Sezatoarea canadiana (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamitzica

Apropo de scoli acum vreun an si cineva erau aici discutii puternice despre asta si voi m-ati facut sa decid pentru scoala privata.In Ianuarie trebuie sa ne cheme la interviu;banui ca daca vrem sa le dam bani nu vad de ce sa nu ne accepte odrasla,dar voi avea emotii.Norocul este ca si daca nu ni-l accepta scoala de care apartinem e foarte buna,cred ca cea mai buna din guelph asa ca stau linistita.
Apropo am o intrebare din pura curiozitate-Podeanu esti cumva din Timisoara?

Nu , sunt Bucuresteanca 100%. Da de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ange, merci frumos, iar hainutele nu le-am facut eu, le-am primit cadou

Laura, apropo de sponsorizare, nu e nevoie sa fii cetatean canadian sa aplici, noi nu suntem inca si am depus deja dosarul. Ai vazut ca sunt 2 dosare diferite , primul il depui tu aici ca sa te aprobe pe tine ca sponsor (asta de l-am trimis noi la Mississauga). Perioada de procesare dureaza cam 2 ani, in timpul asta mama ta poate sa mearga in Ro de cate ori vrea ea si sa se intoarca aici, apoi dupa ce te-a aprobat pe tine, urmeaza al doilea dosar care il poti depune ori in Romania, ori in Canada (la Buffalo) iar pe perioada de procesare a acestuia mama ta nu se mai poate plimba in Ro sau in Ca, depinde unde il depui (daca e in Ro, ramane acolo pana se finalizeaza), daca e in Ca (ramane aici pana se finalizeaza), asta e tot. Deci aplica linistita pentru sponsorizare. Multa bafta!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurajr

Magdone, eu asa am auzit despre sponsorizarea parintilor de la Immigration, de aceia si eu ezit sa aplic inca, si pierdem timpul asa…ca daca mama are drept de plecat-venit Ca-Ro, si maine aplicam …noi de abia acum aplicam pt cetatenia naostra, e si asta oare un impediment pt sponsorizarea parintilor ? Trebuie sa fii cetatean Canadian ca sa poti sa-ti sponsorizezi parintii ?

Almo, deci sa inteleg ca e mai bine de aplicat din Canada si ca dureaza mai putin ? Noi asa am vrea, ca sa nu o tinem prizonier pe mama la noi, macar 2-3 luni pe an sa se duca si ea la casuta ei…ei, nu singura, ci cu nepotii dupa ea!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

lauranu trebuie sa fii cetatean canadian sa incepi sponsorizarea, trebuie sa ai o anumita suma pe cap de membru de familie, nu mai stiu exact cat era suma, scrie in aplicatie.
Dupa cum am spuns, prima faza dureaza 2 ani si putin. In aceasta perioada mama ta se poate plimba romania-canada. La faza a doua, poti sa aplici la Buffalo, US si nu la Bucuresti si pe perioada asta nu mai poate parasi Canada, dar perioada asta e mai scurta 6-8 luni.
Te sfatuiesc sa te apuci de sponsorare cat de curand poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga mamitzica, buna ideea, de tinut minte si aplicat cand am sa reusesc sa cos gaura aia din buzunar care nu stiu cum, dar ma lasa fara dough destul de repede!

Citat:

Fetele,va citesc de mult timp si imi place ca aici nimeni nu se ia de par cu nimeni si se dau sfaturi bune si prietenesti asa ca imi fac curaj sa scriu.
Am vazut problema Maru cu huruiala ce o face deschizatorul garajului.Si noi am avut inainte aceiasi problema ca huruia toata casa,dar cind ne-am mutat am descoperit ca deschizatorul asta e mult mai silentios.Trimite-ti barbatul pe la magazine de "barbati"sa intrebe ca ma gindesc eu ca exista mai multe modele si poate gaseste ceva care sa nu huruie.Daca inainte stia toata strada cind a venit barbatu-miu de la servici acum uneori nici nu aud cind deschide garajul.Nu de alta dar pentru marti am vazut deja semne de zapada la vreme si mi s-a facut rau.

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana/Podeanu, Ica, Monicutza, care mai lucrati in contabilitate am o intrebare: daca gasesc un timp partial prin Montreal pina unde ma pot deplasa, exista varianta sa gasesc sistemul contabil/planul de conturi in engleza, sau este peste tot in franceza, ca aici la mine la tzara?

Dragaica, eu am terminat un certificat in conntab.profesionala la HEC acum 100 de ani in 2006; era plin HEC ul de romani si arabi-banui ca asa-i si acuma.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai vecinutza, tu vietuiesti in Guelph? imi place tare mult orasul, e deosebit!

Citat:

Apropo de scoli acum vreun an si cineva erau aici discutii puternice despre asta si voi m-ati facut sa decid pentru scoala privata.In Ianuarie trebuie sa ne cheme la interviu;banui ca daca vrem sa le dam bani nu vad de ce sa nu ne accepte odrasla,dar voi avea emotii.Norocul este ca si daca nu ni-l accepta scoala de care apartinem e foarte buna,cred ca cea mai buna din guelph asa ca stau linistita.
Apropo am o intrebare din pura curiozitate-Podeanu esti cumva din Timisoara?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ana depinde de companie. Eu il am in engleza (QuickBooks) pt ca seful meu parleste doar engleza (nascut aici) si ii injura cu foc si patima pe quebsi (o sti el ceva )
Sper ca am inteles bine intrebarea ta.
Dar de ce te intereseaza in engleza?

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Monicuzta, ma intereseaza sa nu fie in engleza , ca eu si suita office (excel, acces, etc le am toate in fr.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

A fost cineva la teatrul St. Denis sa vada spectacolul cu Winny?
http://theatrestdenis.com/defn_14070805.html
Vin de sarbatori si ma gandeam sa ma duc cu el. Mai vine cineva cu noi. Ca sa fixam sa mergem impreuna la aceeasi reprezentatie.

Simmonadespre scoala pulica sau privata, cred ca important e acolo unde copilul invata de placere . Scoala cu forta nu se face si nu ramane nimic in creier.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ana am inteles pe dos
Pai vezi si tu in ce limba vor sa vorbesti (daca principala este engleza atunci toate sansele sunt sa aiba si software-ul in engleza si invers). Daca cauti prin agentie poti pune conditia asta si iti selecteaza agenta in functie de asta.
Dar nu este mai usor un part time langa casa si jobul actual? cand mai gasesti timp de alt job cu Tudor si casa de ingrijit? (daca ai un secret, spune-mi si mie).

Fetele cu parenarea, si pe mine ma intereseaza subiectul, vara viitoare vin parintii mei in vizita si daca este ok (daca rosiile au gust, podeanu stie ) o sa dam si noi drumul la acte. Am citit ca ne-ar trebui venituri de vreo 59.000 cad pe familie pentru parenarea a doi parinti. Pt noi, cum suntem totusi mai la inceput (3 ani de Canada) inseamna ceva, dar cred ca avem chiar putin peste, asa ca nu ar trebui sa fie probleme. Daca ar sti astia ca de obicei vin parintii cu bani la noi si ca nu prea au ei nevoie de sustinerea noastra

Salina cum va merge? ce mai faceti?

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput