M-am hotarat.........adoptie(53)
Raspunsuri - Pagina 6
Maribela spune:
Peste o saptamana vom primi si noi vizita dpc-ului,abia dupa aceea ne vom apuca de dosarul pt atestat.Analizele medicale le-ati facut in policlinica orasului resedinta de judet?Noua asa ni s-a spus!Deci am inceput si noi sa pasim si vrem sa fim iuti de picior ...!
doar cei ce cred,inving!
asi spune:
Aysha stai linistita ca nici eu n-am mai putut mege in vizita.Am fost intr-o stare tare deprimata ca nu o puteam aduce acasa ca nici macar la poze nu ma puteam uita.Dupa ce am aflat termenul ne-am mai linistit.
Maribela succes.Noi am facut analizele la policlinica impusa de DPC.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
miha74 spune:
maribela- bafta multa! eu am fost la policlinica d ecartie unde stiam ca elibereaza acele certificate medicale tipizate si cu timbru fiscal
aysha- tare greu in situatia ta. Eu sa fiu in lcul tau m-as duce...iti dai seama ce e in sufletul ei cand vede ca nu te mai duci
asi- de Craciun plecam in Bucovina, si de abia astept!
claudia- ce face bebelina?
Anca- cum stai cu termenele? ai reusit sa dai de medicul de familie?
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Maribela spune:
Dupa obtinerea atestatului voi cum ati procedat?Pe unde ati cautat copii?Prin spitale?Chiar nu am habar ce voi face mai departe!Oricum din axperienta voastra mai invat si eu!?
doar cei ce cred,inving!
steliana04 spune:
Curand voi primi si eu atestatul. Mai am de facutul cursul, il voi incepe joi. Sunt increzatoare si abia astept sa imi gasesc puiul drag.
Va doresc tuturor sa vi se implineasca asteptarile cat de curand.
Manuelita, este interesanta cartea pe care o citesti tu. Nu ai cumva posibilitatea sa o scanezi pt a o trimite pe mail? Sau sa imi spui de unde poate fi obtinuta?
Asi, iti multumesc
Anca, voi ce mai faceti?
Ma poate ajuta cineva sa deschid subiectul acesta "http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24899&whichpage=1" Psihologia copilului – 1, am salvat adresa subiectului demult si acum nu il mai pot accesa.
Va pup
asi spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24899
Mariaa spune:
cu joc de glezne numaram AMR-urile
looking for my sunshine
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Aysha-73 spune:
Buna dimineata. Astazi chiar daca mai tarziu va invit eu la o cafeluta.
Manuelita da sunt de acord f. interesanta cartea , instinctiv poate multe dintre noi intuim cum sa procedam in anumite situatii, dar daca ne-ai putea ajuta cum anume sa gasim cartea , eu am intrebat cand am avut ocazia pe la diverse edituri insa nu am gasit nimic.
Asteptare usoara fetelor, trece din pacate foarte greu timpul.
sabineta spune:
Ziarul "Adevarul" pregateste un articol despre adoptii :)
Aveti ceva de spus? Cine se asaza la rand la "descarcat ofuri"?
Garantez protejarea identitatii
asi spune:
Eu am un of mare!
Ca asistentii maternali indiferent de varsta au dreptul sa adopte copii mici iar cuplurilor in jurul varstei de 40 si peste li se "recomanda" sa ia copii peste 5-6 ani.
De faptul ca maternalii au prioritate la adoptie nici nu mai zic.Nu ar trebui sa aiba nici un avantaj in fata familiilor adoptatoare.dca doresc sa adopte sa "stea la rand".