Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna seara!

am intrat sa va multumesc pentru urarile adresate anyei de ziua ei . eu nu mai am timp de forum, dar am "spioni" care ma tin la curent cu evenimentele. asa ca multe multumiri, chiar daca a trecut o saptamana de atunci .

noi suntem f bine, nu am de ce sa ma plang, din contra.

anya merge la gradinita si ii place mult. la inceput am avut emotii pana s-a integrat, dar in cateva zile a fost ok. acum ma intraba mereu cand mai mergem. este cea mai mica din grupa ei, dar doamna educatoare mi-a spus ca este foarte multumita de ea, ca este independenta, vorbeste f corect, se imbraca singura, mananca singura fara mofturi si...dupa orice activitate se spala pe manute (asta este opera mea, recunosc ). intr-o zi i-a servit un copilas cu bomboane de ciocolata, ea a tinut bombonica in mana si i-a spus doamnei:"copiii nu au voie ciocolata, pentru ca ea contine zahar care ingrasa si strica dintii". cand mi-a spus educatoarea m-a umflat rasul. atata am zapacit bietul copil, ca pana la urma a invatat

arina a crescut mult, spune o gramada de lucruri...mie mi se pare firesc, nu ma mira, poate pentru ca si anya a vorbit f bine devreme...ma gandesc de multe ori ca poate nu dau suficienta importanta progreselor arinei si le tratez ca si cand ar fi ceva banal...hmmm...cred ca asta li se intampla tuturor mamicilor la al doilea copil. zic asa ca sa ma simt eu bine

eu in continuare la spital...acum lucrez pe o sectie de neurologie pediatrica...cred ca este una dintre cele mai dureroase ramuri ale pediatriei. in fiecare zi realizez ce miracol este un copil sanatos. imi vine sa plang numai cand intru pe sectie. acum m-am mai "calit", ca n-am incotro.

mi-e dor sa mai stiu de voi si apreciez ca imi trimiteti mesaje.

va pup si va urez numai bine si copilasi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anya, felicitari pt progresele fetelor!
oanaa, mi-a mancat si soacra ficatzii atunci cand a avut ocazia....nu-mi mai aminti!!!!!la subiectul "soacre" am intrat, am si postat de cateva ori.......credeam ca a mea e cea mai cea, dar ce specimene am intalnit acolo.... am ajuns la concluzia ca a mea e bombon!!!!ma rog, un bombon mai amar si fara gust.........acu e ok, sunt la casa mea si e moarta dupa nepotel asa ca .....probabil se face frate cu draq pana trece puntea...........si daca tot veni vorba de soacre, a mea sta in 4 camere si vad ca tot imi face apropouri si isi face sperante desarte ca o sa ne mutam acolo. ba ca e apartamentu asta mic, ba ca n-are loc de joaca andrei......ma si oftic. dupa cum s-a purtat cu mine chiar am impresia ca ma ia de proasta daca isi imagineaza ca m-as mai intoarce acolo. scuzati abaterea de la subiect, dar e o chestie care ma cam jeneaza in ultima perioada.

am si eu un fix: unde e ghinetz?????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ooooo...subiect sensibil,nu ma bag la capitolul soacre,nu ca n-as avea ce spune...sa ma vad pe mine

o noapte buna si linistita.

Mergi la inceput

neatza!!!!!!!v-ati dat ceasurile inapoi??????????ce liniste pe aci........bate vantu!!!!!va pup si va doresc o zi minunata.vad ca vremea tine cu noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetelor!

Intru si eu cu veshti bune!Pe care mi-e si frica sa vi le impartasesc de teama sa nu vada plodu ce scriu.Alex de 2 zile nu se mai trezeste noaptea pentru laptic...fara nici o interventie de-a mea.Nici nu imi vine sa cred!JUR!Se trezeste odatape la 1 sa il luam in pat cu noi..sunt mult mai odihnita.Pheww sper sa nu fi ''auzit'' si diseara sa imi faca vreo ciurprizica..

Altfel a 2 a veste buna este ca de cand am venit din tara adica de pe 16 soacramea s-a mutat e muuuuuult mai bine iar eu cu domnul sot nu mai avem certuri..Partea proasta este ca in fiecare dimineata la ora 8 e aici ''sa o duca si pe ea la munca''.Deci ea face un efort sa vina pana aici cand la 2 minute are metroul care o lasa la 2 minute de unde lucreaza.Sper ca asta e doar o perioada de acomodare ca nu mai sta cu fisu..si ca in timp se va schimba.Oricum eu tot in romania vreau deci..Partea proasta e ac si maikmea a inchiriat apartamentu deci inca 1 an suntem legati aici

anya ma bucur sa mai aud de voi si sa shtiu ca sunteti bine

si o strigare de catalog Liadorian, Ghinetz, Nikole, Jadi, Valen, milly, lorinaoo, olgutza, otim, Vivela pe unde umblatzi ?

Mergi la inceput

mamii, am trecut repede peste vestea cu lipsa trezitului nocturn si ce-mi vazura ochii????????s-a mutat soacra?????. pai pentru asa veste merita sa sarbatorim, nu???????soacra ta e itaianca? adik te intreb mai pe ocolite daca sotzu e italian.ma bucur si ma rog sa-i tina DD naravu......

Mergi la inceput

mychydutza sotul meu este 1000000% roman .si da ar trebui sa dau un bairam ca s-a mutat soacra dar nu am cu cine Asa ca va dau de baut aici .

Iar in linkul urmator aveti 7 trucuri sa va invatzatzi plozii sa faca la olita http://www.libertatea.ro/stire/7-trucuri-ca-sa-l-inveti-sa-faca-la-olita-218624.html .Oare nimeni nu verifica aceste informatii inainte sa le faca publice intr-un ziar in care probabil mii de femei i-l iau pe bune?!

Mergi la inceput

deci ati emigrat cu tot cu soacra???.........asta e chiar interesant. articolul ala e o tampenie. ma rog e publicat in Libertatea, ce pretentii am avea.........

Mergi la inceput

mychydutza nu am emigrat cu tot cu soacra..eu sunt intrusul.Sotul meu statea aici cu masa si sorsa de vreo 7 -8 ani..iar eu am venit acum 3 ani..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamii

mychydutza nu am emigrat cu tot cu soacra..eu sunt intrusul.Sotul meu statea aici cu masa si sorsa de vreo 7 -8 ani..iar eu am venit acum 3 ani..

aaaaaaaaaaa!!!!!!! uite ca la varianta asta nu ma gandisem!!!!!!!!ei, bine k s-a mutat. sper sa va linsititi si voi!si......te asteptam peste un an in Romanik!!!!!

Mergi la inceput