LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 3
scumpik_lui spune:
Cata felicitari pentru cei 3 bbei, sarcina usoara si ai grija de tine
Monique da asa e cu clauzele astea
scumpik_lui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Of, Anca, pana or invata copii sa vorbeasca pe limba noastra, tot o sa le dam altceva decat ceea ce vor ei Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi Bebe |
tu macar ai mai multe experienta in domeniu
scumpik_lui spune:
Iar bag juma de pag de mesaje
, dar sper ca nu va suparati pe mine, ca eu intru cam o data pe zi si de aceea scriu atatea.
Diseara iar mergem la un botez
, m-am saturat de ele, adik nu de botezul care are loc la biserica ci de petrecere.
poate intru mai tarziu daca am timp, daca nu va doresc un weekend placut!
beatrix spune:
Salutareeeee!
La multi ani Raducu, Bianca si Bogdan Tudor!
! Sa fiti sanatosi si o copilarie minunata va doresc!
Lexi, suntem bine! 
Doar ca atatea s-au intamplat in ultima vreme ca nu prea mai fac fatza din lipsa de timp!
Stii voi, vorba aia cu ce aduce ceasul nu aduce anu'! e cam a fost la noi!
Nici nu stiu ce sa mai scriu! am citit printre randuri!
Am vazut pozele cu Transfagarasul ale lui Monique
si pozele de la botezul Dianei! Xandrutza, sa va traiaca mica crestina!
Adina, felicitari pt suzy si pampers! Ai baieti mari!
Scumpik, insanatosire grabnica bunicii si distractie faina la botez!
Cata, imi pare rau de ce s-a intamplat la celelalte sarcini! Ai sa vezi ca de data asta va fi bine! Sarcina usoara, fara nici un fel de probleme si bebei sanatosi!
Lilina, distractie placuta la nunta!
Mexxa, ma buucr ca am citit vesti si dela voi! servici usor!
Crisnemes, am vazut si pozele cu baietii tai minunati si pozele cu Rares!Tamina, ai grija de tine si odihneste-te cat poti! Sarcina usoara si lui alexutza!
Ramo, sper ca ti-a placut la Paris! nu am apucta sa-ti urez drum bun, dra iti spun bun revenit!
cam atat ca m-i s etrezi minunea! va pup pe toate si un week-end fain!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
xandrutza_76 spune:
Buna seara.
Anca, distractie placuta la botez! In ceea ce priveste limbajul Narcisei, de multe ori experienta nu ma ajuta
Am cuvinte pe care nu le pricep... Ma mai ajuta ea, mititica
Caut translator...
Beatrix, ma bucur ca ai intrat putin, pupici pentru tine si Eric.
Am facut prajitura Krem a la Krem, doar ca am inversat culorile: in blat am pus Ole cu vanilie (nu a gasit sotul la market decat sortimentul asta) iar in crema am pus crema de cioco cu trufe si rom. Ce-o iesi nu stiu, e in frigider prajitura.
Bebe
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cata14 Lilico, ce de sticle! Pai ai de baut ceva, poti sa faci party. Ma duc imediat sa citesc din urma. Voiam doar sa va spun bomba de la ecograf, sunt 3 bebici la mine la burtica!!! ![]() Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06) ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze |
Cata, chiar e pe bune vestea, ca si la mine, la primul ecograf vazuse dr. "2 sau 5" bebei, dar era foarte mica sarcina si nu se vedea foarte bine. Apoi s-a clarificat si a ramas unul (una).
Eu nu ma simt bine, am un pui de raceala, in schimb Maria a facut vreo 4 scaune, un pic mai devreme a si varsat, plus ca a facut febra 39.

Asa creste Maria Diana
beatrix spune:
Gety, sper sa nu fie nimic grav! insanatosire grabnica si tie si Mariei! 
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele
Oficial sunt racitaaaa
mi s-a transmis de la grasan 
Cata - ce veste fainaaa
Doamne ajuta sa mearga bine in continuare!!!La odiseea unde sunt eu acum e o fata care tot asa a avut 3 embrioni,sintuati in 2 saci gestationali, insa datorita conformatiei uterului si a bazinului, dr i-a recomandat o embrioreducite in Germania....ma rog la tine sa nu fie cazul!!!!multi
ici
Beatrix - ma bucur ca sunteti bine 
Vad ca deja ff multe fete sunt fff ocupate sau nu au net sau nu au chef sau nu au computer sau au bebe mic sau au inceput serviciul sau...........ne-au uitat de tot 
Hai sa mai facem o strigare fetelor:
MamiLili, Eloise, Mira, Lulabay, Sandra, Sephora, Ramo, Mephala, Floricel, Flavia, Gabitzica, Pufy, AlinaMoro......- PE UNDE SUNTETI FETELE?????
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Monique_new spune:
Buna dimineata. va invit la o
si o praji krem.
GETY
sa va faceti bine.
alexutza
ai grija de tine. Nu stiu unde sunt multeee fete. Poate dupa "strigarea" facuta de tine o sa apara macar cateva.![]()
xan cum a iesit praji ? Ai gustat-o ?
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Monica, e super prajiturica ta! Si a mea a iesit, chiar foarte faina, doar ca nu i-am mai facut glazura, m-am gandit ca nu merge asa bine cioco topita peste crema de ciocolata. Dar vreau sa fac si reteta originala.
Alexutza, multa sanatate, ai grija de tine!
Gety, sanatate Mariei! Sper sa nu fie nimic grav.
P.S. Le astept si eu cu drag pe fete. Pe Lili o invoiesc eu, e foarte aglomerata, ne-am fi intalnit acum, in week-end, dar are treaba la servici.
Bebe