Mamici de pepenasi de iulie-august 2009
Raspunsuri - Pagina 7
doina2222 spune:
a venit REZULTATULLLL
E 324.71 SUNT GRAVIDAAAAAAAA
[GRAVI]4+
http://tt.lilypie.com/cB1bm8.png
adrianafedorca spune:
doina felicitari inca o data 
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
3+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Rallu spune:
Felicitari.
Eu nu m-am mai intepat daca am avut atatea teste pozitive.
Totusi...un cui tot am: mie maine trebuie sa-mi vina.
Testele s-au pozitivat de sambata si liniutele sunt din ce in ce mai bine conturate pe zi ce trece.
Sper sa nu-mi faca o surpriza urata.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
anne-marry spune:
buna fetelor.
acum am vazut odiseea pt iulie-august 2008 si hop si eu. intrasem la fetele din iunie-iulie, ca am zis ca oi naste mai devreme...dar la un moment dat ce s-a deschis odiseea de iulie-augst, hop si eu aici.
mcris uite datele noastre:
data nasterii: 22.11.1980
U.M. 24.09.2008
D.P.N. 01.07.2009
vorbim maine mai multe, pt ca ... ma scuzati ca fug....
.... dar tb sa plec acasa.

pt toate mamicile si puiutii lor
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
4+
pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
adrianafedorca spune:
anne-marry bine ai venit ,sarcina usoara si bb sanatos si frumos
ce bine ca se mareste listuta
3+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
adrianafedorca spune:
cucu e cineva prin zona?
3+
Michael Levine
mcrissa spune:
sunt eu prin zona, dar mai rar, ca stau mai mult in pat cumintica.am avut cateva pete rosii si m-a durut burtica si dr mi-a zis sa iau utrogestan, no-spa si sa stau cumintica in pat.
felicitari fetelor care s-au alaturat odiseei noastre!
o sa actualizez si listuta.
anne-mary si eu m-am gandit ca bebe ar putea sa apara in iunie, dar fetele de acolo deja discuta despre lucruri mai inaintate, iar noi suntem abia la inceputuri.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
anne-marry spune:
adrianfedorca multumesc pentru primirea facuta.
si mcrissa...la fel. ai dreptate. ele vorbesc de lucruri ....hat...si cand ma vedeam singura cu 4+ ...
..intelelgi tu, ma simteam ca a 5-a roata la caruta.
au cam inceput sa ma supere greturile. nu sunt puternice...dar sunt. si uneori imi vine asa...hodoronc-tronc sa vomit. dar e doar senzatia. nu o si fac efectiv. si am o ameteala in cap.....cam intr-una. la prima sarcina nu am avut probleme de genul asta. chiar deloc.
o intrebare...in ceea ce priveste
... mie imi e si frica sa fac ceva... nu stiu de ce. dar imi este frica. am zis sa mai pasez pana ajung macar joi la doctor. aseara, am....
(scuze pt detalii)...si azi parca am impresia (obsesia mea sau realitate) ca vaaaaaaaaag simt ceva pe la burtica, desi am luat no spa si aseara si azi .
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
4+
pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
mcrissa spune:
anne-marry si eu am greturi usoare seara, nu cat sa ma supere foarte tare, chiar ma bucur ca sunt ca stiu ca e bebe bine cat e greata.ametesc si eu putin, dar cand simt asta mananc un fruct si trece.eu maine ma duc la eco, mi-a spus dr-ul ca s-ar putea sa nu se vada nimic la 5 saptamani, dar eu sper sa vad punctuletul.
nici eu nu am curaj sa
, mai ales ca am sangerat putin, dar voi intreba maine dr-ul si despre asta, ca chef cam am![]()
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Rallu spune:
Sal'tare fetele,
Iaca am venit si eu de la spital.
Ce sa spun, m-a intors pe toate fetele.
Din pacate e prea devreme sa vad ceva la eco. Mi-a zis ca se vede foarte, foarte vag un punct.
A incercat ea sa mi-l arate...dar recunosc cu mana pe inima ca n-am vazut nica.
Am mai prestat inca un test de urina la fata locului.
Au tinut musai sa fie testul lor. La fel...intai aparea linia test apoi, in cateva secunde a inceput sa apara si liniuta mea, la inceput mai pala dar am vazut ca prindea contur bine.
Evident ca n-am scapat si m-am trezit imediat cu acul in brat pt. bhcg.
La ora 14 maxim am rezultatul...pe care bineinteles ca o sa vi-l comunic si voua.
Ce sa spun, am putine emotii sa vad rezultatul la sange
Momentan mi-a dat numai acid folic si vit.E.
Saptamana viitoare ma duc din nou pt. inca o intra-vaginala si cred ca ma baga si pe utrogestan.
Cel putin asta am inteles eu in timp ce ma tot invarteau pe acolo.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
4+