Cum am ajuns de la caz de FIV la fara probleme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Da ...asta e adevarat dar nu-ti impune nimeni asta! Deci daca optiunea ta este sa ramana trompele atunci asa va fi.

Eu diagnosticata cu hidrosalingx am facut FIV fara legarea/taiere trompelor asa cum recomanda un alt medic din Iasi.
Dr la care am facut fiv a spus ca situatia nu e ireversibila - cred ca avea mai multe cunostine/cazuri. Si astfel mi-a recomandat sa merg la Sovata 1 data de 2 ori...poate se rezolva. Chiar el spunea ca a avut cazuri smilare in mod spectaculos rezlvate acolo! Eu atunci nu aveam timp de concediu si nici increderea necesara in rezolvarea cu Sovata asa ca am trecut direct la fiv.

Asadar nu e musai tairea trompelor - si daca totusi un medic va recomanda asta ar trebui vazut mai intai laparoscopic situatia reala si apoi sa propuna si voi sa acceptati asa ceva...care din cate stiu eu e cam ireversibil (sunt foarte putine cazuri- din care unul sigur in Iasi in care medici au reusit reconstructia trompelor dupa ce in prealabil au fost taiate in scop contrceptiv - dar asta e o problema complexa care ar trebui sa reuseasca inclusiv functionalitatea trompei!)

Multa sanatate si reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

as vrea sa stiu cat te-a costat laparoscopia daca se poate!vreau sa o fac si eu la cuza voda in iasi si nu stiu cat ar trebui sa dau.multumesc!

sper in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Slaut!
Teoretic operatia e gratis!(daca vii cu adeverinta de la serviciu cum ca sunt achitate contributiile catre cas + trimitere de la medicul de familie)
Pe langa astea...am contribuit pentru binedispunerea doctorului anestezistei si asistentei cu cate 150E, 50E si 50 RONI respectiv.
cam asta...in rest mai mult pregatirile si frica dinainte...ca nu e mare lucru!
daca vrei poti sa-mi scrii pe fish_perl@yahoo.com sau poate intri seara sa mai vb!
Succes

Mergi la inceput