Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,ce faci bre,strici gashk?Pai ce zicea nea hipopotamul in cantec?Sau te cheama mimoul?
Al meu sforaie.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Liana !

PS La cate minute faci pishu ? ( asta fuse de inveselire, asa )

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

The laaaaaaian sleeps tonight !!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buey mimo,,,,pe tine te-am vazut cu freaza noua, si pe vladut dormind in hamac........bausi prea mult si nu mai stii ce poze arati pe net:)))

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai ca va si dansez inainte de culcare, ce nu fac eu pentru voi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Doamne Liana, ce zici tu acolo, bine ca esti sanatoasa si las-o naibii de treaba ca peste 10 ani....si sa zici si povestea 2 ca ne mai da mimo de baut si uite asa uitam de toate relele.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Ce bine te misti dupa cateva pahare de Martini!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

poze

ARTISTA NENE, NU GLUMA, BAGA MAREEEE

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Maiii nu va suparati pe mine ca nu am mai scris, dar nu am mai putut tine pasul. De cand am venit de la Tulcea (sau nici asta n-am apucat sa va zic?), tot cu treaba... Ordine in camara (am venit cu portbagajul plin de la mama), disciplina in viatza , Sash nu suporta sa ma vada stand pe fotoliu (si nici hemoroizii capatati la nastere).. A, si fata cu menajul m-a sarit saptamana asta, m-a sunat chiar in momentul in care ma uitam la bucataria "bombardata" si imi ziceam ca ce bine ca are cine sa ma ajute a 2-a zi. Ca a pus-o proful-dr la o garda pe nepusa masa.

La multi ani puiutilor care se simt cu musca pe caciula!
Si multumim mult celor care ne-au urat lma pe 17!

Olgutz, pentru ce ne-ai lovit cu poza aia cu bucateeee?! uailei asa as imbuca ceva... Sa iti traiasca fata!

Am citit putin pe sarite din urma, asa ca haituita si am vazut ca da Monix de baut, nu stiu pt ce da am tras o dusca.

Azi Liana mi-a facut o mare surpriza aparand ca o raza de soare in parculetz. Pardon, ca 2 raze, ca era cu mandra hihi ce ochi am cascat cand m-am prins cine e..

Tot rasfoind m-am prins ca Tuchi a trecut eczamenele cu brio - felicitari! -sper ca esti in Hawaii sau ceva similar la sarbatorire!
..ca Eric de Blankar are o recuperare in grafic si ca e bine brava, Eric!

...ca pui de Gecko s-a intors felicitari! de acum are cine sa iti stearga si tie parchetul :))

...ca au curs si curg inca ceva rauri de muci -sanatate tuturor!

Am mai vizionat si ceva pozici si filmulete, de Cris, de Luny, de Mimo, de duracela Lianei, si nu mai stiu who - delectare maxima cu toti!

Eu tocmai am mesterit un montaj nou facut pentru sufletul meu cu filmulete din delta, sa ma uit iarna la gura sobei, cand vreau sa revad locurile copilariei, ca ne-a dus tata duminica pt cateva ore. daca vreti sa il vedeti, e la "montaje". A, si pozici de 6 luni http://good-times.webshots.com/album/568172950ReDFqZ.

Cam asta despre noi... Ma duc sa ma culc, caci si maine e o zi lunga, ne asteapta o nunta.
pup!

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Nu degeaba i-am dedicat lui simo-mimo capitolul, ne-a cinstit pe cinste:))))).

Rebe, Sofia ioana

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput