America (129)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxij spune:
Ramona, nu am citit unde ziceai de report card? Felicitari!!
Pai ma apuca ca ma mai gandii la invatatoarea asta si imi dadui seama cat de total dezinteresata de copii este, dupa cum a vorbit cu noi, se vedea ca o doare fix in pix. Dupa aia facui testul ala copilului si ma apuca si mai tare entuziasmul proletar!!
Ramona J spune:
Ruxij, bine faci. Daca noi nu sintem interesati cine sa fie? Ziceam ca astazi a adus copilul primul report card ever. Nu-i perfect, dar e bun.
Cami, e bine. Inca e in perioada de acomodare, asta a fost prima saptamina plina. E departe, dar merge si vine inainte de trafic, asa ca nu face mult pe drum. E mai obosit pentru ca totul e nou si orele sint mai lungi decit lucra el pina acum. De fapt sint ore obisnuite, dar nu mai era el obisnuit.
blackpanterro spune:
Oane, e hoop, ai dreptate :)
Miere, e superb Aidan!! Zici ca l-ai facut singura, e tot tu :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
miereamara spune:
Sanzi, Luc are un Panasonic Lumix FZ 50. Nu foloseste lentile externe, camera vine cu niste lentile Leica. Le prelucreaza si pe computer.
Ecografia asta 3d/4d am platit-o eu, a fost doar pt moftul nostru, nu are nici o insemnatate medicala. Ne-au dat un CD cu vreo 50 de poze si un dvd cu tot filmuletul (30 de minute) si a costat totul in jur de 140 de dolari, acceptabil.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
CRISMIR spune:
RAMONA,felicitari lui ALEX...si mamicii ca se ocupa de copilasi
Aha,deci ai platit MIERE pt 3d,ok,acum face sens...deja ma gandeam ca doctorii care i-am frecventat aici sunt..dece nu m-o fi trimis si pe mine la asa ceva?!
RUXI,spor la profesorat...sa ne zici ce rezultate da puiutul...si pe mine ma apuca cateodata,ma tine 1 saptamana si apoi mai fac din cand in cand...ma consolez cu ideea ca e inca mic,mai avem timp...
Azi mergem la Carnaval,la gradinita se face balci...al meu deja m-a intrebat de 4 ori"cand plecam mami?","nu e dupa-masa inca?"
la toata lumea si weekend placut!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Delia21 spune:
Sanzi,...eu nu fumez,nu beau,...nu m-am drogat niciodata,...dar in schimb de shopping si de dulciuri nu ma pot lasa,...sunt dependenta rau,da rau de tot.Dar fac autoterapie ,...in sensul ca imi dau voie s cheltui maxim 300 pe luna,...deci nu e chiar rau,....deci de acolo ,...i se trage garderoba cea bogata a lui fiu-miu.Plus ca ,...daca merg la old navy,gap,gimbory si au sale-uri,...lucruri faine l 3-4-5 dolari,...chiar nu ma pot abtine.De asta merg la magazine o data la 2 saptamani ,atat,....ca efectiv,...stau rau cu autocontrolul in privinta asta.Multumim de complimente!Si nu,la folbal,soccer,nici nu stiu cum se scrie corect,...va merge Rudi de la anul din august,nu are rost sa-l chinui cu baschetul,...ca nu-l vad vad crescand la 1,90m sau peste,caci eu sunt mare e 1,56m iar taica-su la 1,78,.....dar mi stii,....ce dereglare,...de crestere poate aparea,fereasca domnul!Tocmai imi aminti de o vecina a carei fiica a crescut la 13-14 ani 22 de cm intr-un an,de ajunse fata la 1,92,...era nalta rau,iar parintii,nu treceau nici unul de 1,60,noroc ca ajunse maica-sa cu ea la endocrilolog la timp,...
Miericico,pupam si noi pe dolofanul mic!!!Aflai saptamana asta de 2 prietene care vor fi mamici anul viitor,....si salivez,vreau si eu,...Ruxi,sa nu uiti sa lauzi mereu copilu mentru munca in plus,...si nu prea multa critica,...in caz de greselute.Taica-miu avea mania ,...asta,pe care e pare ca mi-a transmis-o si mie,....si mi-era o groaza de vacanta mare,...caci faceam mai multe cu el acasa decat la scoala.Eu sper sa am mai mult tact,...si talent pedagocic ,...cand o veni timpul,...eocamdata,...autoritatea mea in fata copilului e in continua descrestere,.....bine are 2 ani si jumate micul meu rebel,...iar eu cedez al naibii de repede dca el mareste numaul de decibelii,...si mi-a prins slabiciuneaIl mai las punin,...vreun an asa sa faca el pe Goe care asculta doar de propriile reguli.Caci nu pierd nici un SuperNanni de la tv,ma educ.
corinadana spune:
Ramona felicitari!!!dar ce repede va miscati, noi abia n decembrie primim primul report card. De cate ori primiti reportul pe an?
Azi suntem ocupate cu repetitiile la dansuri hawaiiene, maine are spectacol.
Este o vreme superba afara.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Delia, esti tare cu supernanny:)) Si eu ma mai uit. Mi se par bune metodele de acolo.:)
Si la noi tot 4 rapoarte pe an.
Ramona J spune:
Ruxij, cred ca te referi la testele alea. Sau primeste note copilul? Ca Alexandru primeste nota pentru prima oara anul asta.