M-am hotarat.........adoptie(53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aysha, nu ai PM-ul activat? Vroiam sa te intreb ceva.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

De fapt, pot sa scriu si aici ce vroiam sa-ti scriu pe PM. Paula e un copil norocos. Am vazut-o pe micutza voastra prin vara si m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca va avea o viata frumoasa alaturi de parintii care si-o doresc atat de mult. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Intrebarea era, tu vorbesti cu cei de la DPC despre ce scriem noi pe forumul asta?

Tzuni, ce mare a crescut printesa, si ce frumoasa e. Are o fatzuca poznasa si dulce.

Mariaa, astept ziua in care ma voi bucura si eu pentru tine. Sper sa vina cat mai curand.

Sabineta, felicitari si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aysha-73 spune:

Da Anca stiu ca ai vazut-o pe Paula.

Nu cum sa vorbesc cu ei despre ce simtim noi, insa am inteles ca si ei urmaresc ceea ce se scrie aici (stiau ca au fost laudati pe forum ca au cele mai multe adoptii finalizate si erau foarte incantati), despre tine am aflat pentru ca sotul meu era mai distant si avea senzatia ca ii va fi foarte greu sa se adapteze si phisologul a dat exemplu sotului tau care s-a topit la vederea fetitei spunind ca se poate intampla la fel si cu al meu (sincer nu a fost departe de adevar), eu citind pe forum ceea ce ai scris tu am facut legatura. Tot de la ei am aflat ca ai vazut-o pe Paula, cand am intrebat daca a mai vazut-o vreo familie, nu au dat nume dar legaturile au fost usor de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna fetelor,
Numele meu este Carmen Petricia, am pierdut o sarcina in luna septembrie ( FIV ), a fost groaznic, as vrea sa infiez o fetita sau baietel,si va citesc sa imi dau seama de unde sa incep si cu ce sa incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

sabineta felicitariii!!! sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

PETRICIA bine ai venit printre noi!
Gasesti la "legislatie adptie" toti pasii ce trebuie sa-i urmezi in ceea ce priveste "hartogaraia" Bafta multa!

cate o pentru fiecare

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumim pt felicitari, fetelor dragi!

Sabina, uita-te pe sentinta sa fie specificat si domiciliul la care va sta copilul (adica la voi). La mine in sentinta nu era trecut aspectul asta si primaria n-a vrut sa mi-o inscrie la sectorul in care locuiesc eu si sa-i faca certificatul de nastere cel nou. Noroc ca au acceptat sentinta de la incredintare, unde scria domiciuliul la care va sta copilul, altfel ma astepta drumul tribunalului sa refac sentinta! Felicitari! Esti o mamica MINUNATA si ai un pui care-ti seamana atat de bine!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput