America (129)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

misto incaltari!
m-am uitat si eu astazi ,darnimic din ce as fi vrut eu.
am incredere in Kohls,tot ce am cumparat ,nu a intrat la apa ,nu s-a labartat,in comparatie cu Old navy,unde sunt foarte ,f atenta la ce cumpar.mi-am luat o geaca subtire de toamna,am spalat-o asa cum scrie pe eticheta si acum e nepurtabila si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, dar va puserati pe treaba serios! Eu am fost cuminte, am facut testul de diabet azi si la 4 am avut intalnire cu copilasul meu la eco. M-am topit, are niste falcute....si seamana cu mine.
Dovada:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

miere- pai cum, sa nu te ingrasi ? nu vezi, ce falcute are?
e un dulce!seamana cu tine piticot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mama, m-am topit, e super bebeul tau, cu-asa o mamica nici nu ma mir.
delia, merci, el merge acum la gradi full time da' presupun si eu ca kinderu' asta o fi ceva mai serios, stau in bancute/scaune, invata etc.

philip&andreea

Mergi la inceput

aha,mi-am luat azi o rochita asa cum se poarta acum ,tricotata.
sa vad daca am incaltari pt. mi-ar trebuie o pereche de ghetute ,asa-i?
de regula nu prea ma arunc asa ,la ce se poarta ,trebuie sa fiu eu multumita cum vine ,dar astazi am zis 'de ce nu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Raluca a inceput la nici 5 ani kinder de la 8.20 la 2.50. A fost totul ok. Sa stii ca pe langa recess si lunch time pe ei ii mai pune sa se relaxeze, tin minte ca i punea cu capul pe banca si le punea muzica ff placuta. Acum nu stiu daca vreunul a adormit ori ba...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Panteruto, misto cerceii. Loop sau hoop? Nush de ce stiam ca hoop le zice.

Si io-s cu aruncatul, donatii de fapt. Ce nu port un an afara din dulap. Spre deosebire de sota-miu care-si tot cumpara, desi sustine ca nu se omoara dupa shopping, dulapul lui din studio e ticsit, plus un dresser la noi in dormitor, plus alte cateva sertare umplute pe ici pe colo. Dulapul meu e jumate gol.

Avem si noi un Kohls langa, haine cateodata am mai luat de acolo, incaltamintea lor nu mi-a placut niciodata, sota-miu a gasit o data niste incaltari cu 50 centi.

Miere, ce bb frumos ai ca tine.

Philip, tu erai proaspata , parca, felicitari.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, seamana bebe cu tine. Nu mi se pare ca te-ai ingrasat.

LucasMom, frumosi pantofii. Cam la un an-doi aleg si eu hainele care nu le purtam.

Andreea, daca e vorba de aceleasi ore se adapteaza repede.

Blackpanterro, modelul e frumosi si pretul e bun. Dar la un review zicea cineva c-a dat $55. I3 bate spre carbune teoretic, dar in poza arata bine si lumea pare multumita. Am avut si eu studs si tot asa, nu puteam sa dorm cu ei. Iar daca-i dau jos asa ramin...

Oana, 50 de centi pentru pantofi? Cool! Eu am fost o data sau de doua ori la Kohl's, cred ca e "acquired taste" sa devii client permanent.

Azi a venit Alexandru cu primul report card. In loc sa-l felicit i-am tinut teorie ca ajunge "om mare" daca ia 100. Ce o fi in capul meu? E suparat rau ca a primit "suficient" la citizenship si el cica ajuta pe toata lumea si e foarte nice. A zis c-o ataca luni pe invatatoare, dar sigur uita pina atunci.

Am plantat trandafirii pe care i-am cumparat astazi, numai bine, ca pe miine avem frost advisory. Asa le fac eu, pe dos. Asta vara plantam hortensii la 43 de grade Celsius. Culmea e ca s-au si prins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

E faza aia cu hit and run sau cum ii zice, n-a mai prins de atunci asa ceva.
De fapt in ziua aia a luat 2 perechi, aia cu 50 centi si a doua a fost cu vreo 2$, a venit vanzatoarea sa puna intr-un raft de clearance 2 cutii de pantofi, una era nr 10 si ailalta nr. 11 si sota-miu si o chinezoaica taman ce erau acolo si studiau constiincios raftul. Si si-au impartit cutiile na-ti-o tie p-aia, da-mi-o mie pe ailalta, el a luat perechea 11 si chinezoaica pe aia cu marimea 10.

Cre' ca tre' sa pun si io umarul la (re)constructia economiei, veni catalogul VS si sunt p-acolo farduri si ma gandeam sa imi fac si io un moft. Cosmeticale si parfumuri mi-as tot cumpara.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Stiam eu c-am uitat ceva. Andreea la IRA platesti impozite la pensie, cind incepi sa retragi bani. La ROTH platesti impozit acum si nu mai ai de platit impozite vreodata.

Mergi la inceput