America (129)
Raspunsuri - Pagina 2
pumba spune:
misto incaltari!
m-am uitat si eu astazi ,darnimic din ce as fi vrut eu.
am incredere in Kohls,tot ce am cumparat ,nu a intrat la apa ,nu s-a labartat,in comparatie cu Old navy,unde sunt foarte ,f atenta la ce cumpar.mi-am luat o geaca subtire de toamna,am spalat-o asa cum scrie pe eticheta si acum e nepurtabila si multe altele.
miereamara spune:
Fetelor, dar va puserati pe treaba serios! Eu am fost cuminte, am facut testul de diabet azi si la 4 am avut intalnire cu copilasul meu la eco. M-am topit, are niste falcute....si seamana cu mine.
Dovada:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
pumba spune:
miere- pai cum, sa nu te ingrasi ? nu vezi, ce falcute are?
e un dulce!seamana cu tine piticot.
philip spune:
mama, m-am topit, e super bebeul tau, cu-asa o mamica nici nu ma mir.
delia, merci, el merge acum la gradi full time da' presupun si eu ca kinderu' asta o fi ceva mai serios, stau in bancute/scaune, invata etc.
philip&andreea
pumba spune:
aha,mi-am luat azi o rochita asa cum se poarta acum ,tricotata.
sa vad daca am incaltari pt. mi-ar trebuie o pereche de ghetute ,asa-i?
de regula nu prea ma arunc asa ,la ce se poarta ,trebuie sa fiu eu multumita cum vine ,dar astazi am zis 'de ce nu"
corinadana spune:
Raluca a inceput la nici 5 ani kinder de la 8.20 la 2.50. A fost totul ok. Sa stii ca pe langa recess si lunch time pe ei ii mai pune sa se relaxeze, tin minte ca i punea cu capul pe banca si le punea muzica ff placuta. Acum nu stiu daca vreunul a adormit ori ba...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana_B spune:
Panteruto, misto cerceii. Loop sau hoop? Nush de ce stiam ca hoop le zice.
Si io-s cu aruncatul, donatii de fapt. Ce nu port un an afara din dulap. Spre deosebire de sota-miu care-si tot cumpara, desi sustine ca nu se omoara dupa shopping, dulapul lui din studio e ticsit, plus un dresser la noi in dormitor, plus alte cateva sertare umplute pe ici pe colo. Dulapul meu e jumate gol.
Avem si noi un Kohls langa, haine cateodata am mai luat de acolo, incaltamintea lor nu mi-a placut niciodata, sota-miu a gasit o data niste incaltari cu 50 centi.
Miere, ce bb frumos ai ca tine.
Philip, tu erai proaspata , parca, felicitari.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Miere, seamana bebe cu tine. Nu mi se pare ca te-ai ingrasat.
LucasMom, frumosi pantofii. Cam la un an-doi aleg si eu hainele care nu le purtam.
Andreea, daca e vorba de aceleasi ore se adapteaza repede.
Blackpanterro, modelul e frumosi si pretul e bun. Dar la un review zicea cineva c-a dat $55. I3 bate spre carbune teoretic, dar in poza arata bine si lumea pare multumita. Am avut si eu studs si tot asa, nu puteam sa dorm cu ei. Iar daca-i dau jos asa ramin...
Oana, 50 de centi pentru pantofi? Cool! Eu am fost o data sau de doua ori la Kohl's, cred ca e "acquired taste" sa devii client permanent.
Azi a venit Alexandru cu primul report card. In loc sa-l felicit i-am tinut teorie ca ajunge "om mare" daca ia 100. Ce o fi in capul meu? E suparat rau ca a primit "suficient" la citizenship si el cica ajuta pe toata lumea si e foarte nice. A zis c-o ataca luni pe invatatoare, dar sigur uita pina atunci.
Am plantat trandafirii pe care i-am cumparat astazi, numai bine, ca pe miine avem frost advisory. Asa le fac eu, pe dos. Asta vara plantam hortensii la 43 de grade Celsius. Culmea e ca s-au si prins!
Oana_B spune:
E faza aia cu hit and run sau cum ii zice, n-a mai prins de atunci asa ceva.
De fapt in ziua aia a luat 2 perechi, aia cu 50 centi si a doua a fost cu vreo 2$, a venit vanzatoarea sa puna intr-un raft de clearance 2 cutii de pantofi, una era nr 10 si ailalta nr. 11 si sota-miu si o chinezoaica taman ce erau acolo si studiau constiincios raftul. Si si-au impartit cutiile na-ti-o tie p-aia, da-mi-o mie pe ailalta, el a luat perechea 11 si chinezoaica pe aia cu marimea 10.
Cre' ca tre' sa pun si io umarul la (re)constructia economiei, veni catalogul VS si sunt p-acolo farduri si ma gandeam sa imi fac si io un moft. Cosmeticale si parfumuri mi-as tot cumpara.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Stiam eu c-am uitat ceva. Andreea la IRA platesti impozite la pensie, cind incepi sa retragi bani. La ROTH platesti impozit acum si nu mai ai de platit impozite vreodata.