LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Crisnemes, sanatate lui Victor!
Lilina, tare faini sunt papanasii!! Ma gandeam... la cate sticle de vin ai tu, puteai sa sponsorizezi nunta la care ati fost
Lexi, am vazut si tarta si tortul, arata demential! Mai am de vizionat restul pozelor. Sa-ti traiasca sotiorul!
Alexutza, sanatate, ai grija de voi!
Ramo, wellcome back!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

monique, da calzi, cand sunt fierbinti pui smantana (ca sa se topeasca un pic) si gemul/dulceatza.....ies cam 10, depinde de cat de mari ii faci

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu sunt tare necajita, dar tot va scriu.

Maria nu s-a simtit bine deloc sambata si duminica, a inceput sa faca febra, cu stare de moleseala si era si plangacioasa.
A stat 2 zile cu febra, apoi am ajuns iar la ... antibiotic. Dupa care a inceput sa-i scada. Azi a ramas cu mama mea acasa, dar nu prea mananca.

Lexi, frumoase pozele, mai ales cea cu tortul de ciocolata...
Si sotului meu ii place mult ciocolata
.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

multumesc de primire fetele . lilico sa stii ca m-am gandit la tine in fiecare dimi la micul dejun cand vedeam croassantele
alexutza multa sanatate si sa va faceti repede bine! mercic ca te-ai gandit la mine , am avut net, dar nu am avut timp sa intru

Am vazut multe pozici frumoase: cu Gabriel, cel cu ochi ca mura si dolofanel , am vazut puiutii frumosi ai Cristinei, care au crescut multtt, iar Daria are niste pulpite numa bune de pupacit , pe Cosmi si parintii ei prin zapada , pe frumoasa Diana la biserica si apoi multele bunatati, tarta cu fructe a lui lexi si frumosul tort de ziua lu Cristi.
Lexi sa-ti triasca sotul si sa traiti multi ani fericiti impreuna! Deci vad ca nu v-ati potolit, puneti poze numai cu tarte, papansi si alte cele, las ca primiti voi bataita!
xandrutza sa va traisca mica crestina, sa va aduca multe bucurii !

Cata, 3???!!! sa dea Domnul sa fie sanatosi si sa ai o sarcina usoara!

Cristina, multa sanatate lui Victor. Of ce rau imi pare cand aud cati copii sunt bolnaviori si cu febra mare Cris o sa "vorbeasca" pozele mai mult, ca pot sa zic e ca am vizitat catedrala Notre Dame, Sacre Couer (care e superba, amplasata pe un deal, iar cand iesi ai o priveliste frumoasa cu Parisul; ce nu mi-a placut e ca: nu bine ieseau oamneii din biserica si se asezau pe scari la tigara si tot acolo erau cativa negri care dansau si cantau, iar altii care te prindeau de mana sa te lege cu ceva fir de ata si sa-ti spuna destinul, cica ), Arcul de Triumf, gradinile Toulerie, turnul vazut si noaptea, cand e superb plin de luminite albastre, iar ziua urcat pana in varf si facut multe poze . Aaa, ziua e urat, are culoare de kk . Am fost in trecere si pe la muzeul Louvre, nu am avut timp sa intram, dar si ce am vazut a fost superb!, iar cel mai si cel mai mult mi-a placut la Arc de la Defance, care e inconjurat de zagrie nori din sticla, o trecere brusca de la anticele si istoricele cladiri din oras, la noul cartier, aaa si era plin de magazine, un shopping center pe 4 etaje . Opera Garnier am vazut-o in fiecare zi, langa ea am avut hotelul, la fel si biserica Madlene.

Moni, daaa, in inters de servicu am fost. Era mult mai bine si mai frumos sa fiu cu al meu sotior si cu mogaldeata, de care mi-a fost un dor imens!!!!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Va scriu primul mesaj de la servici .

Am recitit si celalalt capitol, plus 6pag deja scrise aici si sunt chiauna.
Am retinut (m-am socat ca voi toate, defapt) ca trebuie felicitata Cata pt asa o veste tripla . Muuuulta rabdare si calm, mamico , sa fiti toti sanatosi.
Lilina deliciosi papanasi ai fotografiat, dar eu nu pap asa ceva. Arata demential in schimb .
Ramo la Montmartre nu ai fost? Si mie tot la Defence mi-a placut "za best" dar erau inchise magazinele, fiind duminica .
Lexi minunate locuri vizitati mereu. Tare plimbareti sunteti, bravo .
Xandrutza eroina si pitica.

Despre Sephora va spun ca Matti cel frumos este mai bine, i-au revenit pofta de mancare si cheful de joaca desi mai este usor slabit si continua sedintele de aerosoli. Am fost la shopping si la doctor cu ei, i-am si vizitat. Azi au plecat spre Roman pt 2-3saptamani si tare dor o sa-mi fie de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, bine ca ne-ai dat vesti despre Sephora, ca voiam sa mai intreb inca o data de Matti.

Eu abia astept sa ajung acasa, sa vad ce face mititica mea si sa0i fac ficatel cu paste, poate mananca.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety stiam ca Ioana nu a avut timp sa citeasca daramite sa va scrie, si cum stiu mereu de ei ce fac m-am gandit sa va spun .

Eu o duc pe Ruxa la cresa chiar daca e racita usor, adik ea mereu vineri are nas infundat si tuse usoara. Nu exista weekend de la Dumnezeu fara usoare probleme. Daca nu are febra si nu ia antibiotic o duc la cresa, ii prieste mediul, se joaca, papa tot, doarme si trece timpul. Daca sta cu mine acasa e maraita, nu mananca, doarme greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele.
Sandra, multumim de vestile despre Matti si mamica lui! Multa sanatate si Ruxitei. Ma bucur mult ca-i place la cresa, abia astept sa pot sa va scriu acelasi lucru despre fii-mea.
Da, intr-adevar suntem plimbareti, daca ar fi dupa noi, am merge si putin mai departe, pana in Elvetia sau pana la Paris, dar nu rezista pitica. Insa cand se va face mai marisoara, sigur ne vom plimba mai mult!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Lexi multumim.

Ruxa este rezistenta la drumuri lungi. Ma paste ideea sa plec la Cluj/Zalau/Oradea pt ca am vazut ce cuminte a fost pe drumul Roman-Iasi-Bucuresti.

Eu plec spre cresa, la ora 16 termin programul. V-am pupat si promit sa scriu macar 1 mesaj pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tocmai am fost in Auchan...astia nu sunt sanatosi, deja au umplut un etaj intreg cu decoratiuni de Craciun si jucarii, unele mai frumoase ca altele. Nu-mi mai venea sa plec si daca tot m-am nimerit acolo am si cumparat cadourile de Mos Nicolae pt fii-mea: o tabilta de desenat din aceea pe care scrii si apoi poti sterge si o motocicleta f frumoasa, destul de mare, cu motociclist cu tot. Ii plac mult motocicletele si masinile, asa ca i-am luat si un Peugeot decapotabil cu telecomanda, foarte dragut. Ala i-l dau de Craciun. Erau super ieftine si f frumoase, nu m-am putut abtine.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput