Pepenasi de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
monalac spune:
CODRIN azi noapte n a baut decat 130ml amarati,in 2 reprize.la 9 30 a papat 60ml cereale burtica sanatoasa de la nestle,amestecate cu juma de borcanel mar cu para.acum doarme.
sa va zic ce poze mi au mai delectat ochii-RALUCA DE TEKY,o dulceata de fetita care are o familie tare frumoasa,
CLARA DE DANA 81,o scumpete si comentariile la poze m au facut sa rad in hohote,
RAYAN DE ALINA M,un barbatel frumos imbracat in pijama de man adevarat,
ANA DE SYBILLE,O PANKISTA DULCICA.apropo,sibylle,scrie ne mai des!am citit si eu postarea ta despre faptul ca ana nu ia prea bine in greutate,mie mi se pare ca arata ok.sper sa mai alaptezi.
l am vazut si pe FILIPANUL cel smecheros AL LUI BUJOLINU cea draga.
mai mami,da i mai multi bani de buzunar baiatului,sa nu mai fie nevoie sa si vanda suzeta ca sa ajunga la nevasta.
SUN,ai dreptate,sarbatorile vor fi de acum incolo mirifice,te vei bucura prin ochii de copil ai theei.eu abia astept craciunul,e pentru mine cea mai frumoasa zi,de fapt,sarbatorile de iarna sunt minunate de cand il am pe cris si acum,pe codrin.
MADA,ce fac fetele?
CAMI,ce mai faci?mai scrie ne si aici,ne e dor de tine!
Dianami spune:
Narcisa, si eu sunt curioasa de cadou, in afara de cel oferit de Anais aseara ![]()
![]()
.
Struluta,
! Ai tinut secret...felicitari pt. prima petrecere in 3.
Tecky, e buna ideea cu loc acoperit, sunt sanse mari sa ploua. Daca era doar mohorat mergea, dar asa...daca ne intalnim prin vreun mall, ceva, cred ca va fi cea mai mare aglomeratie de bebelusi pe metru patrat, se vor cruci aia.
Mergea la un loc de joaca unde cei mari isi gasesc de lucru prin jucarii gonflabile si bile, iar noi stam la o cafea cu pepenasii. Dar e duminica si nu cred ca gasim ceva mai liber. Aveti vreo idee?
Anka, formula pana la 5 luni macar, apoi papica. Pt. tavite da cautare dupa Annabel Karmel si te uiti dupa Food Trays, sunt 2 tavite moi, cu recipiente cam cat un borcanel de iaurt, cu capac. F. practice. Eu am prins o oferta super, la vreo 3 lire fara transport. La majoritatea scrie ca nu trimit in Romania, eu i-am scris email persoanei si mi-a trimis.![]()
Uite, am dat eu un search:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=Annabel+Karmel
Vad si cartea lui Mada, si Meal Planner-ul, tipa asta are multe chestii utile.
Cred ca iau si eu cartea. ![]()
Fluor - eu ii dau Iuliei de la 4 luni, cand i-au aparut primii dinti. Am discutat cu pediatrul si cu stomatologul si m-am hotarat sa-i dau. Are dintisori f. frumosi, albi, sa vedem cum vor fi si de acum inainte. Conteaza mult si genele mostenite, dar am zis sa fac tot ce pot pt. a avea dantura sanatoasa. Si periuta de dinti tot de la 4 luni folosim (pe aceea de silicon de la Nenedent). Acum ne periem cu pasta fara fluor dar inca o inghite. Asa ca mai exersam. 
Next nu livreaza in Romania.
Sun, distractie placuta si felicitari pt. nasit! 
Didi, ma uit la poza imediat. ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
Nati spune:
Narcisa, La Multi Ani fericiti, sa fii iubita si o viata frumoasa alaturi de familie!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Serenity90 spune:
Neatza fetele!!
Violeta incerca sa intri cu mozilla!
Denisa mamy de
Radu Mihai
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
diarux spune:
saluuuuut!!!
iar intru pentru ceva serios!
STRULU cic'a-mbatranit.
Oare a innebunit?
Esti tu mai sensibiloasa.
Da'io bat cu pumnu'n masa
si-o sa-ti treaca, garantat!
Daca nu, te iau la sfat
si cum sunt cicalitoare
c-am o gura mare,mare,
ai sa zici:"au, nu mai da!
Nu mai zic in veci asa!"
La multi ani cu-ntarziere!
Ia mai da si tu o bere!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
M&M spune:
hehehe..Nati, ce mare a crescut Matei!!!
II sta bine cu sepcuta de la bunica!!!..
Rontzy , si David a crescut frumos!!! Sunteit o familie frumoasa.
In loc sa calc, eu stau pe forum...![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Didi81 spune:
Asaaa, Aida trage un mic pui de somn si prin urmare am putin timp sa mai citesc si sa mais criu ceva pe forum
:
La multi ani Struluta si Narcisa!!!!!!!!
Gallyb, am vazut pozici superbe cu micuta absolventa frumoasa foc! 
Nici eu nu ii pun caciulita dupa baie, defapt in casa nu i-am pus caciulita decat de distractie la poze.
Am mai pus niste poze noi, sa vedeti si voi in ce pozitie prefera mai recent sa doarma ziua. Se pare ca a inceput sa ii placa sa stea pe burta
.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
diarux spune:
LAREMI m-ai distrat teribil cu lingurita!cate sortimente!!!
Nu ne stresam noi prea mult?
MONA pup dulce.
MARYB, VIO 
DIANAM da, doarme gagiu' ce sa faca!alta treaba n-are.
Aaaa, ba da, mai nou isi baga degetele in ochi de ma baga-n boale.Asta inseamna ca si-a descoperit mainile???Hope not!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
kamelya spune:
CRIS ce frumos sta Mihaita pe bratul lui tati la baita
ooka ce salopetica are Sofi
falcutele
maitreyi ce sta Alexandra susutinuta de manute
fata mare
ariadnabr ptiu,ptiu sa nu fie de deochi pisicuta cu ochi albastri
gallyb 

mica absolventa 
boti ce sta garga Nancy in hamac
laremi ce frumos doarme Alex dupa sedinta foto
ma duc ca s-a trezit bebelina
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ralubv spune:
ceau. sunt de la odiseea de sept-oct2008 si am si eu o intrebare pentru voi. Cum este cu infarixul ala? Medicul meu de familie mi-a zis ca sa facem Pentaximul dar ca la ala e nevoie de 2 intepeturi ptr ca nu are vacc ptr hepatita. si auzisem eu ca infarixul il are asa ca ma hotarasem ptr asta. acum am ictit pe net ca sunt 2 tipuri de infarix si ca pana la urma tot 2 intepaturi trebuiesc........sunt in ceata..........poate cineva isi face pomana cu mine si ma lamureste.