LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ooo Ramo bienvenue . Cum a fost la Paris?

Lili baga reteta plsss ca imi ploua in gura. Arata deliciosi.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Papanasi prajiti!

400 g branza de vaca, 200 gr zahar, 100 gr faina, 1 lingura gris, 2 oua, ulei pentru prajit, sare, smantana, dulceata
Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.
Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.
Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se servesc smantana si dulceata (fructe de padure/afine)

eu am dat cativa si prin pesmet, i-am fiert 2 minute in apa apoi i-am prajit usor si au iesit mai crocanti,
si am folosit mai multa faina, pt.ca se lipeau de maini ingrozitor, nu puteam sa fac nimic, cred ca depinde si de branza
am pus pe deasupra smantana amestecata cu iaurt cremos cu bulgarasi de branza dulce de la milli si care are si gem de fructe de padure ....combinatia mi se pare reusita !!!!

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Ooo Ramo bienvenue . Cum a fost la Paris?

Lili baga reteta plsss ca imi ploua in gura. Arata deliciosi.

1 Anisor2 Anisori

Moni foarte frumos a fost. Am avut si 2 zile libere, in care am vizitat aproape tot si a bagat shopping la greu, avem si vreo 1000 de poze, am sa incerc zilele acestea sa selctez cateva dn ele

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Lili am salvat reteta .

Ramo . Ai fost in interes de serviciu sa inteleg ? Sau in excursie? Macar cateva pozici sa ne arati si noua.

Lexi mi-am adus aminte. Mi-a spus mama, ca gasesti branza telemea in Germania la magazinele gen Real, la rafturile unde au produse lactate bulgaresti.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata la amiaza si de la noi...in continuare raciti..

Daca tot vorbiti de prajituri..poate ma apuc azi sa fac acei papanasi, asta ca sa nu ma aveti pe constiinta - mai ales ca acei papanasi sunt moartea meaaaa

Ramo - bine ai revenit!!! Asteptam pozici!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

am testat cu colegii mei, papanasii cu dulceata de afine de la Arovit, d e m e n t i a l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna fetelor!

Ramo bine te-ai intors , asteptam sa ne povestesti.

Lilina- m-ai dat gat cu papanasii mie nu mi-au iesit niodata , o s-mi notez retet. Iarcu sticlele de vin poti sa trimiti si la Cluj vreo 2 ca sunttare amatoare de vin.

Cata felicitari - si sa ai parte de o sarcina usoara si de copilasi sanatosi.

Monica si prajitura facut de tine arata bestial.

Scumpik l-am dus dezbracat la cresa pt ca nu vroia sa se imbrace .

Despre noi doar vesti proaste - sambata si duminica Victor a facut temp foarte mare peste 40. Am disperat iar acum sunt super obosita pt ca nu prea am dormit si l-am urmarit toata noaptea.Pe langa asta pe piele i-au iesit niste bubite , de la febra si de la viroza. Am fost ieri cu el la infectioase la urgenta si mi-au spus ca sunt din cauza virozei, deocamdata ii dau din 4 in 4 ore nurofen si panadol iar seara daca e cazul un novocalmin si ketof.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Cris, multa sanatate lui Victor!
Ramo, bine ai revenit. Abia astept pozele!
Cata, woooow, 3 bebei!!! Ma bucur muuult de tot pentru voi. Sarcina usoara si bebei sanatosi! Ai grija de tine!
Lilina, mooooaaaammma, ce de vin! Ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta!
Scumpik, cum a fost la botez?
Monique, multumesc mult de pontul cu Real. O sa dau o fuga intr-o zi pe-acolo. Noi in Trier am fost o singura data la Real dar ne-a lasat un gust cam amar: toate produsele la care ne uitam, expirau fie in ziua respectiva, fie a doua zi. Dar pentru telemea, mai merg o data acolo
Eu sunt fericita ca sambata a venit un nene de la Telekom si ne-a reparat in sfarsit telefonul si internetul. Asa ca acum nu mai suntem rupti de lume iar ieri am vorbit o gramada acasa de pe skype. Am restante cu ceva poze asa ca va invit mai intai sa vedeti tarta cu mere, apoi Cochem, oraselul prin care ne-am plimbat weekend-ul trecut si, in final, tortul pe care l-am pregatit pentru sotul meu. Tanima, sa nu cumva sa te uiti!
Mai am sa va arat tarta cu cirese si cateva poze din Luxemburg, de pe unde ne-am plimbat ieri, dar pozele astea inca nu am apucat sa le descarc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

lexi, superbe pozele, delicioasa tarta si delicios tort, La multi ani sotului, sa-ti traiasca, sa fiti fericiti, sa va iubiti muuult

Mergi la inceput

Cristina multa sanatate.

Lexi super pozele. Iar tarta arata .....fara cuvinte.Nu stiu daca numai la Real gasesti....vezi poate si la alte supermarketuri au produse alimentare bulgaresti.

Lili papanasii tb serviti doar calzi ? Cam cati ies din reteta aia?

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput