LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 6
onitza spune:
'Neata! Sa aveti o zi linistita!
TRY, te rog, imi trimiti si mie documentul la adresa onytza81@yahoo.com ? Multumesc. Mai e o luna si implineste si Paul 4 ani. ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
buna fetelor
ce liniste a fost azi pe-aici...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
fulguletz spune:
da unde sunteti suratelor?
David a trecut, dupa o zi si o noapte de tuse continua, pe medicamente de astm...
...ma ateptam, de altfel...cuscra , cum ni se potrivira copii astia ai nostri...
David e deja mai bine dupa prima doza de inhalatii cu medicamentul respectiv...parca tuseste un pic mai altfel
, nu mai tuseste asa de uscat...
aime, ce mai face Vladut?
eu sunt tot 2 in 1
, azi mi-am programat cezariana...pe 20 nov. Si va ramane asa, daca intre timp, nu se intampla nimic spectaculos gen nastere spontana cu rupere de membrane sau intoarcerea in pozitia normala de nastere a juniorului...
try cum stai cu antrenamentele de prindere a dopului? hai ca daca nu o fi al meu poate il prinzi pe al otiliei![]()
FELIS spune:
FULGULETZ, MONICA... sanatate la puiuti...si peste ceva sa ramana totul o poveste ... sa nu mai auzim de astm...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
Intru si eu la sfarsit de zi sa va urez somn usor!
Sunt obosita si trista. Stiu ca nu mi se intampla ceva inedit, ca pe lume sunt multi oameni ca mine, dar asta nu-mi diminueaza durerea. Sunt atat de deprimata!
Dar maine incepe o noua zi si vom vedea cum va fi si aia!
Va pup si o noapte cu vise frumoase pentru toata lumea!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
fulguletz spune:
si daca tot sunt pe baricade si maine nu stiu cand apar, incep prima cu uratorile:
la multi ani , Mihnea!
la multi ani, Teodora si Alexia!
si desigur, sa-mi traiesti cuscra!(na ca te pusei langa astia tinereii)![]()
sa cresteti mari copilasi(tu cuscra poti sa mai stagnezi un pic sau chiar sa mai intineresti) si sanatosi!
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
De la pranz si Diana tuseste destul de rau
, maine iar o vizitamn pe dr. Cat de rar ne-a vazut pana in septembrie, pe atat de des ne vede acuma
Pana nu i-am facut puf cu Bioparox nu s-a linistit. Sa vedem ce ne mai da.
In rest nimic senzational decat ca m-am apucat de croit si cusut si i-am facut o pijama si niste pantaloni.Era asa incantata de pijama incat mi-a zis c-o iubeste
Miria,
sa treci peste problemele care s-au ivit, cat mai repede!
LA MULTI ANI, MIHNEA!
LA MULTI ANI, TEODORA si ALEXIA!
LA MULTI ANI, MONICA!
Va dorim din suflet, multa sanatate, fericire si sa aveti parte doar de bucurii!
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
monica-elizabet spune:
cuscrita, multumesc din suflet pentru urari
si pe tine si pe toti ai tai mai ales pe ginerica si-i urez multa sanatate...poate totusi voi scapati mai repede si mai usor cu tratament...nu toti "astmaticii" folosesc spray-ul in fiecare zi...unii il folosesc doar atunci cand intra in criza(sau tusesc mai rau asa)...la noi e mai nashpa din cauza climei o dam pe ruxi cu budesonid 2 pufuri dimineata unul seara de cateva luni bune si dupa cum se intrevede...continuam
si cu medicamente singulair 1 pe zi...
Doamne ajuta! mai ai putin si il tii pe bb 2 in bratzica 

La multi ani! gemenutelor Teodora si Alexia si Mihnutului
sa cresteti mari si sanatosi 

si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
ochi_verzi spune:
Si vroiam sa mai zic ceva...
Felis, sotul tau are o geaca asa maro, cum e ciocolata cu lapte? Stii de ce intreb, pot sa jur ca duminica ma uitam pe Realitatea, la stiri seara tarziu (zicea ceva de un om politic care si-a dus cainele in parc, desi era interzis) si aratau imagini din parc si era sotul tau cu Mihaitza(care avea ceva bleumarin cu gri). A fost scurta secventa, dar zau ca am recunoscut personajele.
Mno, sper ca nu m-am inselat.
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
Otiliav spune:
Si eu vreau la petrecere!
Teodora si Alexia, Mihnea si Monica!
Multa sanatate, noroc, sa fiti iubiti!
Petreceri frumoase!
Multa sanatate Dianei, Ruxandrei si lui David. Sper ca altcineva nu mai boleste.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre