M-am hotarat.........adoptie(53)
Raspunsuri - Pagina 17
luiza1318 spune:
miha74, nu mai fi suparata, poate s-o fi strecurat vreo gresesala! Hai capul susu
Asteptam maine vesti bune!
iza
Tzuni spune:
miha, nici eu n-am fost initial...
am filmat-o pe Meri cand canta, dar deocamdata am pus camera la incarcat. Poate reusesc maine sa pun filmuletele s-o vedeti. E o scumpa.
Cand merg cu ea la magazin, e de coma! Toata lumea se uita la noi, pt ca Meri recunoaste tot felul de produse si se extaziaza in gura mare. A vazut iaurt Activia si a inceput sa strige in gura mare "Aptiiiiaaaaaaaaaaaa...mamiiii, am gasiiit!" sau "Coconinoooo, am gasiiiit" (de parca am fi cautat in disperare si iaurt si cocolino ). Da' imaginati-va ca striga de' se aude in tot magazinu si toata lumea intoarce ochii catre noi. Io ma tavalesc de ras. Si, normal, ma arat uimita de descoperirea ei!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Tzuni spune:
In we m-a lasat cu gura cascata. Mi-au si dat lacrimile... A facut febra: 39.5. Febra mare. Am scos siroape, supozitoare, oteturi...tot arsenalul s-o doftoricesc. Si am impachetat-o in prosoape ude. Cred ca aveam privirea destul de panicata si, in timp ce-o inveleam in prosopul ud, ea ma privea, ma mangaia cu mana pe par si spunea "doale, nu!" (adica n-o doare). Ce mai, m-am topit toata. Cum indura draga de ea si parca-mi facea mie curaj....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
crisis81 spune:
Tzuni si-a dat fata seama ca tu aveai nevoie de mai multa atentie si ingrijire. Chiar e o scumpa si deosebit de isteata.
miha74 multa bafta!
Luiza sper sa am si eu norocul tau pentru ca la mine 60 de zile se implinesc exact pe 20 decembrie care este sambata. Si banuiesc ca saptamana urmatoare nu va mai lucra nimeni la DPC.
Offffff
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
maruta007 spune:
Buna! Sunt Oarecum noua pe forum, citesc de multi ani acest subiect acum fiind in procedura de obtinere atestat. Astazi am ultima zi de curs .
Va doresc o zi frumoasa si cate o pentru fiecare .
miha74 spune:
neatza!
pentru ca pe mine ma tine cineva la curent cu ce se intampla la tribunal...va tin si eu pe voi: un punct pozitiv, suntem pe lista si avem dosarul nr 14, asa ca mi se lungesc asteptarile, iar sedinta nu a inceput inca deis trebuia la ora 10.00...
"dansa" este acolo si e hotarata sa se termine! Doame ajuta!
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Salviae spune:
Crisis,in 60 de zile trebuie sa primesti atestatul.Doar in cazul in care ceva nu este in ordine,familia are nevoie de consultanta psihilogica mai indelungata,atunci trebuie sa rezolve cazul in 90 de zile.
miha74 spune:
fetelor: AM REUSIT!!!!!!!!!!!!!!!! am nascut!
avem sentinta cu consimtamantul "dansei" DEFINITIV SI IREVOCABIL!
Doamne ajuta sa continuam cu vestile FOARTE BUNE!
nici nu stiu daca sa rad sau sa plang..
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
luiza1318 spune:
miha74 felicitarii mamicoo, sa va dea Doamne Doamne sanatate si parte de muuuuuuulta dragoste
crisis81 daca esti de acord iti dau si tie din norocul meu. Stai linistita, eu cred ca se va rezolva pana pe 20
maruta007 bine ai venit, aici vei gasi numai suflete calde care iti vor sari in ajutor ori de cate ori va fi nevoie! spun din proprie experienta
va si va doresc o zi frumoasa
iza