America (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, nu am citit unde ziceai de report card? Felicitari!!

Pai ma apuca ca ma mai gandii la invatatoarea asta si imi dadui seama cat de total dezinteresata de copii este, dupa cum a vorbit cu noi, se vedea ca o doare fix in pix. Dupa aia facui testul ala copilului si ma apuca si mai tare entuziasmul proletar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, bine faci. Daca noi nu sintem interesati cine sa fie? Ziceam ca astazi a adus copilul primul report card ever. Nu-i perfect, dar e bun.

Cami, e bine. Inca e in perioada de acomodare, asta a fost prima saptamina plina. E departe, dar merge si vine inainte de trafic, asa ca nu face mult pe drum. E mai obosit pentru ca totul e nou si orele sint mai lungi decit lucra el pina acum. De fapt sint ore obisnuite, dar nu mai era el obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oane, e hoop, ai dreptate :)

Miere, e superb Aidan!! Zici ca l-ai facut singura, e tot tu :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi, Luc are un Panasonic Lumix FZ 50. Nu foloseste lentile externe, camera vine cu niste lentile Leica. Le prelucreaza si pe computer.

Ecografia asta 3d/4d am platit-o eu, a fost doar pt moftul nostru, nu are nici o insemnatate medicala. Ne-au dat un CD cu vreo 50 de poze si un dvd cu tot filmuletul (30 de minute) si a costat totul in jur de 140 de dolari, acceptabil.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,felicitari lui ALEX...si mamicii ca se ocupa de copilasi

Aha,deci ai platit MIERE pt 3d,ok,acum face sens...deja ma gandeam ca doctorii care i-am frecventat aici sunt..dece nu m-o fi trimis si pe mine la asa ceva?!

RUXI,spor la profesorat...sa ne zici ce rezultate da puiutul...si pe mine ma apuca cateodata,ma tine 1 saptamana si apoi mai fac din cand in cand...ma consolez cu ideea ca e inca mic,mai avem timp...

Azi mergem la Carnaval,la gradinita se face balci...al meu deja m-a intrebat de 4 ori"cand plecam mami?","nu e dupa-masa inca?"

la toata lumea si weekend placut!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sanzi,...eu nu fumez,nu beau,...nu m-am drogat niciodata,...dar in schimb de shopping si de dulciuri nu ma pot lasa,...sunt dependenta rau,da rau de tot.Dar fac autoterapie ,...in sensul ca imi dau voie s cheltui maxim 300 pe luna,...deci nu e chiar rau,....deci de acolo ,...i se trage garderoba cea bogata a lui fiu-miu.Plus ca ,...daca merg la old navy,gap,gimbory si au sale-uri,...lucruri faine l 3-4-5 dolari,...chiar nu ma pot abtine.De asta merg la magazine o data la 2 saptamani ,atat,....ca efectiv,...stau rau cu autocontrolul in privinta asta.Multumim de complimente!Si nu,la folbal,soccer,nici nu stiu cum se scrie corect,...va merge Rudi de la anul din august,nu are rost sa-l chinui cu baschetul,...ca nu-l vad vad crescand la 1,90m sau peste,caci eu sunt mare e 1,56m iar taica-su la 1,78,.....dar mi stii,....ce dereglare,...de crestere poate aparea,fereasca domnul!Tocmai imi aminti de o vecina a carei fiica a crescut la 13-14 ani 22 de cm intr-un an,de ajunse fata la 1,92,...era nalta rau,iar parintii,nu treceau nici unul de 1,60,noroc ca ajunse maica-sa cu ea la endocrilolog la timp,...

Miericico,pupam si noi pe dolofanul mic!!!Aflai saptamana asta de 2 prietene care vor fi mamici anul viitor,....si salivez,vreau si eu,...
Ruxi,sa nu uiti sa lauzi mereu copilu mentru munca in plus,...si nu prea multa critica,...in caz de greselute.Taica-miu avea mania ,...asta,pe care e pare ca mi-a transmis-o si mie,....si mi-era o groaza de vacanta mare,...caci faceam mai multe cu el acasa decat la scoala.Eu sper sa am mai mult tact,...si talent pedagocic ,...cand o veni timpul,...eocamdata,...autoritatea mea in fata copilului e in continua descrestere,.....bine are 2 ani si jumate micul meu rebel,...iar eu cedez al naibii de repede dca el mareste numaul de decibelii,...si mi-a prins slabiciuneaIl mai las punin,...vreun an asa sa faca el pe Goe care asculta doar de propriile reguli.Caci nu pierd nici un SuperNanni de la tv,ma educ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona felicitari!!!dar ce repede va miscati, noi abia n decembrie primim primul report card. De cate ori primiti reportul pe an?

Azi suntem ocupate cu repetitiile la dansuri hawaiiene, maine are spectacol.
Este o vreme superba afara.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Report card vine tot la noua saptamini, sint patru pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Delia, esti tare cu supernanny:)) Si eu ma mai uit. Mi se par bune metodele de acolo.:)

Si la noi tot 4 rapoarte pe an.

Mergi la inceput

Ruxij, cred ca te referi la testele alea. Sau primeste note copilul? Ca Alexandru primeste nota pentru prima oara anul asta.

Mergi la inceput