum am vazut ![]() ![]() |
da ,da sunt nascuti in aceeasi zi.
olim nu te baga pe felie ca fata-i data. e nora mea
![](olala.gif)
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
blondo sa-ti traiasca fecioru, nora, cuscra si restul familiei, da si al meu e dat inca din burta, saracu si la bucuresti si la clujplus aici la vreo 3 case,a sa ca.
daaaa asa mi-o zas una ca daca am apartament la cluj ii cotat bine pe piata alexdeci nu fecioru ii baza si averea
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
citat din mesajul lui olim blondo sa-ti traiasca fecioru, nora, cuscra si restul familiei, da si al meu e dat inca din burta, saracu si la bucuresti si la cluj ![]() daaaa asa mi-o zas una ca daca am apartament la cluj ii cotat bine pe piata alex ![]() ![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
aoleu ce-mi facusi
![](icon_smile_big.gif)
cuscra
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Haolica...tre sa facem declaratii de avere?
Cuscra,sa stii ca noru-ta nu ma are decat pe mine care m-is tare de treaba,sensibila si delicata.
Dar nu-i bai,pana ajunge fata la Zalau am sa fac eu o plapuma si-o perna,asta daca nu ai tu cumva in plus sa le dai.
Da' macar o caruta ai,sa nu lasi fata sa care lucrurile in spate?
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Haolica...tre sa facem declaratii de avere? ![]() Cuscra,sa stii ca noru-ta nu ma are decat pe mine care m-is tare de treaba,sensibila si delicata. ![]() Dar nu-i bai,pana ajunge fata la Zalau am sa fac eu o plapuma si-o perna,asta daca nu ai tu cumva in plus sa le dai. ![]() Da' macar o caruta ai,sa nu lasi fata sa care lucrurile in spate? ![]() ![]() ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cuscra draga, n-am caruta
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Eiii daca e mare m-am linistit. Ma gandeam sa punem mana de la mana si sa le luam macar un BMW la mana a doua.
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Eiii daca e mare m-am linistit. ![]() ![]() ![]() ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
pai ce nora mea are fata de masina la mana a doua?ma las de fumat de pe acuma
![](icon_smile_big.gif)
mikiriki spune:
Neatza
Olim, bine ai venit
Moni, daaa, ma pregateam de munca Inca 2 zile si-s a voastra
Va doresc o Duminica placuta.
Miki
Danelutza spune:
Buna dimineata si o cafeluta sa va treziti
Multumesc de uraturi , n-am mai dat ieri pe aici, deh obosita cu nunta
si apoi a trebuit sa vad daca mai misca sopirlita
...
Cu tort nu va servesc, ca l-am cumparat, nu l-am confectionat eu, dar daca insistati, va dau o feliuta din ala
Olim bun venit in rindul sexoaselor
Mirela asteptam poze
Cuscra dar la fecior de care masina cumperi ?
Bianco dar ce chef de vorba ai avut ?
Mai, sa va povestesc ce-a facut fiica mea intr-o zi. Am cumparat un salamior, la care ea, l-a luat de pe masa si l-a pus intre picioare, si ii arata lui tat'su ca ea face pipi ... I-am explicat ca daca face pipi cu ala, nu-l mai poate papa
. Iar de vreo citeva zile imi cinta "dimmi la verita", cica sa-i spun adevarul
, dar cum ea in loc de v spune b si in loc de r spune l, a iesit "dimmi la belita"
Gata, am povestit suficient, ma duc sa ma odihnesc la tivu
Va doresc o duminica placuta si "La multi ani!" celor care il sarbatoresc pe Sf.Dumitru.
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)