Pepenasi de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am pus si eu cateva poze pe picassa!!!

NARCI sanatate bunicii tale!!!!
SUN nu mi mai spune de bradutz si de Craciun ca eu ma topesc toata la gandul sarbatorilor cu puiul meu..anul trecut cand nu stiam ce am in burtica, cu toate ca imi doream enorm o fetitza, sm zis ca la norocul meu sg e baiat si am luat globuletze albastre si am impodobit toata casa in albastru...acum abia astept sa schimbam culoarea, motiv de shopinguiala craciuneasca
ANNABABY si Clara mea transpira la manutze si picioruse, si tot timpul le are reci...am intrebat dr. si nu m-a bagat in seama

Ma duc langa puii mei la nani!!!Pupici la mamici!!!

CAMY ma rog pt tine sa ai putere si intelepciune

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Dianami, Bobitamica, Loremi

Narcisa imi pare rau pt bunica.

Anaa e superb Matei maimutica

Anaklaura ce bine sta Erika in picioruse si ce botosei avem!

Sun o sa fiti nasi frumosi si mai ales Thea, abia asteptam sa o vedem imbracata ca o printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Dana81 vazut Clara, nu aveati nevoie de tortul superb pt ca e Clara un tort!

Va pup, merg la baita, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

TIBERICA, Somn usor!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

in sfarsit au adormit si baietii mei,azi a fost o zi tare grea!nu stiu ce are codrin,dar cam de o luna incoace vrea numai si numai in brate,nu sta mai mult de 5 minute nici in playgym,nici in leagan,e drept ca leaganul il am de la cris si e cam rudimentar,nici in carut,nici in patut..urla ca din gura de sarpe si nu tace pana nu il iei in brate si tb sa te plimbi cu el,nu asa,sa stai jos.am incercat sa l las sa planga,dar nu se opreste,urla rau si mi e frica sa nu raguseasca,dar in ritmul asta simt ca o iau razna...cand e tati acasa,unul din noi e ocupat in permanenta cu codrin si macar de ar dormi mai mult ziua,dar are un program de somn tare aiurea,adoarme in vreo 4 reprize pe zi,intre 10 minute si juma de ora...e drept ca in permanenta e galagie,dar ce sa fac,cris e f vorbaret.noaptea nu se trezeste ,dar cand vrea lapte incepe sa se foiasca si tb sa ma ridic rpd sa fac biberonul,ca altfel incepe sa urle si l trezeste si pe cris,care apoi nu mai adoarme...cand ma gandesc ca vine vremea urata si nu mai putem sta afara ma apuca pandaliile.
nu stiu ce s a intamplat,el era cuminte,of...

BIRI,multa sanatate anei!l am vazut pe toni al tau,e tare dulce!

AM VAZUT SI POZE DE STRULUTA cea frumoasa si feciorul ei chipes!

am vazut si pozele frumoasei fetite cu trandafir in par a VIOLETEI TM.

TIMEEA A IZEI e o durdulie cu bujori in obrajori.l a ajuns pe tati la brand?
n au mai scris de mult LYLIS,MICHELLA B,A CICEL,L CAZANGIU(ANAXENA,AI MAI VB CU EA,L A OPERAT PE DAVID/?)

NARCISA,imi pare tare rau sa aud de bunica ta,sa i dea dumnezeu multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

mai stau si eu putin sa citesc ce ati mai scris si la nani, ca sunt zombi...am avut de lucru pt birou sapt asta si ma resimt...ce inseamna sa faci pauza o perioada

am culcat-o pe ioana, intre 22-23 facem baita, masaj, papa si somn

voi le puneti la bebei caciulite dupa ce le faceti baita, ii tineti cu caciulita pe cap?

eu i-am pus cateva zile...si la una dintre vizite mi-a zis dr sa nu ii mai pun, daca nu vreau sa fie mucioasa toata viata...este cald la noi in casa, dar am zis ca este mai sanatos...apoi m-am sucit

si noua ne vine sa o mancam pe pitica, cum gangureste si sa uite la noi si dupa noi, cum ne aude vocea...mie si lui tati...este ceva ce nici nu pot explica ce simt

ca sa nu mai spun ca abia astept sarbatorile, sa facem pomul, cadouri...ia priviti ce i-am comandat

http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/2

anul asta ca niciodata vom sta acasa, de obicei nu facem sarbatorile in tara...ma bucur enorm ca stam acasa, dar gandul cum va fi aici, nebunia din magazine, un dezastru in tara asta...
prin lumea asta, unde sunt si locuitorii si turistii si nu-i asa ca la noi..asta este tara in care traim!!!

tiberica cum este fata?

sa aveti o seara frumoasa!
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BOBITA MICA,am vazut o pe papusica ta in poze,este o grasunea.am citit si povestea ta de nastere,mi se pare cumpli ca un dr sa te intrebe ce ai facut de s a nascut copilul cu greutate mica,of,ce dr avem in tara asta...iti spun eu ca nu e asa importanta greutatea,uite,primul meu copil s a nascut cu 4650kg,dar acum,la 4 ani,are doar 13kg.bine,e sanatos si asta e tot ce conteaza.

BUFI,eu nu i pun caciula pe cap dupa baie,caciula nu face decat sa i tina ud capul,pt ca se va uda si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

INCREDIBIL, DAR ADEVARAT!!! Dupa multe incercari zilnic, azi am reusit in sfarsit sa pun si eu poze pe picasa.Asa ca cine vrea sa ne vada poftiti, va rugam.
SUN merci, cred ca daca apelam mai demult la tine, puteam sa pun mai devreme

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MONA...ai perfecta dreptate...nu conteaza ce greutate are... acum m-am linistit si eu. Fiecare copil creste in ritmul sau.
te pup si merci ca mi-ai scris...

Mergi la inceput