Gradi Hapiness - pareri?
Buna fetelor,
Am nevoie de parerile voastre, am decis impreuna cu sotul meu ca Antonio, baietelul nostru de 1 an si 9 luni sa mearga la gradinita Hapiness din Vatra Luminoasa.
Are cineva copilul acolo? Ce parere aveti?
Multumesc,
Raspunsuri
ad_b spune:
Eu am avut copilul acolo din feb 2006 pana in aug 2007. Deci nu stiu cum este acum. L-am dus cand avea 2 ani si o luna, cu pampers si incepuse sa vorbeasca. In feb 2006 avea o prof de origine englezoaica care nu stia romana, copilul nu stia engleza, deci nu comunica nimeni cu el (doar ingrijitoarea si Misses). Copiii erau intr-o singura grupa, de fapt nu are decat o sala de clasa. Cei mici se jucau, plangeaau, cei mari incercau sa invete in vacarmul creat. La inceput nu-l ducea nici la gimnastica care se facea cu o prof. diferita (l-am gasit singur in clasa de jos in timp ce restul copiilor erau sus la ora). Timpul a mai trecut, copilul a mai crescut, profesoarele se schimbau (cele de engleza) si asa a trecut un am. Cam din feb 2007 a plecat educatarea de romana care venea doar o ora pe zi sa lucreze cu cei mari ce urmau sa intre la scoala. Cred ca ii era destul de greu ca si cei mici se doreau bagati in seama. Nu a mai venit nimeni in locul ei. Nu au mai facut nici canto (muzica), nici gimnastica, a plecat si ingrijitoarea. Prin vara 2007 mai era in gradinita Misses, bucatareasa si cate o educatoare care se schimba mereu.
Dar nu stiu cum este acum.
Copiii erau primiti bolnavi (chiar cu antibiotice, conjunctivita virala, etc). Cand ii spuneam ca nu-l aduc ca este racit si are febra imi raspundea ca-l pot aduce. De cand l-am dus in feb pana in iunie 2006 a fost bolnav mai tot timpul (10 zile antibiotic, 10 zile pauza si iar de la capat). In iunie era terminat. Dar a venit vara, copiii s-au imputinat si s-a pus pe picioare.
Mancarea era multa si OK. Copiii mancau si erau invatati sa manance tot. Doar ca dupa ce a ramas fara personal, Micul dejun era compus din covrigei, fructe, uscaturi. La fel si masa de dupa somn.
Asta a fost experienta mea cu gradinita Happiness.
Nu mai am informatii actuale, dar poate primesti si raspunsuri mai noi.
A si serbarile pe care nu o sa le vezi niciodata m-au inspaimantat (pe mine). Toti copiii de dimineata pana la pranz erau tinuti in picioare si recitau si cantau tot ce au invatat intr-un semestru. Se plictiseau, se foiau si Misses ii certa mereu. Sincer nici eu nu as putea sa stau 3 ore linistita in picioare.
aventura spune:
Multumesc mult ad_b pentru raspuns!
Imbolnavirea este inevitabila se pare, indiferent de gradinita, de asemenea depinde mult si de copil. Parerea mea (tin sa precizez asta, ca e parerea mea) este ca si antibioticele sensibilizeaza copiii f. mult. Eu nu i-am dat antibiotic niciodata si atat raceli cat si enterocolite au trecut singure dupa 3-4 zile.
Am mai discutat cu 1 bunic care are fetita acolo si e f. multumit. Ref. la mic dejun eu oricum ii dau numai fructe si iaurt (la cca. 1-2 ore dupa lapte), asa ca ii voi duce eu fructele si iaurtul in fiecare dimineata. Iar dupa amiaza il vom lua la ora 5. Important e ca se gateste acolo si nu le da mancare de catering, am vazut meniuri la unele gradinite si m-am speriat - mai bine uscaturi si fructe decat prajituri gen negresa, cu creme, ciocolata etc..
Ref. la serbari, nush ce sa zic..om vedea, oricum Antonio e f. incapatanat si cu personalitate, daca nu vrea nu sta intr-un loc.
Incercam..
Multumesc inca o data de review!
Mai sunt si alte pareri?
gonzonica spune:
Aventura, as fi interesata si eu de un review din partea ta dupa ce ati incercat gradinita Happiness si cate ceva din experienta voastra cu Missis.
Eu as fi incercata sa incerc, dar am cateva semne de intrebare dupa primele vizite facute acolo.
Multumesc mult.