Pepenasi de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
MARYB - super super poze! Ce frumos doarme maimutelul pe burtica ta!!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Si acuma....
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUU
HAPPY BIRTDDAY TO YOUUUUUUU
TRA LA LA LA LA LA LAAAAAAA
NARCI SI CU STRU-LUUUUUUUUU!!!!
Anca mami de Eliza si Erika
ankalaura spune:
PICA - da, ne intalnim maine la ora 3, in fata la Polivalenta
Oricum, nu dispareti de pe forum, sa ne mai consultam in functie de vreme... La cum arata acuma, sper ca maine sa fie frumos de plimbat...
Anca mami de Eliza si Erika
monalac spune:
SIMONA,NARCISA,LA MULTI ANI MAMICILOR DRAGI,SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI!!
SIMONA,super meniul la nunta!
ANKA,omnitrixul se gaseste cam peste tot,dar sunt diverse modele.unul pe care apesi si trage ca un pistol,ceva de genul//fire,fire,drap the gun!//,altul care arunca cu niste discuri cu ben si tot asa.bine,am vazut si in cora unele mai scumpe,dar alea nu stiu ce fac.se mai gasesc si personajele din ben,4 brate,fantoma de foc etc,le avem si pe acelea.si avem si carti de joc cu ben,mai multe variante,acum am luat unele cu pct si joc razboi cu cris cu cartile,care monstru are m multe pct il invinge ''distruge'' cum ar zice cris,pe celalalt.bine,ca el nu prea accepta sa l inving eu...
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani Struluta! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Maryb felicitari pt asa un bebe Mario reusit!![]()
Ankule Ella a scris chiar ieri, parca. Zicea ca pe 5 dec are bilet spre tzara. Cu camera e o idee buna. Eu pt asta o folosesc pe aia cu care am venit la intalnirea din martie.
Cu intalnirea...sa ne gandim si la o solutie de back-up, in caz ca vremea e asa de kko.
Gini da. La noi dna dr nu da nimic "din ochi". Cand am fost la vaccinul de 2 luni, inainte de vaccin ne-au luat sange, apoi am facut echo la fontanela si vaccinul si numai bine i-au adus rezultatul de la laborator (cand or fi vazut dnele de acolo iar numele copilului si al medicului...la cate analize procesau pt ea in viteza in iunie...). Si ne-a dat de la inceput 12pic/zi. Thea il bea din lingurita, fara probleme si proteste. (desi e criminal de dulce). Noi inca luam fierul. (bine, ea a avut si transfuzie, pe langa toate nebunelile)
Adri saru'mana. Pai aveau 3 alternative inca dar trebuiau sa hotarasca repede. Parca 11 iul, 22 aug si 19 sept. Le-am zis ca mi-e indiferent.
Va pup. Plecam la socri, ma'c sa incep gateala:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
monalac spune:
s a deschis odiseea de iulie august 2009!le am felicitat pe fete!
MARY B,cat ma bucur ca ti s a indeplinit visul!sa fiti sanatosi!
oare TUCHI ce o mai face ?o fi nascut?
MARIANA,MARIMAR CE MAI FACETI?VREM SA NE MAI SCRIETI,AVEM MULTE DE INVATAT DE LA VOI!
violeta29 spune:
Salutare, facem si noi prezenta pe ziua de azi,sper sa fie o zi frumoasa, parca da sa rasara soarele.Ieri cu atatia musafirii nu am mai reusit sa iesim la plimbare.Si baita am facut-o la 9 in loc de 7 jumate si am adormit abia pe la 11, da' acu doarme dusa asa ca imi fac si eu putin de cap pe-aici
NARCISA, STRULUTA, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
M&M spune:
Neata!!!!
Narci, LA MULTI ANI!!!! SA fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de multa iubire alaturi de Vil si Anais!!!
Multa sanatate bunicii tale, NArci!!!
Struluta, LA MULTI ANI!!! SA fi sanatoasa si fericita alaturi de cei" doi baieti ai tai"!!!!!!
Mary, felicitari!!! SA iti traiasca puiutul , un scump nu altceva
!!!!
Vazut pozici cu Xenia, care e o scumpete nu altcveva...hihihi...ce absolventa tinerifca avem !!!!
Bogdanel e tare haios in costumasul lui cu urechiusi!!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Fetele, nu uitati ca diseara trecem la ora de iarna..deci ora 3.00 de maine va fi de fapt ora 4.00 de azi!!!![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
rontzy spune:
Buna dimineata!
NARCISA/STRULUTA-LA MULTI ANI,sa fiti fericite alaturi de famillile voastre!
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
violeta29 spune:
ANKALAURA,io zic ca ar trebui sa te bucuri ca tre sa fii pe faza cu suzeta, ia imagineaza-ti ca eu tre sa stau cu tzitzi pe post de suzeta, mey si rontaie la ele de vad stele verzi uneori.As zice bogdaproste de ar lua si fii-mea suzeta,ca nu mai rezist.
MONALAC, s-a deschis odiseea de iul-aug 2009?Wow, deja am cazut in melancolie, mi-am amintit de ziua cand am aflat ca sunt insarcinata.
NARCISA,multa sanatate bunicii tale
BUFI nici noi nu punem caciulita in casa, nici macar dupa baita
DIARUX, meseriasa rau poezia ptr Narci, bravo mami
ATB, ai pomenit de craciun si mi-au dat lacrimile, anul acesta va fi cel mai special craciun din viata noastra
MARYB, felicitari sa va traiasca micuta minune
FETELOR, AJUTOOOR, CUM REUSESC SI EU SA INTRU PE PICASSA CA MA OFTIC DE NU MAI POT, VOI TOT COMENTATI AICI POZELE SI IO STAU SI BAT DIN BUZE. DE CE NU MA LASA SA VAD POZELE?
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata