Nicholas Kindergarten-pareri
Aveti careva copilasul la aceasta gradinita?
Imi puteti oferi cateva impresii?
Vreau sa imi duc fetita acolo incepand cu 1 nov. si vreau sa aflu parerile voastre.
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
Raspunsuri
clio spune:
Daca tot am cerut pareri despre aceasta gradinita, am zis sa va ofer si un raspuns...Mi-am dus fetita la gradinita aceasta incepand cu 1 nov. Sunt extrem de multumita iar fetita este fericita Abia asteapta dimineata ca sa mearga la gradi, iar seara abia o iau de acolo! Conditiile sunt excelente, cadrele pun foarte mult suflet! Sper sa nu apara nimic pe parcurs!
crisb_ro spune:
Buna ...urmaresc cu mult interes dicutiile de pe acest forum, dar este pentru prima data cand scriu ...:)
Vroiam sa te intreb cum ii merge fetitei la gradinita Nicholas ...au mai trecut 18 zile de la ultima parere.
Fetita cea mare are 2 ani si 4 luni si vreau sa-o dau in februarie la gradinita. Ma gandeam la Junior, Nicholas sau Daria. Aveti pareri care sa ma directioneze putin ???
Multumiri ....
clio spune:
Draga mea,
Am vazut ca ai inscris-o pe fetita ta la NK...
Acum te intreb eu...ce parere ai? Cum este fetita?
Esti mamica Rebecai, nu-i asa?
vivighe spune:
Si eu vreau pareri va rog.
Fetita mea va incepe la 1 aprilie.
Cand am vizitat-o ne-a placut foarte mult.
dia48 spune:
Buna!Cam pe unde e gradinita asta?Pe linga cartierul Brancus?Stiti ce tarife au ?Multumesc!
dia48 spune:
Buna mamicilor!Sunteti in continuare multumite de gradinita NK?Spuneti-ne si noua ,celor care inca sunt in cautari de gradi.care este parerea voastra,despre NK.Multumesc!
crisb_ro spune:
Mamicilor, am fetita la gradinita din martie ...si sunt foarte multumita, dar nu numai eu: cea mai fericita este fata mea. Nu am nimic, dar nimic ce sa reprosez acestei gradinite: personal atent, mancare buna, si o curte superba.
Am trecut prin faza de acomodare, cu plansete, trezea gradinita la pranz ca nu vroia sa doarma, dar personalul a fost foarte atent si intr-o saptamana s-a rezolvat problema (la inceput o legana dna educatoare ca sa adoarma).
Bineinteles ca suntem si in proces de imunizare, am mai facut viroze, acu suntem acasa, sub tratament. Dar este ceva normal.
O data, cand a facut ferbra m-au sunat, mi-au vb foarte frumos, mi-au cetur parerea ce antitermic sa-i administreze pana vin s-o iau.
Nu stiu cum este la celelalte gradinite particulare din zona, dar eu o recomand cu caldura.
zumzu spune:
Buna,
Are cineva vreo informatie recenta despre aceasta gradi?
Noi ne-am hotarat la ea dar as vrea ceva inside pareri.
Mersi