Mamici de pepenasi de iulie-august 2009
Raspunsuri - Pagina 6
mcrissa spune:
eu tocmai am experimentat primele greturi in seara asta cand am facut mancare.dar cu toate astea m-am fortat sa mananc ca stiu de la sarcina trecuta ca imi trecea greata cand mancam.am mancat si cateva feliute de mar ca sa scap de greata si sunt mai bine acum.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
doina2222 spune:
Mie mi-a aparut o pata mica maronie....nu e sange dar e cumva, nu stiu.
E normal ?
http://tt.lilypie.com/cB1bm8.png
adrianafedorca spune:
doina si eu am avut la prima sarcina pe la 6 saptamani o pata tot asa maronie, si n-a fost nika grav, stiu ca i-am spus dr atunci si de durerile de burtica si mi-a dat utrogestan 2 dimi 2 seara , daca mai apare fugutza la dr
stai in pat si nu te stresa prea tare , gandeste pozitiv, o sa ajungem cu bine in 40 de saptamani
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
3+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
doina2222 spune:
Multumesc, Adriana !
Ce bine ca v-am gasit fetelor! Ce ma faceam eu cu atatea probleme si lucruri prin care n-am mai trecut. E bine ca vom fi impreuna in urmatoarele 36 de saptamani si ne vom povesti una alteia prin ce trecem.
Mi-e frica pentru ca mi-l doresc asa de mult!
Maine incerc sa ajung la doctorita mea, desi nu mai am nimic din cate se pare.A fost dar s-a oprit.O pata mica maronie dar nu foare inchisa la culoare.
Poate ca sunt si putin paranoica, nu stiu ce sa zic.
4+
adrianafedorca spune:
doina ma bucur ca s-a oprit si ca esti bine acum
eu ma pregatesc de nani m-a luat un somn...si maine ma trezesc la 6,30 , ma duc sa-mi intind parul si nani , poate reusesc sa intru si de la servci maine la un ceai ca m-am lasat de cafeluta
si noapte buna
3+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Rallu spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine?
UM 27.09.2008, DPN 4 iulie 2009 (calculat de mine acasa cu un programel..acum sa vedem daca si doctorita zice la fel).
Momentan avem la activ 1 SureChek si 2 Barza, toate pozitive.
Pana acum nu prea mi-a venit sa cred ca e posibil, dar dupa testul de azi-dimineata m-am lamurit.
Sarcina a fost obtinuta in urma unei IA pe 14 octombrie...de fapt prima din viata mea si a doua luna de stimulare.
Astazi o sa sun si doctorita sa vedem ce urmeaza ![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
adrianafedorca spune:
Rallu bine ai venit, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos si frumos 
uraaaaa incep sa apaar gravidute
3+
Michael Levine
adrianafedorca spune:
hello again,
ce faceti? eu la sevici si n-am nici un chef , de venit nu mi-a venit deci e clar cu ochisori, abia astept sa ajung la dr sa vad samburelul
3+
Michael Levine
AnnaBaby spune:
Buna fetelor! Sunt si eu o mamica de iulie-august 2008 si vreau sa va felicit pe toate membrele noii odisei, va doresc o sarcina cat mai usoara, asa cum am avut eu, nastere usoara si bebei sanatosi!!! Bucurati-va si profitati la maxim de acesta minunata perioada de 40 de saptamani in care veti fi impreuna la odisee!!!
Si la anul pe vremea asta, cu puiutii in brate, sa felicitati si voi fetele de la viitoarea odisee de iulie-august 2010!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
doina2222 spune:
Rallu, bun venit printre noi.
sarcina usoara si bebe sanatos !
Ce faceti fetelor ?Munciti ?!
Eu da , dar nu am chef ...astept BETA HCG...si tremurrr....
ca mi-au zis ca-i gata si ca mi-l trimit pe mail.....
si mailul nu mai vine